Siz Hiç Gördünüz Mü ?
-
SiZ gördünüz mü hiç anası babası kardeşi olupta hala yalnız bir adam
anasını aradığında nevar noldu diyen,babasını oğluna binbir yalanla kandıran,sevgilisi şeyine takmayan bir adamın yaşamak için ne sebebi kalır ki ne için kim için yaşar ki
-
Her şeyden önce kendin için yaşayacaksın. Kimsenin sana faydası olmadığını öğrenmişsin. Yüzüne gülerler dost sanarsın. :)
-
Daniel-Koo nun dediği gibi kendin için, ayrıca ne olursa olsun sonucta anne-baba, fazla irdeleme.
Sevgili kısmına girmiyorum bile, sevgili kim ? sevgili olmasa da olur.
edit: gördün mü ? sorusuna, evet gördüm ki bunlar daha hiçbir şey, bi anlatmaya baslarsam günler sürer.
-
yeni bir iş bul sevgiliyi değiş olay tamamdır :)
-
anayı babayı değiştiremediğim gibi o sevgiliyi de değiştiremem malesef ulan çevrem insan dolu dertleşek kimse yok kafama sıksam kurtuluş olur mu amk
-
sallama bişeyi sende. oluruna bırak. herşeyi kabullen. dışarı çık nefes al. olmazsa olmuyo koyver gitsin.
-
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------
anayı babayı değiştiremediğim gibi o sevgiliyi de değiştiremem malesef ulan çevrem insan dolu dertleşek kimse yok kafama sıksam kurtuluş olur mu amk
-----------------------------niye değiştiremiyorsun
hoca ana baba bir süre sonra yok sen işini değiş sevgilini değişolsun bitsin :D
-
Mezantalac bunu yazdı:
burası var işte ? biz de böyle büyüdük, forumlarda paylastık yalnızlığı, kimsesizliği.Çok güzel dostlar da edindik ki bi çoğu burada halen.Olaya bu açıdan bak. -
Gelecek planla.Amacın için yaşa..Şunu da izlemeni tavsiye ederim Ahmet şerif izgören avucumdaki kelebek.
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Mezantalac bunu yazdı:
-----------------------------niye değiştiremiyorsun
hoca ana baba bir süre sonra yok sen işini değiş sevgilini değişolsun bitsin :D
-----------------------------şansıma sokam hacı herşey kolay olsa söylendiği gibi ah bir olsa 23 sene hiç mi düze çıkmaz bir insan
SUPERBICO bunu yazdı:
Gelecek planla.Amacın için yaşa..Şunu da izlemeni tavsiye ederim Ahmet şerif izgören avucumdaki kelebek.
-----------------------------defalarca izledim kesmiyor artık yetmiyor hatayı kendimde aradım ben hep önce kendimi düzeltmeye çalıştım kişisel gelişim kalmadı psikoloji kalmadı okumadığım psikolağamı gitsem
-
a.q. sizleri gördükçe çok üzülüyorum senin durumunda o kadar çok kişi var ki anlatamam yavrucum canım ciğerim bazı şeyleri olduğu gibi kabul edin tamam hayatınızda olumusuzluklar yaşayabilirsiniz ama hangimizin hayatında herşey yolunda acaba hangimiz mutlu mesut yaşıyoruz ki biraz hayata olumlu yönlerinden bakmaya çalış gördüğüm kadarıyla yaşın küçük 17 20 arası gibi bişey geçer bunlar koy götüne gitsin kafana göre takıl şimdilik yarın 20 yaşı geçince döner bugünlere gülersin demedi deme benzer olayları bizde yaşadık gördük geçirdik