Site Hiti Artışları
-
site hitini arttırabilen. google da üst sıralara çıkmama yardımcı olabilecek birileri varsa pm ile bana ulaşabilir mi ?
-
posta kutunuza bakın hocam.
-
bende isteremmm :) gerçi google seminerine girmiştim baya anlattılarda hep reklam verelim diye ayak yapıyorlar
-
ailenizin siyo danışmanı geldi.
nitrous@tahribat.com gelin sitenizin götünü kaldıralım:)
-
çiz :P
-
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------neyi çizdin la? rene görürse kestaneyi çizer bak:)
-
Nitrous bunu yazdı:
Sezpanhe bunu yazdı:
-----------------------------neyi çizdin la? rene görürse kestaneyi çizer bak:)
-----------------------------ahaha :D nasıl oluyo bu seo işi ya bnm blogada uygulayım olmazsa :D
-
siyocu geldi hanııııım :D şaka değil parayı verin kafada çıkartalım sitenizi ;)
örnek isteyenler için gugula seksiyonel kapılar diye aratın 2. sayfada gok-ser.com var. sıfırdan 2. sayfaya getirdik. yeaa :D seksiyonel kapıyı bilenler vardır. otomatik kepenk işinde en çok kar marjı olan zımbırtıdır kendileri. ;)
-
İnş bir gün benimde Websitem olur :D:D hele bi yardım etmeyin ozaman görüşürüz sizinle :D
-
seksiyonel kapılarKeyword Google.com.trGoogle AdWords Broad MatchLocal Search Volume (Jun)1,900Global Monthly Search Volume1,600Google AdWords Exact MatchLocal Search Volume (Jun)110Global Monthly Search Volume73etkileyici başarı :)aylık 1600 arama hacminden 20 ziyaretçi geliyordur umarım:)1 tane backlink çalışman yok site içi seo namına eser yok spam var dua et panda çarpmasın.keçiKeyword Google.com.trGoogle AdWords Broad MatchLocal Search Volume (Jun)450,000Global Monthly Search Volume550,000Google AdWords Exact MatchLocal Search Volume (Jun)4,400Global Monthly Search Volume6,600bu da benim referanslarımdan yanlızca biri1. sayfa 1. sıra ve ilk sayfada 4 site bu kelimede
-
yaa biri beni çagırdı herhalde :D