folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Siteler Hızlı Videolar Yavaş [Soru]

Siteler Hızlı Videolar Yavaş [Soru]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:
    -----------------------------

bir örnek link verirmisin?

youtube, dailymotion

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

hayaletkurt bunu yazdı:

bir örnek link verirmisin?

youtube, dailymotion

youtube de bazı videolar çok yavaş bazıları çok hızlı yükleniyor,onu anlamış değilim...

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

kimi hızlı kimi yavaşsa dediğim gibi serverdan kaynaklanıyor.

örnek link isteme sebebimde, tutar ben fazla kullanılmayan bir videoya bakarım olmaz. ondan seizde yavaş dolan bir vbideo linki istiyorum.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

kimi hızlı kimi yavaşsa dediğim gibi serverdan kaynaklanıyor.

örnek link isteme sebebimde, tutar ben fazla kullanılmayan bir videoya bakarım olmaz. ondan seizde yavaş dolan bir vbideo linki istiyorum.

Hocam serverından kaynaklanabileceğini biliyorum fakat 1-2 hafta öncesine kadar rahat izlediğim her videoyu artık izleyemiyorum.

Bende bütün sitelerdeki bütün videolar yavaş.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

bak şimdi sana 2 şey söylicem. birincisi, iş yerimde şuan 34 mbit bağlantı var ve dailymotionda bendede takılma var.

daha önce iyi izliyodum dediğin videoları, bi tempi, temp. int. files i, windowsun altındaki temp ve prefect klasörlerini boşaltarak dene. birde akşam dene. sonucu yaz.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spybreak
    spybreak's avatar
    Erkek

kullandığın antivirüs programından kaynaklı olabilir ;) 

kaspersky internet security kullanırken böyle birşey başıma gelmişti.. sadece video değil tüm download yapmak istediğim dosyalarda böyle oluyordu..

REMEMBER! RESPECT IS EVERYTHING
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

hayaletkurt bunu yazdı:

bak şimdi sana 2 şey söylicem. birincisi, iş yerimde şuan 34 mbit bağlantı var ve dailymotionda bendede takılma var.

daha önce iyi izliyodum dediğin videoları, bi tempi, temp. int. files i, windowsun altındaki temp ve prefect klasörlerini boşaltarak dene. birde akşam dene. sonucu yaz.

Peki hocam, teşekkür ederim. Deneyecem

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

SpyBreaK bunu yazdı:

kullandığın antivirüs programından kaynaklı olabilir ;) 

kaspersky internet security kullanırken böyle birşey başıma gelmişti.. sadece video değil tüm download yapmak istediğim dosyalarda böyle oluyordu..

Denedim bunu hocam yavaş yine :(

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

youtube de  5 dk lık bir klip ornek alalım  normalde hemen doluyor idm ile videoyu Flv formatında cektigim zaman 10 mb gorunuyor ama aynı sanatci ayni Sarki Baska birisinin upload etmiş oldugu video yu idm ile cektigim zaman arada mb farkı oluyor... buda dolma süresini uzatiyor.. Tabi Farklı Serverlarda olan videolar var .

ornek http://www.youtube.com/watch?v=4hHsYOLETqE  : 3.94 mb bu video klip

ornek 2 : http://www.youtube.com/watch?v=VRUsdQ-rNVk&feature=related buda aynı parca ayni video 22mb :)

insallah birseyler anlatmayı basarmışımdır :)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

HoLyCat bunu yazdı:

youtube de  5 dk lık bir klip ornek alalım  normalde hemen doluyor idm ile videoyu Flv formatında cektigim zaman 10 mb gorunuyor ama aynı sanatci ayni Sarki Baska birisinin upload etmiş oldugu video yu idm ile cektigim zaman arada mb farkı oluyor... buda dolma süresini uzatiyor.. Tabi Farklı Serverlarda olan videolar var .

ornek http://www.youtube.com/watch?v=4hHsYOLETqE  : 3.94 mb bu video klip

ornek 2 : http://www.youtube.com/watch?v=VRUsdQ-rNVk&feature=related buda aynı parca ayni video 22mb :)

insallah birseyler anlatmayı basarmışımdır :)

Hocam demek istediğini anladım fakat bu durum apayrı birşey.

1-2 hafta öncesine kadar HD ve 2 saatlik filmi, 1-2 dakikalık ön bekletmeyle sonuna kadar takılmadan izlerken şimdi 1 dakikalık normal çözünürlüklü bir videoyu sonuna kadar izlemek 3-4 dakikamı alıyor.

Toplam Hit: 4484 Toplam Mesaj: 21