Sol Tarafımızın Güçsüz Olması
-
Hocam niye sol ayağının üzerinde uzun süre zıplama gibi bi isteğin varki :|
Sol tarafın güçsüzlüğünü body yaparken anladım. ama bardak tutamıycak kadarda değil yav :)
-
PoLLBuLL bunu yazdı:
-----------------------------
powerball
----------------------------- -
bendede tam tersi sol elim sağdakinden daha güclü hatta sol göüs kasım sağdakinden belirgin bi sekilde siskin ...
-
fatX bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam niye sol ayağının üzerinde uzun süre zıplama gibi bi isteğin varki :|
Sol tarafın güçsüzlüğünü body yaparken anladım. ama bardak tutamıycak kadarda değil yav :)
-----------------------------hocam bardağı tutyoruz o kadar da dğil sorun şu bardağın ağzı su il tamamen dolu iken sağ elle rahatlıkla başka yere taşıyabiliyorum sol elde taşırken muhakkak dökülüyor :)
-
Güçsüzlükten değil,öğrenmemekten alışık olmamaktan.Antrenman yap,sol elinle yaz,yemek ye vs,
Sonra eğer ilerlemezse egzersiz yaparsın. .
-
aylardan 31 i dene alisirsin :)
-
Hocam sol tarafını güçlendirebileceğin en basit taktiklerden birisi de sol elinle dişlerini fırçalamakla başla bence.Bunu da özellikle sabahları yaparsan çok daha iyi olur çünkü sol tarafının çalışmasını beyninin sağ tarafı kontrol ediyor ve sabah daha dinç olan beyin her gün rutin olarak alıştığı çalışma sistemini tersine çevirmeye çalışırsan yani alışık olmadığı bir sinyal yollarsan otamatik olarak sağ tarafı zorlamış ve uyarmış olursun ki buda tüm dikkatini sol tarafına vermene sebep olur. Tabi bu sadece sabah erkenden sol elinle dişlerini fırçalamanla değil diğer arkadaşlarında önerdiği teknikleri de istikrarlı bir şekilde denemenle hatta yapmaya çalışmanla olur. Her iki tarafınıda çalıştırabilirsin.Sadece bugüne kadar bizlere öğretilmiş bir sistem varki oda ilkokuldan itibaren hep ezberleme mantığıyla bağlantılı.Herşeyi ezberletmeye çalışan sistem otomatik olarak beynimizin sadece sol tarafının çalışmasına yatırım yapmamızı sağlıyor ki buda çoğu zaman bizleri zorluyor tabiki de.Sadece ufak taktiklerle bile hem beynimizin sağ tarafını harekete geçirebilir hemde vücudumuzun sol tarafını istediğimiz şekilde kullanabiliriz aslında.
-
multiyano bunu yazdı:
-----------------------------aylardan 31 i dene alisirsin :)
-----------------------------bende bu cevabı arıodum :)
-
solağım farklıyım mutluyum
sağ ele alışmak için hiç caba sarfetmedim etmem etmicemde (:
-
çok derin bi konu düşünücem