folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Sizce İdam Gelmeli Mi?

Sizce İdam Gelmeli Mi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    xzxz
    xzxz's avatar
    Erkek

"yaşam hakkı kutsaldır"  bu saçmalığın ardına sığınıp toplumu hukuktan arındırmak kendi tiranlıklarını ilan etmek isteyenlerin istismar ettikleri başlıca demogoji budur. 

kutsal diye birşey varsa bile bu herkes için görecelidir ve gerçek değildir , hak diye birşeyin varlığı ise sorumluluk ile anlamlıdır. hak ve sorumluluk arasında denge olmadıktan sonra haklılıktan bahsetmek sorumluluğa karşı haksızlıktır. yaşama saygı göstermek sorumluluğunu taşıyamayanların yaşama hakkından da bahsedilemez. 

böyle boş laflar ile devletin asli görevi olan , topluma karşı varlık nedeni olan hukukun uygulanmasını engellemek toplumun varlık hakkına tecavüzdür. 

herşeyin bir şeyi vardır
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    UNKN0WN bunu yazdı

Gelsin bebek katilleri idam edilsin . Tecavüz suçu idam olsun . Bak bakalım oranlar nasıl düşüyor . Ben olsam hırsızlık bile muebbet yapardım bak bakalım o zaman kim hırsızlık yapıyor kim suç işliyor ?

Tabiki Üstünler Kabinesine Mensup Olanlar... Baronlar Olduğu Sürece, Bu Üstün İnsan Kabilesi Varolduğu Sürece, Hukuk Hiç Bir Zaman Sıfır Hata İle İşletilemez... Hukuksal Açıklar Bu Kimseler İçin Bırakılmış Kapılardır.. Bu Kapıları Onlar Senden Benden Daha Çok Kullanmasını Bilirler.. Ve Zaten Bu Kapıları Bile Onların Önlerine Getirenler Yine Hukuk Mensuplarıdır...

Aramızdaki Hukukçular Kusura Bakmasınlar... Ben Öğrendiğim, Gördüğüm Benim İçin Gerçeklik Arzeden Durumu İletiyorum.. Kimse Üzerine Alınmasın... İyi İnsan Gibi Adam Gibi Adam Hukukçularımızda Vardır..

Hocam sana bir kitap tavsiye edicem Erdal Demirkıran ''sadece başbakan okusun'' kitabin ismi.bir roman .içinde uçuk düşüncelerde var ama genelde güzel. Senin bu kitap hakkındaki yorumunu. İçindeki düşüncelerin olabilitesi hakkındaki düşüncelerini gerçekten merak ediyorum (:

Ben bu insanları anlamıyorum.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

mikmişim idamını. kısasa kısas.. o kadar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    xzxz bunu yazdı

"yaşam hakkı kutsaldır"  bu saçmalığın ardına sığınıp toplumu hukuktan arındırmak kendi tiranlıklarını ilan etmek isteyenlerin istismar ettikleri başlıca demogoji budur. 

kutsal diye birşey varsa bile bu herkes için görecelidir ve gerçek değildir , hak diye birşeyin varlığı ise sorumluluk ile anlamlıdır. hak ve sorumluluk arasında denge olmadıktan sonra haklılıktan bahsetmek sorumluluğa karşı haksızlıktır. yaşama saygı göstermek sorumluluğunu taşıyamayanların yaşama hakkından da bahsedilemez. 

böyle boş laflar ile devletin asli görevi olan , topluma karşı varlık nedeni olan hukukun uygulanmasını engellemek toplumun varlık hakkına tecavüzdür. 

Hukuğu Engellemek Çok büyük Bir Hata Olur... Kesinlikle Haklısın. Ancak Hukukçuların Üstünler, Tarafından Kullanılmasına Karşı Olduğumu İrdeliyerek Belirtiyorum ve Diyorumki Suç İşlemek Sadece Üst Seviye, Rütbe Şan Ve Şöhret Sahibi Kimselere Mahsus Bir Eylem Türü, Onların Bir Mezesi Olmamalıdır...

Barbar İnsanların, (Hepimiz) Daha Katedeceği Çok Yol Var... Varlık Hakkı Yaşam Hakkı Aldatmaca İse Toplumun Varlık Hakkı Denilen Şeyde Bir Aldatmacadır... Peki Gerçek Nedir.?

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    sniperscope bunu yazdı

"Teror orgutu kuran ve yonetenler icin idam geri gelecek" Osman Pamukoglu

gelmeli mi değil gelecek..

Yaşam Hakkı Kutsaldır, Bunu Hukuğa Bulaştırmak Hukuğu Canileştirmektir...  

