Sizce En Çok Hangi Yalan Sölenir.
-
* Önemli olan ruh güzelliği.
* Senden baska kimseyi sevmedim.
* Bir kereden birşey çıkmaz.
* Şimdi ben de seni arayacaktım.
* Telefon şehirler arasına kapalı.
* Burada torpil geçmez.
* Herkese eşit zam yapıldı.
* Yüzüne de söylerim.
* Paranın ne önemi var mühim olan insanlık.
* Sen kapat, ben hemen arıyorum.
* Şimdi seni düşünüyordum.
* Saat durmus, çalmadi.
* Benim köylüm, benim çiftçim, benim memurum.
Peki sizce en çok hangi yalan söylenir??? -
cevap veriyorum
HEPSİ -
aradığımda hatunu arkadaşıyla dedikodu yaparken yada tavla oynarken yada bilgisayar başında buluyorum..gaaayeeet yayılmış vaziyette kakara kikiri hey hey höy höy eğleniyo...ardından geçen konuşmalarda şöyle ; x(kızın adı olsun)
x: canım benim çok özledim seni,ay keşke yanımda olsan
ben:hımm demek öyle o arkadan gelen ses ne yaw merak ettim
x:yaa sorma işte bi yandan da oyun oynuyom bilgisayarda hem sen hem o varsınız elimde şuan
ben:yılbaşına güzel şeyler planlıyorum
x:bi saniye bi arkadaş sesleniyo
ben:şey plan diodum
x:ayy çok özledim ben seni yaaa
ben:neyse boşver!
x:yaa bebeğim bana şu oyunun bi adam gibi şifresini bulsana
ben:ii bakarız
x:bi saniye msn'de arkadaş var,ben bi kapatiim sonra ararım
ben:e yuh yaaani
x:seni seviyorum,hoşçakal
-
en cok soyledigim yalan: Bilmiyorum :)
-
benimki adam pc sini getirir bi poku yoktur format atarsın düzelir ama format attım dersen 30 dan fazla alamzsın:D
adam : oldumu pc ? neyi varmış?
ben: hocam pc ye bi virus girmiş yani tek kelime ile mahvetmiş şimdi önce format attım yemedi kurduğumda tekrar çıktı piyasaya sora fdisk attım kurdum gene çıktı piyasaya bu virus bios a girmiş bios u yazan makinada bizde yok vardıda hırsız girdi şirkete onuda götürdü onun için aşağı götürdüm board ı bios yazdırdım kurdum şimdi hiç bi sorun yok bi de antivirus kurdum olmaz bidaha bişi.: )
adam: borcum ne kadar?
ben: hımz.. abi bios u 15 e yazdırdım ondan kar almıom zaten 3-5 milyonluk bişi deil win kurdum 25 işçilik 20 15+25+20=60
adam: çok olmadımı
ben: tamam abi işçilikten 10 milyon iskonto yapıom. okey
adam: elini cebine atar:D -
lan formati 30 kagittan atiyosan ben senin yanina geliyim a.q. :D
-
ben format+win kurulumunu 50 ye yapıom :)) fazla istion diyen hiç olmadı :)
-
yuh be kardeşim alt tarafı format atıyon win kuruyon 50ytl!! yuhhh..zaten iki işide xp cdsi yapıyo iki seçeneğe tık atıyon makinanın başından kalkıyon olay tamam 50ytl cepte! vay anasını..bende bu işlere bi el atayım iyi para var:))
-
oha format win kurma 30 mu
60$ iscilik(saati) burdan 2 saat olarak girerdim hep :) + adama bide Antivirus kakaliyoduk 49$+kdv ustune bide Windows u yoksa bi guzelde Windows 50-60$ :) toplam 200-250$ civari :) hicde laga luga eden olmuyodu ha bi defa olmustu onunda makineye slate attim gitmisti herseyi :)
Cok ucuza calisiyonuz siz valla Turkiyede :))
-
burası türkiye hele izmir gibi bi yerde eline tornavidayı alan donanımcı olunca böle oluo tabi halimiz. aslında türkiye çapında bu işi yapanların sınav a girmesi lazım atıorum 5 yılda bir geçerse bi beş yıl kimse karışmıcak işini yapıcak geçemezse bilgisayarcılık yapmıcak bak ozaman hem kaliteli iş olur hem piyasa düzelir herkez kendi işini yapsa ne güzel olur
-
Bizim burda valla adam gibi bi yer acmak icin en az elinde 3 ayri sertifika olmasi lazim ya da en az 2-3 yillik uniden mezun olman lazim bu sadece teknisyenlik icin tabi :)