Sizce Suriye‘Deki Olayların Benzerleri İlerleyen Zamanlarda Türkiye‘De Yaşanır Mı?
-
bi skim olmaz hacı rahat ol. olmucağının en net göstergesi ise Reyhanlı daki patlamadan sonra eskiden olsa yer yerinden oynar, her tarafta anarşist pkklı bilmem ne örgütlü piçler sağda solda milleti kışkırtıtrdı.
kaç gündür Taksim de bile bi hareketlilik görmüyorum. O "haydi bre pehlivan memleketi kurtarak lololo" naraları sökmüyo artık.
dün öğrendiğim ve çok ilgincime kaçan bir enstante paylaşayım, Reyhanlı patlamasını gerçekleştirenler, CHPlileri Esad'la görüştüren grupmuş, ne anladıysanız artık :))
şimdi bir iki mürit çıkar şakir akepeli yobaz vs der. hep karşı çıkardım asıl şöyle şöyle diye, şimdi skimde değil. isteyen istediğini desin amk. istersen illimemati de :D
-
joe_black bunu yazdı
bi skim olmaz hacı rahat ol. olmucağının en net göstergesi ise Reyhanlı daki patlamadan sonra eskiden olsa yer yerinden oynar, her tarafta anarşist pkklı bilmem ne örgütlü piçler sağda solda milleti kışkırtıtrdı.
kaç gündür Taksim de bile bi hareketlilik görmüyorum. O "haydi bre pehlivan memleketi kurtarak lololo" naraları sökmüyo artık.
dün öğrendiğim ve çok ilgincime kaçan bir enstante paylaşayım, Reyhanlı patlamasını gerçekleştirenler, CHPlileri Esad'la görüştüren grupmuş, ne anladıysanız artık :))
şimdi bir iki mürit çıkar şakir akepeli yobaz vs der. hep karşı çıkardım asıl şöyle şöyle diye, şimdi skimde değil. isteyen istediğini desin amk. istersen illimemati de :D
şu kısımla ilgili kaynağını paylaşır mısın? -
Legal olarak sömürülen bi Ülke de savaş çıkarılmasına kimse izin vermezler. 700 liraya adamın g*tünü s*kiliyolar. Elin japonu geliyor , Türkiye de fabrika kuruyor 700 tl ile işçi çalıştırıyor , kebab :D Faturalarımıza zam geldiği zaman devlet değil , Fabrikalar vb .yerler , sömürgeciler kazanıyor. Ne kadar çok gider okadar çok işçi
Japonlar gidip hindistanda fabrika kuruyorlar , yetiştirmek için adam götürüyolar . O fabrika benim bildiğim kadarıyla bir kaç ay sonra kapanıyor ?Hindistanlılar Çalışmıyor bırakıyor , beceremiyorlar yada işlerine gelmiyor . Türkiye bu yüzden kıymetlidir. Akıllı cahilleriz biz
-
KrypT bunu yazdı
Yanlışın var, İsrail'den vize istiyor Amerika. İngiltere'den de istiyordu yakın zamanda VMP'ye alındı. Vizesi giriş yapabilen ülke listesi şu şekilde;
ndorra Hungary New Zealand Australia Iceland Norway Austria Ireland Portugal Belgium Italy San Marino Brunei Japan Singapore Czech Republic Latvia Slovakia Denmark Liechtenstein Slovenia Estonia Lithuania South Korea Finland Luxembourg Spain France Malta Sweden Germany Monaco Switzerland Greece the Netherlands Taiwan tamam hocam haklısın gece schengen ülkeleri gelmedi. çünkü çek kız arkadaşım amerikaya gidelim demişti ben de benden vize istiyorlar o vizeyi
de tr den almam gerekli, o da bizden istemiyor demişlerdi ancak kanada, çingeneler yüzünden artık istiyor demişti.
