Sizce Nasıl ?
-
ben de 2 senedir hp kullanıcsıyım bilgisayarın ısınma sorunu ne kadar berbatsa hp garanti sistemi de o kadar iyidir bilgisayarın fanı 4-5 ayda bir bilgisayarı soğutmayı bırakır ve oyunlarda ısınmadan dolayı kapanır. ben de hp garantiyi ararım gelirler bilgisayarımı alırlar yeni fan takıp bana yollarlar 2 senede 4 kere garantiye yolladım sonuncusunda bataryasını da değiştirttim.garantide daha hiç 1 dk den fazla beklemedim hemen karşıma yetkili çıktı.yani garantide işler hızlı yürüyor.hp bilgisayarların tasarımı genelde güzel oluyor ayrıca performans yönünden de öneririm benim bilgisayardan yüksek özellikli bilgisayarların kastığı oyunları bile son çözünürlükte rahat kaldırıyordu.ama bana sorarsan hp alırmısın diye kesinlikle almam bilgisayarın ne kadar iyi olursa olsun ısınmadan kapanıp o özellikleri kullandırmayacaksa bi işe yaramaz.benim gibi ikide bir garantiye yollamak zorunda kalırsın.sonunda da garanti sisteminden övünebilirsin ancak. onun için hp alma.
-
ille de hp alacaksan acer bari al hocam :)
acer, casper, hp ve dell üretim yeri aynı :)
markaya para veriyorsun.
ama şahsi fikrimi sorarsan, o fiyata i5, ıııhh.
üstüne biraz daha koy, asus k55v (freedos, i7 makina 8gb ram, 750 gb 7200 rpm hdd, nvidia gt630m ekran kartı)
-
Ka1nsha bunu yazdı
asus sony msi bak hocam fiyatları uçuk olabilir ama iyidir
bunu diyen : casper kullanıcısı
:)Asus tavsiye etmiyorum i7 yazıyor ama aslında i3 sanırım:D Bence DELL . Kesinlikle tavsiye ediyorum. Sıkıntı olursa kefilim:D AmHP aman deyim. Onun yerine parayı bana ver daha iyi beni kazanırsın:D
-
Daft bunu yazdı
ille de hp alacaksan acer bari al hocam :)
acer, casper, hp ve dell üretim yeri aynı :)
markaya para veriyorsun.
ama şahsi fikrimi sorarsan, o fiyata i5, ıııhh.
üstüne biraz daha koy, asus k55v (freedos, i7 makina 8gb ram, 750 gb 7200 rpm hdd, nvidia gt630m ekran kartı)
eyvallah hocam o asusun linki atarmısınız cepten giriyorumda :)
-
bir tavsiyede bulunmayacağım sadece kafamdakini söylüyorum
tamamen benle ilgili hp bilgisayarım olmadı hiç
nedense hp gözümde hep tikky kız bilgisayarı diye canlanıyor
-
-
işletim sistemi 7 professional olursa daha iyi olur
-
yarasaadam bunu yazdı
işletim sistemi 7 professional olursa daha iyi olur
o halledilir hocam sorun değil işletim sistemi
-
Walla HP ısınam yönunden sıkıntılı cihazdır hocam ...
Geçmişte bir tane aldım çok ısınıyordu çok buyuk sıkıntı yasamadm ama yıne de ısınıyordu kendısıne zararlı ...
Ve bayagı bi ses yapıyor cıhaz bunlar aklında bulunsun... -
suhatuna bunu yazdı
Walla HP ısınam yönunden sıkıntılı cihazdır hocam ...
Geçmişte bir tane aldım çok ısınıyordu çok buyuk sıkıntı yasamadm ama yıne de ısınıyordu kendısıne zararlı ...
Ve bayagı bi ses yapıyor cıhaz bunlar aklında bulunsun...eyvallah hocam