Siteye Parayla Post Atacak Eleman ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek

Evet arkadaşlar imzamdaki torrent sitesine parayla post atacak eleman arıyorum.İstediğim özgün içerik değil.

Postcudan istediklerim

-Filmin torrent dosyaları indirlicek ve istediğim box.com hesabına yükleyecek

-sonrasında filmin afişini indirip bilgisayar adını değiştirecek siteye uplayacak

-ardından filmin altyazılarını turkcealtyazi sitesinden indirecek siteye koyacak 

-Filmi paylaşırken görüntü kalitesinden ve bahseden bir yazı ve filmin özeti,film özeti alıntı olabilir.

Yukarıda anlattıklarım çok zor gibi duruyor fakat bir post atmanın max süresi 4 dakikadır.İstediğime gelince bir ay boyunca hergün 10 adet film paylaşacak yani yarım saat ilgilenecek aysonunda 300 post yazmış olacak bende hesabına 25 TL'yi geçeceğim.Tbt'de müridler arasında belkide ençok alışveriş yapan benim güven noktasında sıkıntınız olmasın.Güven noktasında şüphesi olanlar en eski müridlerden snnyk abi ile hakkımda görüşebilir.

arbeit macht frei
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek

25 az aylık

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

300 p = 25 tl ?

K.gelsin hocam.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

Hocam PM'den hangi siteden çekeceğini bi yolla bakayım ben yapabilirim belki.

İmza...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

milletin durumu kötü üç kuruş para için 10 takla atarlar deniyordu da inanmıyordum. 25 tl ne hocam Allah aşkına.. benim ilgi alakam yok da ne bileyim 25 tl çok az geldi bana da

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek

Fiyat fena degil lakin is zor degil. Vaktim olsa yapardim

...said addicted.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mastika.
    Absolut
    Absolut's avatar
    Erkek

gunde 10 torrent + indir bindiri kolay demissin ama okadarda kolay deil :)  daha makul bi fiyat verirsen pm atarsin ilgilenirim kolay gelsin

Nice babayigitler kirayi kim odeyecek, coluk cocuk ne yiyecek derdinden dolayi dunyayi degistiremiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cosmic
    Cosmic's avatar
    Erkek

askerdeki adama seni nasıl soralım :)

Bittik biz bittik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı

milletin durumu kötü üç kuruş para için 10 takla atarlar deniyordu da inanmıyordum. 25 tl ne hocam Allah aşkına.. benim ilgi alakam yok da ne bileyim 25 tl çok az geldi bana da

Sitede yayınlanan bir reklama yayıncı bana  0.01 verirken benim 0.08 vermem bence adaletsiz değil iş zor değil 

arbeit macht frei
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

-Filmin torrent dosyaları indirlicek ve istediğim box.com hesabına yükleyecek

-sonrasında filmin afişini indirip bilgisayar adını değiştirecek siteye uplayacak

-ardından filmin altyazılarını turkcealtyazi sitesinden indirecek siteye koyacak 

-Filmi paylaşırken görüntü kalitesinden ve bahseden bir yazı ve filmin özeti,film özeti alıntı olabilir.

bunları 4 dakikada yapabilen biri var mı ya?

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1234567B
    1234567B's avatar
    Erkek
    Cosmic bunu yazdı

askerdeki adama seni nasıl soralım :)

onunkide askerlik mi be askerde dün benden hesap aldı :D hayat yaşıyor hayat

arbeit macht frei
Toplam Hit: 2643 Toplam Mesaj: 32