Sitem Nasıl Olmuş?
-
hocam çıkan sonuçlar az ya biraz daha fazla olsa 10 numara mesela aramaya anakart yazıyorum pek bir sonuç çıkmyor.
-
teknosa bımekse yoksa sıtenı belkı bsyler alırsn
-
-
bootstrap kullan hocam hem sade hem hoş olur ve responsive olur siten. ayrıca android ve ios uygulamarı ile barkod tarama yaptırabilirsin
-
c0nverse bunu yazdı
hocam çıkan sonuçlar az ya biraz daha fazla olsa 10 numara mesela aramaya anakart yazıyorum pek bir sonuç çıkmyor.
Anakart diye aratınca 7 firmadan 163 sonuç çıktı hocam. Site ekledikçe artar artık (:
HeyQirs bunu yazdıteknosa bımekse yoksa sıtenı belkı bsyler alırsn
Denenebilir, eyv.
Piratebay bunu yazdı
Ürün arama sonuçlarıhamak (aranan içerik bulunamadı) Bunu mu demek istediniz?:
saat Şimdilik bilgisayar + çevre bileşenleri ve telefon var hocam.
Tavsiye kısmı ise henüz ilkel, şu anda veri toplama aşamasında. İlerleyen zamanda daha uygun sonuçlar çıkaracaktır.ucenmi bunu yazdıbootstrap kullan hocam hem sade hem hoş olur ve responsive olur siten. ayrıca android ve ios uygulamarı ile barkod tarama yaptırabilirsin
Evet bootstrap'a bakmıştım hocam, hatta footerdaki sayfaları bootstap ile yaptım. Basitti ama tüm tasarımı geçirebilir miyim bilmiyorum.
Barkod olayı süper zaten. Tek sorun okutulan barkodun hangi ürüne ait olduğunu nereden bulacağım.
Teşekkürler... -
S.A Öncelikle yorum yapan kardeşler kadar profesyonel değilim sade kullanıcıyım buna göre yorum yapıyorum..
Bence de düşünce çok güzel. Gözüme ilk batan logo beni rahatsız etti. Onun haricindeki eksiklikler giderilecek site geliştikçe oturacak şeyler gibi duruyor..
@ telekom kardeşim bu logodaki renkleri ve yazı karakterini çok aradınmı mübarek :)
Allah utandırmasın kardeşim..
-
Şaane tebrik ediyorum ..
:)
Yalnız biraz sağırlık var galiba
tarak diyorum
varta mı diyon diyo :)
-
Mağazaya git dediğinde yeni sekmede açılmaması bana göre ilk eksik hocam.
-
HAKMAN bunu yazdı
S.A Öncelikle yorum yapan kardeşler kadar profesyonel değilim sade kullanıcıyım buna göre yorum yapıyorum..
Bence de düşünce çok güzel. Gözüme ilk batan logo beni rahatsız etti. Onun haricindeki eksiklikler giderilecek site geliştikçe oturacak şeyler gibi duruyor..
@ telekom kardeşim bu logodaki renkleri ve yazı karakterini çok aradınmı mübarek :)
Allah utandırmasın kardeşim..
AS, Allah razı olsun hocam.
logo herhangi bir yazı karakterinden oluşmuyor, aklıma nasıl geldiyse öyle yaptım. :)ltcelik bunu yazdıŞaane tebrik ediyorum ..
:)
Yalnız biraz sağırlık var galiba
tarak diyorum
varta mı diyon diyo :)
Teşekkür ederim.
Şimdilik içerisinden elektrik akımı geçen ürünleri çekiyorum, alternatifler daha sonra artar inş. :)kadirozdemir bunu yazdıMağazaya git dediğinde yeni sekmede açılmaması bana göre ilk eksik hocam.
Teşekkürler, TBT'den gelen görüşleri listeledim hocam. Şimdilik grafik kısmını hallettim, vakit buldukça diğerlerini de halledeceğim.
-
hocam site çok güzel olmuş... sadeliği bakımından etkileyici.... benim tesbit ettiğim şu anda vatan bilgisayarda s4 ün peşin fiyatı 1.699 TL tl 10 taksitli fiyatı 2427.00 ... pazar da da 2427.00 tl...