Sitemin İlk Demosu
-
resmi çalıyorum panpa xD
-
BuZuL bunu yazdı:
-----------------------------
resmi çalıyorum panpa xD
-----------------------------dilediğince pampiş :D
& musdawdaf: ever o resim ztn orda emanet, diğer barlardan farklı olarak anasayfada tanıtım olcak, başka resimler koyabilirm vs..Yani sabit değil.
& siyahbereli : explorerda düzgün çalışıyor galba :D tamamdır expte
& korhan : teşekkürler hocam.
& ExcellencE : akşam no-repeat koymuştum da birşey olsu sanırım.Ayarlıyacağım css ile, komple büyüyünce büyüsün falan.
-
arkadaşlar yine ufak bir kararsız kaldığım an.
http://zumsuk.bplaced.net/#!/anasayfa/
yeni hali ( şu orta taraftaki uyumsuzluğu çözdüğümü düşünüyorum, menü renklerinle oynadım birde morlaştı)
buda eski hali
Birde şöyle iki hali var..Sade birşey olsun derken seçmekte zorlandım.Çok karanlık olmasın dedim ohooo
göz yormasın en önemlisi ;
edit:özellikle son reism ile ilk link arasında kaldım
-
son kez zıplatıyorum.Artık fazla değiştirmem.Son olay budur ;
-
biraz daha güzel olmuş hocam kodlamaya geç sen bence bitmez bu tasarım işi aklına estikçe değiştireceksin zaten :D
-
pesimistzombie bunu yazdı:
biraz daha güzel olmuş hocam kodlamaya geç sen bence bitmez bu tasarım işi aklına estikçe değiştireceksin zaten :D
-----------------------------son halini oturttum :D başlıyorum yarın hayırlısıyla...
-
Site güzel.Beta aşamasında kodlamalarla devamı gelir birde sorum var sitenin tasarımını neyle yaptın ?
-
niye firi host hacım onu anlamadım ben.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Daha beta aşamasında eğerki bunla ilgili ciddi düşüncesi varsa free host'da test edip kodlamayı bitirip,düzgün host'a geçer tahmin ediyorum. :D
-
Salim bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------Daha beta aşamasında eğerki bunla ilgili ciddi düşüncesi varsa free host'da test edip kodlamayı bitirip,düzgün host'a geçer tahmin ediyorum. :D
-----------------------------hacı beta olduğu ortada da hani zırt pırt hata verir kapatırlar bu hostları bir sub domaine kurup kullansa ya.