Siteye Parayla Post Atacak Eleman ?
-
Evet arkadaşlar imzamdaki torrent sitesine parayla post atacak eleman arıyorum.İstediğim özgün içerik değil.
Postcudan istediklerim
-Filmin torrent dosyaları indirlicek ve istediğim box.com hesabına yükleyecek
-sonrasında filmin afişini indirip bilgisayar adını değiştirecek siteye uplayacak
-ardından filmin altyazılarını turkcealtyazi sitesinden indirecek siteye koyacak
-Filmi paylaşırken görüntü kalitesinden ve bahseden bir yazı ve filmin özeti,film özeti alıntı olabilir.
Yukarıda anlattıklarım çok zor gibi duruyor fakat bir post atmanın max süresi 4 dakikadır.İstediğime gelince bir ay boyunca hergün 10 adet film paylaşacak yani yarım saat ilgilenecek aysonunda 300 post yazmış olacak bende hesabına 25 TL'yi geçeceğim.Tbt'de müridler arasında belkide ençok alışveriş yapan benim güven noktasında sıkıntınız olmasın.Güven noktasında şüphesi olanlar en eski müridlerden snnyk abi ile hakkımda görüşebilir.
-
25 az aylık
-
300 p = 25 tl ?
K.gelsin hocam. -
Hocam PM'den hangi siteden çekeceğini bi yolla bakayım ben yapabilirim belki.
-
milletin durumu kötü üç kuruş para için 10 takla atarlar deniyordu da inanmıyordum. 25 tl ne hocam Allah aşkına.. benim ilgi alakam yok da ne bileyim 25 tl çok az geldi bana da
-
Fiyat fena degil lakin is zor degil. Vaktim olsa yapardim
-
gunde 10 torrent + indir bindiri kolay demissin ama okadarda kolay deil :) daha makul bi fiyat verirsen pm atarsin ilgilenirim kolay gelsin
-
askerdeki adama seni nasıl soralım :)
-
unbalanced bunu yazdı
milletin durumu kötü üç kuruş para için 10 takla atarlar deniyordu da inanmıyordum. 25 tl ne hocam Allah aşkına.. benim ilgi alakam yok da ne bileyim 25 tl çok az geldi bana da
Sitede yayınlanan bir reklama yayıncı bana 0.01 verirken benim 0.08 vermem bence adaletsiz değil iş zor değil
-
-Filmin torrent dosyaları indirlicek ve istediğim box.com hesabına yükleyecek
-sonrasında filmin afişini indirip bilgisayar adını değiştirecek siteye uplayacak
-ardından filmin altyazılarını turkcealtyazi sitesinden indirecek siteye koyacak
-Filmi paylaşırken görüntü kalitesinden ve bahseden bir yazı ve filmin özeti,film özeti alıntı olabilir.
bunları 4 dakikada yapabilen biri var mı ya?
-
Cosmic bunu yazdı
askerdeki adama seni nasıl soralım :)
onunkide askerlik mi be askerde dün benden hesap aldı :D hayat yaşıyor hayat