Solduyu.Com Yeni Temasini Elestirirmisiniz?
-
Evet arkadaslar eski sade temadan azcik SIKILDIm degisik biseyler istedim. Dusunceleriniz benim icin onemlidir.
-
photoshopla yaparsan güzel bir şey çıkar.Şimdi de güzel ama çok basit duruyor.
-
bence eski hali daha iyiydi.
-
eskisi daha iyiydi ..
-
bende öyle dedim şimdi adam atlicak :)
sen bize lazımsın acizmendi duuur yaaapmaaa :P
o siteye siyah tasarım yakışmaz bence. -
İçerik gayet iyi ama grafikler kötü...
-
bir Allahin kulu begenmedi:) karanlik tasarim simdilik rafa kalkti. sagolun arkadaslar.
-
ya acizmendi
bu cicek olayin wardiya senin .
sonuclari ne oldu be abi
ben de yapsam iyi olurmu acaba ?? :) -
eskısı daha iyi di
-
kabus aynen soyle oldu: aslinda cok sasirip cok sevinmis ama bana hicbirsey soylemedi. ben bir gun sordugumda ise onu dusundugum icin degil de kendimi dusundugum icin yani kendimi daha iyi hissetmek icin aldigimi dusundugumu soyleyip sacmalamaya ve her zamanki anlasilmaz kiz tavirlarina devam etti.
O gun onu gordugum en son gundu. Aradan 2 sene gecti. Turkiyeye dondugumde gormek istedigim tek insan. Etrafta bunca guzel kiz varken aklimdan cikmayan, her guzel kizi ona benzettigim benzemeyenleri cirkin saydigim, club bar farketmez her yerde mutsuz olmama sebep.
Sonuc: Mutsuzluk hala yakamda. Onun bana verdigi mutsuzluk sadece ondan geldigi icin beni mutlu etmekte. O da ayri bir durum. Sanirim ben sadece onu sevdigim icin mutluyum. Icimdeki umut sonmus degil. Amerikaya gelmekle hata yaptimsa da donusum muhtesem olacak:) -
dostum seni öle iyi anliyorumki
anlatamam inan,
dediklerini bende yasadim ve halende yasiyorum sanirim.
Toplam Hit: 5041 Toplam Mesaj: 13