folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sizce Ziyaret Mi Edildim ? Yoksa Abartıyormuyum ?

Sizce Ziyaret Mi Edildim ? Yoksa Abartıyormuyum ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

Bence izlediğin filmin etkisinde kalmışssın,harbi diyom bak..yada üstü açıkta kalmış..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    SUPERBICO bunu yazdı:
    -----------------------------

Bence izlediğin filmin etkisinde kalmışssın,harbi diyom bak..yada üstü açıkta kalmış..

Bütün gün neyin etkisinde kaldım diye düşündüm. Hiçbir alakası yok. Sevgi yakın zamanda zarar görmedi. Fatihle sevgi tanısmıyor bile. Kimlik falan kaybolmadı mesela.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

NaZi_ bunu yazdı:
    yanak bunu yazdı:

NaZi_ bunu yazdı:
    HeadBanger bunu yazdı:

Allahını seversen pragraf denen şeyi öğren valla gözlerim acıdı.. okuyamadım ilk cümlede yoruldum.. gözlerim 1.5 miyop :( bizide düşün :(

Yazıyı ince ince düzenledim. Yapıştırdım. Ama paylaşınca böyle çıkıyor. Çözemedim gitti :(

Opera kullanıyorsan olabilir. Ayrıca normal kabus görmüşsün gibi geldi.Sormak istediğim kimliklere bakarken yazıları tam olarak görerek okudun mu? yoksa yazılar bulanık mıydı da sen onları sevim veya nevzat olarak mı yorumladın?

Herşeyin net olmasına karşın sorduğun soru güzel. Kimlikleri okumadım. Yorumladım sanırım.

Yorumladıysan sorun yok bildiğin kabus artık neyin etkisinde kaldıysan (kaybetme - korku v.s.) eğer direk okusaydın ziyaret edilmiş veya ziyarete gitmiş olabilirdin :)

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    god
    god's avatar
    Erkek

Ne alaka hocam ne ziyareti? kim ziyaret etmiş?

bu arada bunu okurken dün gece gördüğüm rüya geldi aklıma. en yakın arkadaşlarımla askerlik yapıyodum teroristin biri bizi pusuda yakaladı ve taradı çok gerçekçiydi :|

All is well
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek

merhaba dan sonrasını okumadım

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

sen buna ziyaret mi diyosun hacı? altı üstü alakasız durumların kaynaşmasını görmüşsün. ortada hiçbişey yok sakin ol :) rüyada gördüğün şeylerinde gerçekten olması gerekmez. ne bileyim sevgiyle fatihin tanışması gibi falan.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

rüyada ki sevgi kim hacı bi onu merak ettim.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

hocam bence abartmıyorsun kesinlikle ziyarete gelmiş seni iyi sıhatte olsunlar tayfası

Troubles'll come & they'll pass
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    tahref156 bunu yazdı:

rüyada ki sevgi kim hacı bi onu merak ettim.

sıkı 2 dostumdan biri neden ?

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek

Altında fazla mana arama kıçın açıkta kalmış denir buna halk deyimiyle .)

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
Toplam Hit: 4146 Toplam Mesaj: 34