Siya Siyabend - Hayyam ( Öneri )
-
gece oldumu birde üstüne yağmur yağdı mı , geçerim camın kenarına alırım sigaramı biramı , dinlerim şu muhteşem şeyi hele tadımdaysam inerim sahile oooh mis ..
tam olarak türünü nasıl adlandırabilirim bilmiyorum ama resmen içim rahatlıyo bu ve buna benzer birşeyleri dinlediğimde , en azından etrafımda dönen yalan dolandan uzaklaşıyorum kısa bir süreliğine de olsa ..
(buna benzer parçalar bileninizde varsa bilglendirirse sevinirim (:
hem forumda da bu tür şeyleri sevenlerin olduğunu düşünerekten paylaşmak istedim , keyifli dinlemeler dileğimle .)
dipnot: geyiğe almazsanız çok sevinirim (.
-
siyasiyabend - agri dagi
siyasiyabend- can evimden vurdun
guzel parcalardir
ayrica kopruyu gecmek belgeselinde adamlar bir santur solosu atiyor resmen ucuruyorlar.
-
http://www.youtube.com/watch?v=14jVsBDUSW4
İstanbul'dan uzaktayken keşfetmişti ve direk arkadaşı aramıştım lan semtte havalar nasıl diye,abi yağmur yağıyor trt'deyiz içiyoruz demişti hayıflanıp kıskanıp deli gibi içerek dinlemiştim bunu,ertesi günüde işi gücü bırakıp geri dönmüştüm,güzel bir şarkı.
-
bir gün istiklalde siya siyabend cd leriiiiiii diyen birini duydugumuzda kuzenle beraber yanına sokulduk bi baktık bizon murat cd satıo :D
tek teli kopuk gitarıylada arada bişyeler tıngırdatıyor princo cdlerden alıp destek olduk ona :D
bayada muhabbet ettik bi ara gitarı bıraktı bize aman dikkat edin sermayem diyip bi süre sonra geri geldi
en son sigarasından birer tane alıp uzaklastık oradan ama muhabbeti cok iyiydi adamın
-
büyük ev ablukada da iyidir :)
-
bunların yaptıkları çok başka birşey be arkadaş ..
muhteşem & ötesi ..
-
http://www.youtube.com/watch?v=THT_HH6YbJM
Doooostum...
-
-
can evimden vurdun şarkısı baya bi etki bırakmıştı 2 yıl önce filan gece vardiyesinde sürekli dinlediğim müzikti al sana şarkı amk :) ama bunların artiz olma gibi istekleri yok sanırım öyle gençlik festivallerine filan anca gidiyolar gece lerde barlarda filan
-
-
Canlı dinlemek isteyen varsa taksim/haymatlos ta çıkıyorlar.