Sizi Hiç 8 Polis Birden Ablukaya Aldı Mı?
-
LizardKing bunu yazdı
''48 saatlik hastane nöbetinden yeni çıktım. Gördüklerimi anlatmak için katliam demek yetersiz kalır. Sadece bizim hastaneye yüzlerce direnişçi geldi. Alçaklar, kıstırdıkları yerde kafalarını kırmışlar, gözleri kalıcı olarak kör olanlar var. Kol, ayak, kaburga, kafa kırıkları sıradan sorunlar. Nişan alınarak atılan gaz bombası kapsülleri, çarptıkları yerden kocaman parçalar koparıyor. Bu doku kayıplarını telafi etmenin yolu yok. Yüzlerinde, vücutlarında açılan kocaman çukurlarla yaşamak zorundalar bu insanlar. Direniş bölgesine yakın hastanelerde çalışan arkadaşlarımın anlattığına göre, alçaklar hastanelere de gaz atıyorlar. Yürümeyi bırak nefes alacak hali kalmayan direnişçileri tedavi olmalarına izin vermeden gözaltına alıyorlar. Sadece bizim hastanede durumu çok ağır olan 2 kişi var. Birisi başına isabet eden kapsülün sebep olduğu kafa travması yüzünden geldi, durumu ümitsiz gibi görünüyor. Diğeri, 19 yaşında bir genç kız. Çok fena dayak yemiş ama görseniz paramparça etmişler, dalağı alındı, ağır karaciğer hasarı var, kaburgaları kırık, yüzünü gören annesi kendi kızını tanıyamadı, başında saatlerce ağladım, hala ağlıyorum. Neden bu ülkeyi, bu dünyayı bu alçaklarla, bu şerefsizlerle paylaşmak zorundayız? Siz ne zaman böyle insanlıktan çıktınız? Bu dünyada yaşamak sizin hakkınız değil. Siz insan değilsiniz. Sizi tanımlayacak kelimeler lügatlarda yok. "
ay inanamadım şu yazdıklarınıza ve dehşete düştüm, çok üzüldüm. yazıklar olsun insanları bu duruma düşüren hele de 19 yaşındaki bir kızı döverek bu duruma getiren zihniyete.
-
Lotus bunu yazdımettoman bunu yazdıgrubu susturun demek nedir ya polise kadar korna basarak destek veriyosun sonra beni susturana kadar onları susturun diyosun sonra mettoman ergen konumda bahsettiğim hocadan ne farkın var?
adam polislere şunu anlatmaya çalışmış kardeşim eylem var burada, eylemi susturmuyorsanız benim kornama niye karışıyorsunuz demeye çalışmış, ergenlik okumadan atlamaktır
ikimizde aynı şeyden bahsetmişiz yanlız okumadan atlıyosun
-
Nef bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
''48 saatlik hastane nöbetinden yeni çıktım. Gördüklerimi anlatmak için katliam demek yetersiz kalır. Sadece bizim hastaneye yüzlerce direnişçi geldi. Alçaklar, kıstırdıkları yerde kafalarını kırmışlar, gözleri kalıcı olarak kör olanlar var. Kol, ayak, kaburga, kafa kırıkları sıradan sorunlar. Nişan alınarak atılan gaz bombası kapsülleri, çarptıkları yerden kocaman parçalar koparıyor. Bu doku kayıplarını telafi etmenin yolu yok. Yüzlerinde, vücutlarında açılan kocaman çukurlarla yaşamak zorundalar bu insanlar. Direniş bölgesine yakın hastanelerde çalışan arkadaşlarımın anlattığına göre, alçaklar hastanelere de gaz atıyorlar. Yürümeyi bırak nefes alacak hali kalmayan direnişçileri tedavi olmalarına izin vermeden gözaltına alıyorlar. Sadece bizim hastanede durumu çok ağır olan 2 kişi var. Birisi başına isabet eden kapsülün sebep olduğu kafa travması yüzünden geldi, durumu ümitsiz gibi görünüyor. Diğeri, 19 yaşında bir genç kız. Çok fena dayak yemiş ama görseniz paramparça etmişler, dalağı alındı, ağır karaciğer hasarı var, kaburgaları kırık, yüzünü gören annesi kendi kızını tanıyamadı, başında saatlerce ağladım, hala ağlıyorum. Neden bu ülkeyi, bu dünyayı bu alçaklarla, bu şerefsizlerle paylaşmak zorundayız? Siz ne zaman böyle insanlıktan çıktınız? Bu dünyada yaşamak sizin hakkınız değil. Siz insan değilsiniz. Sizi tanımlayacak kelimeler lügatlarda yok. "
ay inanamadım şu yazdıklarınıza ve dehşete düştüm, çok üzüldüm. yazıklar olsun insanları bu duruma düşüren hele de 19 yaşındaki bir kızı döverek bu duruma getiren zihniyete.
