SİZCE HACK NEDİR??????
-
HACKER OLMAK İSTERMİYDİNİZ ................NEDEN????????
-
(bence)= zewk işidir!!!!!!!!!
-
bence hack senın gıbı mal olan adamları hacklemektır l kardeşimack bende bılmıyorum kım koy muştur ama yıllardan bellı hack denıldığını bılıyorum lutfen boyle saçma sapan seylerı k9onu olarak açmıyalım saygı lutfenn
EĞİTİM ŞART!!!!
-
sniffer bunu yazdı:
bence hack senın gıbı mal olan adamları hacklemektır l kardeşimack bende bılmıyorum kım koy muştur ama yıllardan bellı hack denıldığını bılıyorum lutfen boyle saçma sapan seylerı k9onu olarak açmıyalım saygı lutfenn
EĞİTİM ŞART!!!!
hackin anlamını bilmiyorsan konusma....mal kardesim benim -
bak öğren sniffer;
Hack: Herhangi bir sistemdeki açıkları kullanarak girmek veya açık oluşturmak için yapılan olaylar dizisi işlemidir.
iste mal kardesim hee bide yazı yazmayı öğrennnnn
-
Halkın kendi kendini yönetmesine hack denir.
Hacker olmak isteer miydiniz sorusuna şöyle bir cevabım var.
Hayır istemezdim.
Neden?
Sanane!!!
-
( Halkın kendi kendini yönetmesine hack denir. ) zuhauhauhuaha süper a.k ya :D
-
italyan bunu yazdı:
Hayır istemezdim.
Neden?
Sanane!!!
Süper yaw -
italyan bunu yazdı:
Hayır istemezdim.
Neden?
Sanane!!!
vaybe hack böyleymis demek halkın kendi kendini yönetmek :))))))))))))))))))))))))bak hack neymisssHack: Herhangi bir sistemdeki açıkları kullanarak girmek veya açık oluşturmak için yapılan olaylar dizisi işlemidir.
-
kardeşim madem hack çok ıyı bılıyorsun madem kendıne çok ıyı bılıyorsun
benım sana bır teklıfım olacak madem bana mal dıyorsun gel senle yarışalım benı tanımamışsın gerçı nerden tanıyacaksın ama gozum sana bır web adresi verecem bunu 1 hafta çokertemessen senı butun tahrıbat murılerıne rezıl ederım bunu unutma eğer sen hackledıkten sonra bana sıra gelecek eğer ben verdığın sıteyı 1 gunde ındırmezsem o zaman gel yanıma de sen lamerus sun( ha dıyeceksınız bu lamerus ne bak ok kardeşim ben senın bıldığın kişilerden değilim bır espırı yapıyoruz onuda bok edıyorsun sana
tek bır şey dıyecem eğer bana bundan sonra kafa tutarsan veya her ne şekılde bana laf atmaya kalkarsan senı butun sıtelere lamerus ılan ederım
ayağını denk alllllllll walla gerısıne karışmam sen bılır sın?
-
HACK TARİFİ:
1 ADET AKILLI ADAM
1 ADET BİLGİSAYAR
YANINDA DA 512 GRAM ADSL