yeni zelenda ve avustralyayı da hatırladım şimdi onlar için de istemiyorlar. Ancak israil ve ingiltere den istemediğini sanıyordum hatta onla ilgili
daha önce bir şeyler okudum şimdi baktım da haklısın israilden istemek ilginç geldi. ama ingiltereden vize istenmiyor hocam (UK)
Andorra, Australia, Austria, Belgium, Brunei, Czech Republic, Denmark, Estonia, Finland, France, Germany, Greece, Hungary, Iceland, Ireland, Italy, Japan, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Malta, Monaco, the Netherlands, New Zealand, Norway, Portugal, San Marino, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, Taiwan, United Kingdom
http://israel.usembassy.gov/visas.html burda vize istenen ve istenmeyen ülkeler var abd için. israil için açıkalanma da yapılmış
unbalanced tarafından 26/May/13 12:32 tarihinde düzenlenmiştir -
İngiltere yoktu işte hocam yeni eklendi protokole. Bildiğim kadarı ile İsrail'le ilgili herhangi bir plan yok.
http://israel.usembassy.gov/consular/niv/nonimmigrant.html
krypt tarafından 26/May/13 12:41 tarihinde düzenlenmiştir
Buraya göre İsaril'den hala vize istiyor US. -
Çok şükür bizim ülkemiz bunlar gibi olmaz kendini bilmez ortaligi si*****tirmeye çalışan bir gurup olsada türkü kürdü alevisi hepsi bu ülkede rahat memun onun için iç savaş bölünme gibi şeyler olmaz bizler binlerce yildir bu topraklardayiz irak gibi suriye gibi içten satan olsada çok ufak bir zümre olur onlari da saf dişi birakır devlet vede vatandaş bu arada skoban adli üye demişsin yaktılar yıktılar ak partiye düşman bir kişisin bunlari sagcılara baglıyorsun ama tarihe bak hep senin savundugun sistemin insanlari yapıyor sivasta olan olaylari araştir bakalim ölenler yanarak mı yoksa vurularak mı öldü Sivasa sivasin insanlarina çamur atiliyor yillardir mal ediyorlar oradaki olaylari hep dişardan gelenler ülkeyi karıştırmak isteyenler yapıyor onu diyorsun başbaglarda olan olaylari da mi sag kesim yapti sivaslilar yapti ondan kimse bahsetmiyorlar
emin olun sivastaki olaylari yapanlarda başbaglardaki olaylari yapanalarda aynı kişiler aynı gurup istenilen işte senin gibi cahilleri kışkırtmak ülkeyi irak gibi suriye gibi yapmak
-
KrypT bunu yazdı
İngiltere yoktu işte hocam yeni eklendi protokole. Bildiğim kadarı ile İsrail'le ilgili herhangi bir plan yok.
Buraya göre İsaril'den hala vize istiyor US.hocam ingilizlerle amcaçocukları bunlar :) vize istemeleri normal değil. yeni eklendiğini de düşünmüyorum. kıçı kırık bazı ab ülkerlerinden bile
istenmiyor vize, ingiltere gibi bir ülkeden mi istenyor.. bence ilk vize istenmeyen ülke ingilteredir. israil e gelince evet isteniyor vize. ben sadece
istenmiyor diye biliyordum ama baktığıma göre isteniyor.. ilginç geldi
-
Böyle olmaz şöyle olmaz diye atıp tutmayın, 96 olaylarını kaçınız hatırlıyor (: ayrıca suriyeli teröristler önüne gelen her yerde stand açıyor halk arayın bunları dediği zaman polis halkı uzaklaştırıyor, protesto edene de sopayı basıyor. Domuz bağıyla onlarca insanın katledildiği, galeyana gelen azmış insanların diri diri insan yaktığı bir ülkeyiz, geçmişimiz çok da temiz değil yani. Her an her şey olabilir.
-
unbalanced bunu yazdıKrypT bunu yazdı
Buraya göre İsaril'den hala vize istiyor US.hocam ingilizlerle amcaçocukları bunlar :) vize istemeleri normal değil. yeni eklendiğini de düşünmüyorum. kıçı kırık bazı ab ülkerlerinden bile
istenmiyor vize, ingiltere gibi bir ülkeden mi istenyor.. bence ilk vize istenmeyen ülke ingilteredir. israil e gelince evet isteniyor vize. ben sadece
istenmiyor diye biliyordum ama baktığıma göre isteniyor.. ilginç geldi
Haklısın hocam İngiltere'yi Yunanistan'la karıştırıyorum ben. Nedense İngiltere diye aklımda kalmış pardon.
krypt tarafından 26/May/13 13:04 tarihinde düzenlenmiştir -