Yok Arada Hakedipte Gebertilecek Olanlarda Vardır.. Kuduruk Adına İnsan Denilen İnsanlıktan Bir Nebzede Olsa Nasibini Almamış Adi Şerefsizler Tamam Vardır, Bu Cezaya Uğratılmalarında Bir Sorun Görmüyorum.

Benim Gördüğüm sorun Şurada, Hukukçular Her Şeyi Doğrusuyla Bilemeyebilirler... Yargılamalar %60 Hata Payı Sabitesi İle İşliyor.. Ve Hapishanelerde Bile Çok Miktarda Aldığı Cezayı Haketmiyen İnsanlar Var...   

Amerikada Bile Sonradan Haksız Yere İdam Edildiği Anlaşılan Yıllar Önce Sonuçlanmış İdama Dair Olaylar Var... Devlet Eli İle İşlenmiş Cinayetlerdir Bunlar... 

Tamam İdam Gelsin Ama Ne Şekilde İşletilecek, Orası Tartışılır.. Sadece PKK İle İrtibatlı Kimselere Gelsin Diyorsun Sanırım... Eskiden Pkk ile Bağlantısı Olmadığı Halde, Türkçe Bilmediği Göz Önüne Alınmış Bir Çoban Bile Kelle Parası İçin Avlanmıştır.. Yaşanmış Örnekler Çoktur.. Hoşlanmadıklarını Öldürüp Biz Pkk lı Öldürdük Diyen İtler Ülkemizde Türemişti... Bunlarıda Yaşadı Bu Ülke...

Hayır Hocam, İdama Karşıyım.. Çünkü Daha Çok Masumun Canını Yakıyorlar Bu Üstünler Kabinesine Mensup İnsan Zümreleri...

Eğer geçmişi konuşacaksak Adem ile havvadan olma habil ve kabil kardeşlerin birbirini öldürmesinden başlamalıyız.

Hoca geçmeliyiz geçmişi olan oldu sadece senin bahsettiğin köylerdeki farklı kökenli insanlar ölmedi bu ülkede her dilden her dinden her kökenden insan öldü veyahut öldürüldü. Şimdi geçelim bunları bizim için önemli olan gelecek.

Gelecekte imralıdan ev hapsine çıkıp kahpe köpeklerini evinden yönlendirecek bir adamın idam edilmesidir aslolan. Bu adamın ne yaşama özgürlüğü vardır ne de başka bir hakkı.

İdam geri gelmeli derken cehalet devrindeki gibi önüne geleni as senin görüşüne uymayanı kes değil tabi ki de. Mekanizmanı düzgün kur hak edene hak ettiğini ver.

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    ShockMan bunu yazdı

Barbar İnsanların, (Hepimiz) Daha Katedeceği Çok Yol Var... Varlık Hakkı Yaşam Hakkı Aldatmaca İse Toplumun Varlık Hakkı Denilen Şeyde Bir Aldatmacadır... Peki Gerçek Nedir.?

What is the matrix?

Gerçek; başkasının özgürlük alanına girdiğin zaman senin özgürlüğünün bittiğidir.

rappermcs tarafından 06/Kas/12 15:29 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. #AnalistŞart
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

namusuma dokunanın boynunu dişlerimle koparır atarım amma gel gelelim idam yönetimi çok zor bi sistem evet ağır suçlar ölümü hakeder ama zor iş zor

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    ShockMan bunu yazdı

What is the matrix?

Gerçek; başkasının özgürlük alanına girdiğin zaman senin özgürlüğünün bittiğidir.

Katılıyorum O Halde İnsanlık Bu Paradoksu Daha Uzun Bir Zaman Acı İle Yaşayacak.

Bu Arada Sanırım @XzXz Hocam Bana Küsler... Kendileri ile Tartışmayı Sevdiğimi Biliyorlar Ama Nedense Bana Karşı Kayıtsız Kalma Durumu İçindeler.. Oysa Kendilerini Severim... Saygılar.

ShockMan tarafından 06/Kas/12 16:42 tarihinde düzenlenmiştir

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Erkek

arkadaşlar bazen sıkılıyorum  idam gelmeli diyorum ama bazen de şunu soruyorum  bir cana can veremediğimize göre alamayızda  bence gelmemeli 

idam yerine bu konuma gelen kişiler Amerikan flimlerindeki gibi  iş verilip çalıştırılımalı ülke ekonomiside bu yolla kalkar diye düşünüyorum 

Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

idamın geri gelmesini istemeyenler teröristtir.

İdam teröristlere şarttır.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 6662 Toplam Mesaj: 68