folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder SON 3 GÜN : Seçim Yerinizi Öğrenin, Bulunduğunuz Adresi Gösterin. Oy Kullanamazsınız.

SON 3 GÜN : Seçim Yerinizi Öğrenin, Bulunduğunuz Adresi Gösterin. Oy Kullanamazsınız.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

İkamet adresinizi seçim gününden 3 ay önce kontrol etmeli ya da oy kullanacağınız şehre taşımalısınız. 12 Haziran genel seçimi için 11 Mart'a kadar bu işlemin tamamlanması gerekiyor.

Örneğin seçimin 12 Haziran'da yapılması, bir çok üniversite öğrencisinin oy kullanamamasına neden olacak. 12 Haziran, bazı üniversitelerin final haftasına denk geliyor ve üniversite öğrencilerinin çoğunun ikamet adresi okullarının bulunduğu şehirde değil. Çoğu insan bunun farkında değil ve bu da seçime katılım oranını düşürecektir. Bu yüzden başta üniversite öğrencileri olmak üzere ikametgahı bulunduğu adreste olmayanlar derhal uyarılmalı, seçim günü memleketlerinde olamayacakların acilen ikametgahlarını bulundukları şehre almaları gerekmektedir. Bu haberi paylaşarak bu konuda bir çok kişiyi bilinçlendirmiş olacaksınız.

ÜNİVİERSİTELİ DÜŞÜNEBİLEN İNSANLARIN NEDEN OY KULLANAMAMALARINI ANLATMAYA GEREK YOK SANIRIM.

Nerede oy kullanacağınızı öğrenmek için: http://www.ysk.gov.tr/ysk/secmenBilgi.jsp

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZyreX
    ZyreX's avatar
    Erkek

Eywallah hajı.iyi oldu söylediğin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

iyi oldu bu 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    simdi benim ikametgah istanbul'da. ben baska sehirdeyim. ikametgahimi bulundugum yere alabilmem icin ne yapmaliyim ? nereye basvurmaliyim ?

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:
    -----------------------------
    simdi benim ikametgah istanbul'da. ben baska sehirdeyim. ikametgahimi bulundugum yere alabilmem icin ne yapmaliyim ? nereye basvurmaliyim ?

İkametgahını oturduğun şuanki okulun olduğu şehire yada yurta alacaksın hocam uzun bir iş değil. ha paso doldurmuşuz ha ikametgah almışız kısa işlem.

"bea"
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aLcoL
    aLcoL's avatar
    Erkek

sağolasın hocam kontrolümüzü yaptık..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

Bilgileri ile Yurt İçi Seçmen Kütüğü'nde kaydınız bulunmaktadır

Not: Adres Bilginizde değişiklik varsa ilgili Nüfus Müdürlüklerine müracaat ediniz.

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek

bu olayda süper oldu artık tc kimlik no ile adres öğrencez.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

cuneyd bunu yazdı:

Bulunduğun şehirde nerede kalıyorsun?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    archair23
    archair23's avatar
    Erkek

bu arada geçen seçimde oy kullanamadım başka ildeydi ikametgah ceza filan geldiğini nasıl anlarım? nerden öğrenirim nekdar öderim 

Acer 4820TG i5 Ati 5650 & İphone 4 & iphone 6 & Turkcell Platinum & Ipad Mini Retina & Playstation 4 & GTA V & Logitech Z506 & Cookoo & Samsung Evo 250gb
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

bu yazıyı biri kılıçdaroğluna özel olarak yollamalı :)

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
Toplam Hit: 5634 Toplam Mesaj: 44