Siyasi Dergiler
-
Arkadaşlar şöle dünyadaki olayları tarafsız/taraflı yazan özellikle Asya ile ilgili yazıları ağırlıklı olan satılan yada ebook şeklinde olan dergi var mı? Yada tavsiye edebileceğiniz...
-
komünist yayınları var haftalık gazete.
google sol haber portalı yazarsan orda eski sayıları yayınlıyorlar diye biliyorum
-
-
gel la bana sor ne istiyorsan anlatıyım sana ama onca şeyi yazamam sesli ortam olması lazım seni
bir numaralı anarşist ederim seni pika:d
-
Ülkü Ocakları'nın kendi dergisi ve Yaş Türkistan adında dergisi var.
-
Her şeyi bilmemizi istedikleri kadar biliyoruz. Ve çoğu kaynak da bu üç kuruş bilgiyi de kendine göre yontmaya çalışıyor. Kısaca hepimizin bilgisi, beyni ve siyasi kültürü o bilinmeyen yönetici kesimin insiyatifinde ilerliyor. Bundan mütevellit taraflı kaynak bulmamanı öneririm. Sadece salt haberi veren yorum karıştırmayan yerlerden mevzuları oku. Kendi kafana nasıl yatıyorsa öyle inan hocam.
-
kitaplar bitti bunlara mı geldi sıra D:
hacı bedava mı ?
-
faşizm ne kominizm ne ya ben hala bilmiyorum bu olayları ?
biri bana açıklayabilir mi anneye anlatır gibi, çok gereksiz saçma şeyler gibi geliyor ama
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------faşizm ne kominizm ne ya ben hala bilmiyorum bu olayları ?
biri bana açıklayabilir mi anneye anlatır gibi, çok gereksiz saçma şeyler gibi geliyor ama
-----------------------------Kapitalizm hepsini döver
-
Juliet bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------faşizm ne kominizm ne ya ben hala bilmiyorum bu olayları ?
-----------------------------!!!
-
Juliet bunu yazdı:
-----------------------------Allura bunu yazdı:
-----------------------------
Kapitalizm güçlendikçe proleter sayısı artar, proleter artıkça kapitalizm güçlenmiş demektir. Lakin proleter bilinçlenirse kapitalizm toz duman olur. Tabi kapitalizm yine kendini toparlar. Demek istediğim kapitalizm her zaman dövemez bir taraf kalkar bir taraf düşer, bir taraf kalkar bir taraf düşer... Kanımca sonsuz döngü