Sms Gönderme Servisi Önerisi (Asp.Net Mvc İçin)
-
Asp.net mvc ile kullanabileceğim sms gönderme servisi arıyorum.Kullanıcı login olduktan sonra telefona şifre gelsin bide şifre ile dogrulama yapsın.
-
Hannibal_King bunu yazdı
Asp.net mvc ile kullanabileceğim sms gönderme servisi arıyorum.Kullanıcı login olduktan sonra telefona şifre gelsin bide şifre ile dogrulama yapsın.
Dakiksms.com
-
Bu tarz büyük-küçük çok firma var ama hangileri güvenilirdir? En kurumsalı hangisidir?
-
Hannibal_King bunu yazdı
Bu tarz büyük-küçük çok firma var ama hangileri güvenilirdir? En kurumsalı hangisidir?
Verdigim firma trdeki en iyi ve en kurumsali aynı zamanda daha ucuz çünkü btk onaylı yani bi yerin bayisi degil, api sistemi iyi diyorlar tbtden 1-2 kişi kullanmıştı.
-
Saol hocam şimdi biraz daha baktım referanslara göre herkes burayı kullanıyo gibi.Muhtemelen bende kullanırım.Teşekkür ediyorum ilk başta biraz uyduruk site gibi duruyor.
-
iletimerkezi.com u tavsiye ederim. Fiyat uygun gelmezse yardimci olabilirim.
-
MuhammeT bunu yazdı
iletimerkezi.com u tavsiye ederim. Fiyat uygun gelmezse yardimci olabilirim.
Hocam ileti merkezi deli pahalı ve gereksiz oldugunu düşünüyorum, merakımdan zoruyorum 100.000 sms almak istesem fiyatı ne olur sitesinde 75.000 sms için 1350 tl fiyat koymuşlar.
KaptaN tarafından 08/Eyl/16 03:34 tarihinde düzenlenmiştir -
sms konusunda yardımcı olurum .. kaç sms lazım
75.000 sms - 1100 TL
150.000 sms - 2000 TL
api konusundada sıkıntı yok dostum suan verdiğim rakamlar son kullanıcı satıslarız ozelden pm gonder goruselim.
cybermole tarafından 08/Eyl/16 04:11 tarihinde düzenlenmiştir -
dakiksms demo versiyonunu test etmiştim. baya hızlı
-
Dakiksms 100.000 adet 989 tl bayaa indirmişler fiyatı.
-
KaptaN bunu yazdı
Dakiksms 100.000 adet 989 tl bayaa indirmişler fiyatı.
o fiyatlar özel iletişim ve kdv vs yok dostum onları da ekle ..
yani 1342,073 TL cik ;)
cybermole tarafından 08/Eyl/16 04:21 tarihinde düzenlenmiştir