Bu kişileri tehşir himayetinde, bir yayım organında lanse ettiniz mi ?
Veyahut gizli veya alenen bunların fotoğraflarını ve belgelerini bizimle paylaşabilir misin, görmek istediğimden değil.
İçimde aklımda uhte kalmasın için. -
avezgista bunu yazdıNef bunu yazdıLizardKing bunu yazdı
Bu kişileri tehşir himayetinde, bir yayım organında lanse ettiniz mi ?
Veyahut gizli veya alenen bunların fotoğraflarını ve belgelerini bizimle paylaşabilir misin, görmek istediğimden değil.
İçimde aklımda uhte kalmasın için.http://www.facebook.com/sisteminkolesiolmayin2/posts/519041824826501
bunlar benim başımdan geçmedi yanlış anlaşılmasın. konu başlığını uygun gördüm diye yazdım.
ayrıca verdiğim linkteki yorumlara bakarak fotoğraf ve belgelere ihtiyaç duymayacağınızı düşünüyorum.
tabii yine de inanıp inanmamak size kalmış. eğer medyayı doğru taraftan takip ediyorsanız bu yazdığıma şüphe ile bakacağınızı sanmıyorum.
-
Videolar bi nevi gösteriyor herşeyi fakat yaşayınca inanamıyorsun.Polis resmen nefretle ve öldürmek için saldırıyor.Kendi gördüklerim ve ankaradan bi müridle olan konusmalarımıza hala inananımıyorum.Adamlar direkt olarak kafanıza nişan alıp atıyor bombaları.Ara sokaklar çok tehlikeli zaten,gruptan kopanların sonu linç ve gözaltı oluyor.Gözümün önünde 20 ye yakın polis 1 kızı ortalarına alıp öldüresiye dövüyorlardı.Adamlar öyle bi kitlenmiş ki taşları,küfürleri bile hissizce karşılıyorlar tek işleri o an o kızı linç etmek.Katıldığım yerlerde kesinlikle ters bir hareket yoktu.Sloganlarla yaklaşık 5-6 bin kişi yürüyorduk.Bir anda ortalık karıştı zaten,herkes kaçıyor falan.Polis tuttuğuna vuruyor,hatta eylemle alakası olmayan sahilde oturan insanlar bile nasibini aldılar.Gece işler daha farklı,ışıkları yakmıyorlar.Tomalarla insanları sahile sürüp,basınçlı suyla denize döküyorlar.Tomanın ezdiğini hiç görmedim gözlerimle videolar hariç fakat ankarada buna şahit olan arkadaşım anlattıkça insanlıktan soğudum.Ölü sayısının çok daha fazla olduğuna inanıyorum gördüklerimden.Yani sadece dün gece ölen 1 kişiyi söylediler.Onun dışında felç kalacaklar,ömür boyu o izleri yüzlerinde vücutlarında taşıyacaklar,sakat kalacakların sayısı o kadar fazla ki,rakamlar sanıldığından çok daha fazla.Hala şokundayım bunları,hala inanamıyorum ve nefret doluyum.Polisin olmadığı yerlerde tek bir sorun bile yok,halk kol kola marşlarla,türkülerle,halaylarla eylem yapıyor.Dün polis geç geldi,onlar gelene kadar tek bir sorun yoktu.Bunu kendileri de biliyor,polis olmasa hiç bişey olmayacak,ama inadına polisleri yolluyorlar.Tabi bu durumlardan istifade edenler de hayli çok,ama inanın bu grupları içlerinde sindiriyor halk.Ve bunları çoğu sivil polislerdir.Ne diyim bilmiyorum işte,Allah bunların hesabını sorar.Yanlarına kalmaz,biz de verdiğimiz haklı ve geç kalınmış davanın arkasında bunları çekmeye devam ederiz.İlk günden beri hatta yıllardan beri bunun olması taraftarıydım,halkın uyanması gerektiğini düşünüyordum.Fakat artık vazgeçtim,bu eziyet bu vahşet durmaz.Bir an önce bitse iyi olacak,uykuları kaçıyor insanın.
