Site Açığını Nasıl Yakalarım??
-
SAYIN TAHRİBAT.COM ÜYELERİ
FİRMAMIZ NO NAME MEDYA VE BİLGİSAYAR HİZMETLERİ 18/102/2009 TARİHİNDE SAAT: 14:46:40 DEKONT SAATİ İLE MEHMET ALİ OĞURLU BİSMİL PTT ŞUBESİNE 12732/054/004 NUMARALI MERKEZ NUMARASI İLE BİRLİKTE HAVELE YAPMIŞTIR. ANCAK YAPILAN HAVELEYE KARŞILIK VE TARAFIMIZA İLETİLEN ŞİKAYETLERLE BİRLİKTE xhtmlkod@hotmail.com adresi ile birlikte kullandıkları diğer msn vs. bilgileri PENDİK CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞINA bildirmiş olup AVUKATIMIZ tarafından gerekli idari takip yapılmakta olup VERMİŞ OLDUĞUMUZ, BASINDA, WEB SAYFAMIZDA VE DİĞER KULLANICI SAYFALARINDA ÇIKAN HABERLERİN DOĞRU OLDUĞUNU VE İSİMLERİ DAHA ÖNCE AÇIKCA BEYAN EDİLEN KİŞİ VE SAHTE KURUM KURULUŞLARLA BİRLİKTE PİYASADA WEB TASARIMCI VE WEB HOSTING İŞİ YAPTIĞINI SÖYLEN KİŞİLERİN SİTENİZDEN UZAKLAŞTIRILMASINI VE AÇILAN BU FORMUN TARAFINIZCA KAPATILMASINI RİCA EDERİZ.
İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ
0262 659 25 37 lütfen admin veya ilgili site sahibinin tarafımızla iletişime geçmesini rica ederiz.
İyi çalışmalar
-
valla ben bişi anlamadım. ptt den para gönderirken nasıl oldunda olayı mahkemeye oradan da adminlere bağladın
hiç anlamadım :|
-
dahili numarayı biliyorsanız tuşlayın yoksa sizi oparatöre aktarıyorum dıııııııııııııııııııııııııııııııııttttttt.
-
hayda ortam gene karıştı.
-
konu yılan hikayesine döndü a.q :D
-
uniquefirat bunu yazdı:
-----------------------------
bla bla bla
...KİŞİLERİN SİTENİZDEN UZAKLAŞTIRILMASINI VE AÇILAN BU FORMUN TARAFINIZCA KAPATILMASINI RİCA EDERİZ.
...
sapik misiniz? 28 nisan tarihli konuyu 11 aralik'ta hortlatiyorsunuz.
sitenin anasayfasinda destek@tahribat.com diye bir elektronik posta adresi var. -
uniquefirat bunu yazdı:
FİRMAMIZ NO NAME MEDYA VE BİLGİSAYAR HİZMETLERİ 18/102/2009 TARİHİNDE
-----------------------------abi bu nasil bir tarihtir? siz nereden geldiniz? ve sen nesin :D hahah!
hicbisey anlamadim ki :|
-
garga bunu yazdı:
uniquefirat bunu yazdı:
FİRMAMIZ NO NAME MEDYA VE BİLGİSAYAR HİZMETLERİ 18/102/2009 TARİHİNDE
abi bu nasil bir tarihtir? siz nereden geldiniz? ve sen nesin :D hahah!
hicbisey anlamadim ki :|
:D:D:D aynen lan :Dhacı yani "uniquefirat" web sitenize neden ibne şeysi koydunuz ? o sizin istekleriniz ön planda filan diyen adamın eli kolu durmuyo walla :D ne iş ?
bak bana dava filan açmayın uğraşamam. dava açma teşebbüsünüz olursa pm atın lafımı geri alcam :D -
-
h4cky0u bunu yazdı:
konu yılan hikayesine döndü a.q :D
-----------------------------aynen yılan hikayesi :D