Sivrisineği Öldürdüğümüzde...
-
kendi kanını taşıyan hayvanı nasıl öldürüyorsun o senin evladın :|
-
Dün Gece Bi Sivri Sineği Sıkıştırdım Köşeye Ama Vuramadım...Benim Kanımı Taşıodu Artık.. Baba Dedi Sarıldım Ağladım
-
dün gece bir sivrisineği sıkıştırdım köşeye
ama vuramadım ; benim
kanımı taşıyordu artık. baba dedi sarıldım ağladım... ^^ -
HoLyCat bunu yazdı:
-----------------------------
Sinegin G*tunden cıkıyordur .
Deposu orada :)
mutıs bı acıklama :D -
BeYaZZZ bunu yazdı:
HoLyCat bunu yazdı:
Sinegin G*tunden cıkıyordur .
Deposu orada :)
mutıs bı acıklama :D
-----------------------------SÜPER YAAA :)
-
ben de bi yerde okumuştum yüzümze yakın uçmaları ağzımızdan çıkan karbondioksitin yoğunluğunu ölçmek içinmiş (sivri sinek)
ayaklarında algılayıcılar varmış. ona göre sokup sokmayacağına karar veriomuş. gerçi başka seçenek yoksa zokar zaten
-
çözüm: cibinlik
konsun tülün üstüne sabaha kadar iç geçirsin aq :D
edit: resim koyayım istedim ama şöyle teknolojinin sınırlarını zorlamış bir ürün buldum xDD :Tık:
-
Evde en ufak 1 sinek bile görürseniz çözüm bu arkadaşlar %100 çözüm bidaha ne sinek kalıyor ne bişey kalıyor ...Çok sağlam bir icatmış :|
http://www.youtube.com/watch?v=oAulbDJfapw
-
renenin baygon sinek savar ını yutuptan aratıp bakın kesin çözüm :D
neyse hocam hayvanı zaten ezip pestilini çıkarıyosun kanın nerden çıktığının ne önemi var. ayrıca bu sivrilerden bende çok çekiyorum. gecenin ikisinde üçünde uyandırıyor beni, bide kulağında uçak sesi gibi çıkardığı ses yok mu iyy iğrenç.
kan davamız var onlarla, kana kan dişe diş :D
-
Stargazer bunu yazdı:
Conquer bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
hocam baltalamak gibi olmasın kusura bakma, bende dip parantez bi soru sorayım.
günün birinde sineği öldürmek için kitabı indirdim ancak sinek tam ezilmemişti,sineğin öldüğü yere baktıgımda sineğin içinden yüzlerce minik beyaz canlılar çıktı.sinekler doğuruyo mu,hamilemiymiş :P :)
-----------------------------erkek sinekler kan emmezler.sadece disi sinekler kan emerler.
bunun sebebi,hamile olmalaridir..hamilelikleri boyunca kan'a ihtiyac duyarlar.
öldürünce kan nereden cikiyor diye sorarsak,mide ve popo kismindan.
-----------------------------ne yer pek bunlar? (erkekler)
-----------------------------sadece erkekler degil hocam,disi ve erkekler beslenmelerini sekerle yaparlar,onuda bitkilerden,meyvalardan alirlar.
sadece disiler,hamile olduklari icin kana ihtiyac duyarlar.fakat kan;bir beslenme kaynagi degildir.