Siteme Online Destek Özelliği Eklemek İstiyorum ?
-
arkadaşlar hazır bulduğum bir html site üzerine online destek scripti eklemek istiyorum .. üctersiz olması lazım .. msn ve google nin servislerini denedinm ama msn hep offline , googlenin ise sohbet penceresi bir türlü açılmıyor yardımcı olup detaylı açıklama yapan olursa sevinirim ..
-
ücretsizini bilmem fakat Türkiye'de yazılım lisansını almış tek yazılım olduğunu ve yıllık ücret ile olduğunu biliyorum oldukça kullanışlı ve güzel bir yazılım.
detaylı bilgi için ugur.ozsoy@rasyomedya.com adresine başvurabilirsiniz :)
GebesH tarafından 24/Ağu/12 15:52 tarihinde düzenlenmiştir -
GebesH bunu yazdı
ücretsizini bilmem fakat Türkiye'de yazılım lisansını almış tek yazılım olduğunu ve yıllık ücret ile olduğunu biliyorum oldukça kullanışlı ve güzel bir yazılım.
detaylı bilgi için ugur.ozsoy@rasyomedya.com adresine başvurabilirsiniz :)
bu değil bu ücretli benim istediğim ücretsiz
-
yazdım en başa ücretsizini bilmem diye :)
-
çin siteleri çok iyi bu konuda,
lazer kaynağı satan firmaların sitelerine giriyorum mesela, çat ordan pencere açılıyor sayfada küçük, nasıl yardımcı olabiliriz diye.
birde hemen samimi oluyorlar,
mesela şu seviyeye gelmişti sohbet, "i'm going out of the office right now, i'll answer by mail kaan, see you"
patron gördü, dedi ne çabuk verdin ayarı :D rezil olduk..
mesela burda da var, teknik kısımda biraz bekleyince hemen teknik detaylar için yazıyolar
-
kaanstain bunu yazdı
çin siteleri çok iyi bu konuda,
lazer kaynağı satan firmaların sitelerine giriyorum mesela, çat ordan pencere açılıyor sayfada küçük, nasıl yardımcı olabiliriz diye.
birde hemen samimi oluyorlar,
mesela şu seviyeye gelmişti sohbet, "i'm going out of the office right now, i'll answer by mail kaan, see you"
patron gördü, dedi ne çabuk verdin ayarı :D rezil olduk..
mesela burda da var, teknik kısımda biraz bekleyince hemen teknik detaylar için yazıyolar
ordaki online desteği siteme nasıl ekleyebilirim
-
bildiğim kadarıyla bu tip online destekler sadece siteye giren üye istediği taktirde gerçekleşiyor fakat size gönderdiğim yazılımda siz siteye giren herkesi görüp hepsine yazılı mesaj gönderebiliyorsunuz hatta site içerisinde farklı linklere yönlendirebiliyorsunuz.
-
enableturk un actigi matbax.com kartivizit konusundaki sitede vardi. onunla gorusebilirsin.
-
http://www.livezilla.net/home/en/ livezilla kurup işini görebilirsin.
-
aLman bunu yazdı
http://www.livezilla.net/home/en/ livezilla kurup işini görebilirsin.
14 günlük deneme sürümü var epey iş görür ama.
-
zopim.com tek geçerim