Sizce Ziyaret Mi Edildim ? Yoksa Abartıyormuyum ?
-
Bence izlediğin filmin etkisinde kalmışssın,harbi diyom bak..yada üstü açıkta kalmış..
-
SUPERBICO bunu yazdı:
-----------------------------Bence izlediğin filmin etkisinde kalmışssın,harbi diyom bak..yada üstü açıkta kalmış..
-----------------------------
Bütün gün neyin etkisinde kaldım diye düşündüm. Hiçbir alakası yok. Sevgi yakın zamanda zarar görmedi. Fatihle sevgi tanısmıyor bile. Kimlik falan kaybolmadı mesela. -
NaZi_ bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
NaZi_ bunu yazdı:
HeadBanger bunu yazdı:
Allahını seversen pragraf denen şeyi öğren valla gözlerim acıdı.. okuyamadım ilk cümlede yoruldum.. gözlerim 1.5 miyop :( bizide düşün :(
Yazıyı ince ince düzenledim. Yapıştırdım. Ama paylaşınca böyle çıkıyor. Çözemedim gitti :(
-----------------------------Opera kullanıyorsan olabilir. Ayrıca normal kabus görmüşsün gibi geldi.Sormak istediğim kimliklere bakarken yazıları tam olarak görerek okudun mu? yoksa yazılar bulanık mıydı da sen onları sevim veya nevzat olarak mı yorumladın?
Herşeyin net olmasına karşın sorduğun soru güzel. Kimlikleri okumadım. Yorumladım sanırım.
-----------------------------Yorumladıysan sorun yok bildiğin kabus artık neyin etkisinde kaldıysan (kaybetme - korku v.s.) eğer direk okusaydın ziyaret edilmiş veya ziyarete gitmiş olabilirdin :)
-
Ne alaka hocam ne ziyareti? kim ziyaret etmiş?
bu arada bunu okurken dün gece gördüğüm rüya geldi aklıma. en yakın arkadaşlarımla askerlik yapıyodum teroristin biri bizi pusuda yakaladı ve taradı çok gerçekçiydi :|
-
merhaba dan sonrasını okumadım
-
sen buna ziyaret mi diyosun hacı? altı üstü alakasız durumların kaynaşmasını görmüşsün. ortada hiçbişey yok sakin ol :) rüyada gördüğün şeylerinde gerçekten olması gerekmez. ne bileyim sevgiyle fatihin tanışması gibi falan.
-
rüyada ki sevgi kim hacı bi onu merak ettim.
-
hocam bence abartmıyorsun kesinlikle ziyarete gelmiş seni iyi sıhatte olsunlar tayfası
-
tahref156 bunu yazdı:
-----------------------------rüyada ki sevgi kim hacı bi onu merak ettim.
sıkı 2 dostumdan biri neden ? -
Altında fazla mana arama kıçın açıkta kalmış denir buna halk deyimiyle .)