Poet tarafından 04/Haz/13 17:26 tarihinde düzenlenmiştir -
Geçmiş olsun hocam bende turgutluluyum şehrin yarısı yobaz diğer yarısıda çakma kemalist gençlerden oluşuyor zaten
-
isim cisim alabildiniz mi ? Sağolsun görev başında savcılarımız da var :)
-
PKK kürt sorunu yok dış güçler bunları tehtit olarak kullanan taraf bizim bildigmiz akpliler değildi, ama bu akpliler yok mu öyle kırvrak öyle yavşak öyle köpek insanlar ki şikayet ettikleri her şeyi yapar üstüne de köpeklik yaparlar
10 YIL ONCE
1- Medya bizi küçümsüyor yalan haber yapıyor derlerdi, şimdi kendileri yapıyor
2-özgürlüklerimiz kısıtlanıyor derlerdi şimdi kendileri kısıtlıyor
3- ilçeler kendi oylarının fazla çıkacağı ve kendilernin diğerleri içinde bölüştürüldüğünü söylüyorlardı bahçeşehiri başakşehire kattılar
4-güvenlikten srumlu kurumların taraflı oldugunu askerlerin islamcilara iyi davranmadığını söylüyorlardı şimdi kendilerine ait oldu
5-sınavlara türbanlılara haksızlık var diyorlardı, şimdi sınavlard aşifrelerle türbanlılara kıyak çekilmeye başlandı.
6 yargı bağımsız değil derlerdi şimdi kendilerine bağımlı
7 dış ülkelerle ilişkileri eleştirirlerdi, şimdi dört bir yanı kendimize düşman ettik
Orpospu çocukları konuşmayacak. Konuşmaya yüzü olana da cumshut yapayım.
glaurung tarafından 04/Haz/13 21:20 tarihinde düzenlenmiştir -
glaurung bunu yazdı
PKK kürt sorunu yok dış güçler bunları tehtit olarak kullanan taraf bizim bildigmiz akpliler değildi, ama bu akpliler yok mu öyle kırvrak öyle yavşak öyle köpek insanlar ki şikayet ettikleri her şeyi yapar üstüne de köpeklik yaparlar
10 YIL ONCE
1- Medya bizi küçümsüyor yalan haber yapıyor derlerdi, şimdi kendileri yapıyor
2-özgürlüklerimiz kısıtlanıyor derlerdi şimdi kendileri kısıtlıyor
3- ilçeler kendi oylarının fazla çıkacağı ve kendilernin diğerleri içinde bölüştürüldüğünü söylüyorlardı bahçeşehiri başakşehire kattılar
4-güvenlikten srumlu kurumların taraflı oldugunu askerlerin islamcilara iyi davranmadığını söylüyorlardı şimdi kendilerine ait oldu
5-sınavlara türbanlılara haksızlık var diyorlardı, şimdi sınavlard aşifrelerle türbanlılara kıyak çekilmeye başlandı.
6 yargı bağımsız değil derlerdi şimdi kendilerine bağımlı
7 dış ülkelerle ilişkileri eleştirirlerdi, şimdi dört bir yanı kendimize düşman ettik
Orpospu çocukları konuşmayacak. Konuşmaya yüzü olana da cumshut yapayım.
8- eskiden onlar orospu çocuğu diyorlardı,şimdi orrrospu çocuğu biziz diyorlar.
-
Olayı orada kapattım gitti. Zira şunun farkındayım ki, şu anda Türkiyede olup bitenler, bir Libya, bir Mısır ya da diğer arap ülkeleri yani özetle büyük ortadoğu projesi kapsamında yokedilmek istenen ülkelerin arasına, bilinçli olarak iç savaş yaratmak yoluyla Türkiye Cumhuriyetinin de katılmak istenmesidir. Hatırlayın ki Irak en başta olmak üzere, demokrasi getireceğiz deyip halkı birbirlerine kırdırdılar. Son örneği Suriyedir. Aynı oyun ülkemizde oynanıyor. Şu anda halkın belli bir kesimi, polisle karşıkarşıya getiriliyor. Ve erdoğanın dediklerini de ekleyeyim; zorla evlerinde tuttuğumuz %50'miz var. Yani burdan şu anlaşılıyor. Yakında bu bahsedilen %50 debilerek ve isteyerek sokağa çıkarılacak. Onları da fişfikleyeceğiz ve iç savaş benzeri olaylar bu ülkede de yaşanacak.
Anlatabildim sanırım...