Son 30 Yılın En İyi Bilim Kurgu Filmleri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Sayfaların tümüne baktım izlemediğim hepi topu 3-4 tane film varmış. Onları da izleyeyim bir ara bari.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Maldonado
    Maldonado's avatar
    Erkek

Çizik akşam gelince bakıcam...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Erkek

bakimda indirim

Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

teknik açısından, elysium bence fakat kurgu eksiği vardı, salt bilim kurguydu,

inanılmaz kıl olduğum kubrick bey'in filmi en sağlam bilim kurgu filmi gibi duruyor gerçi çok örneğini de izlemedim bilim kurgu çünkü yok, olsa izlerim en sevdiğim tür.

District 9 elysium aynı yönetmen ikiside güzeldir, star warsta güzeldir ama holywood klişeleri çok aslında çok çaktırmasada. Dizi olarak star trek teknik olarak iyi.

Ama en keyif alarak izlediğimde cloud atlas, karakter analizi sevdiğim için adam şark sofrası kurmuş bana resmen, çok beğendim o filmi.

riddickte bomba gibi filmdi bence az puan vermişler ama imdb emsin zaten saçma sapan puanlar veriyorlar.

Timecrimes izledim, bir hatun için izledim zaten bok gibi işlemiş konuyu, o hatunu da buldum agnosia filminde o filmi çok açtım baktım ama izlemek nasip olmadı.

World War Z bok gibi mantık yoksunu o zombiler duvara tırmandılar filmi kapattım bilim kurgu falan değildi o.

Oblivion güzel filmdi, tom amcayı görünce klişeye boğuluruz dedim ama tolere edilebilir miktarda klişe ile güzel film tavsiye ederim.

Cloverfield, çekimi mükemmel.

Children of Men, A.I., Azınlık raporu, Source Code , Mr. Nobody arada bunları da gömün, izleyin.

The Man from Earth Ana haber bülteni yerine izlenecek bir film zaten.

Prometheus çok daha güzel işlenebilirdi, ben pek beğenmedim o nedenle, hafif keyif yüzü gösterip çekti kısaca film erken boşaldı.

Pek bilinmeyen Immortel filmi var o film de güzel film.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek
    paduwan bunu yazdı
    NaZi_ bunu yazdı

-1408 

-The Prestige

-Hugo

-The Village

-Twelve Monkeys

-Deja-vu

-I Robot

-The Number 23

-Eagle Eye

-Awake

-Cube

-El secreto de sus ojos

-L'empire des loups

Haci sen bilim kurgu olayini cok yanlis anlamisin

Bilim kurgu yakın ya da uzak gelecek ile ilgili öykülerin bugün olası olmayan bilim ve teknoloji unsurlarını kullanarak oluşturulmasıdır. Bilim kurgu bazen geçmişi de kurgulayabilir.Yapısal ve pazarlama bağlamında bilim kurgu güncel gerçeklik içinde bulunmayacak kurgusal ögeler içeren yaratıcı çalışmaları tanımlamak için kullanılabilir. Bu tanımlama fantastikkorku ve ilgili tür[1]leri de içerir.

Bana yanlış anladığım kısımları söylermisin. Yazdığım hangi filmde herhangi bir Bilim-Kurgu unsuru yoktur. Bekliyorum.

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

Allah allah nasıl atlanmış, The man from earth 
    Bu film devasa bütçeler olmadanda bilim kurgunun dibinin yapılabildiğinin kanıtıdır bana göre

biraz araştırıp nettten de biraz izledim hemen kapattım. öyle gelişi güzel izlenecek bi film değil. akşam evde ortamı ayarlayıp izlenmeli.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

kurtuluş günü

yarından sonra

2012

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek

The Lord Of the Rings serisi var ya listede olması gereken

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    VBDream bunu yazdı

teknik açısından, elysium bence fakat kurgu eksiği vardı, salt bilim kurguydu,

inanılmaz kıl olduğum kubrick bey'in filmi en sağlam bilim kurgu filmi gibi duruyor gerçi çok örneğini de izlemedim bilim kurgu çünkü yok, olsa izlerim en sevdiğim tür.

District 9 elysium aynı yönetmen ikiside güzeldir, star warsta güzeldir ama holywood klişeleri çok aslında çok çaktırmasada. Dizi olarak star trek teknik olarak iyi.

Ama en keyif alarak izlediğimde cloud atlas, karakter analizi sevdiğim için adam şark sofrası kurmuş bana resmen, çok beğendim o filmi.

riddickte bomba gibi filmdi bence az puan vermişler ama imdb emsin zaten saçma sapan puanlar veriyorlar.

Timecrimes izledim, bir hatun için izledim zaten bok gibi işlemiş konuyu, o hatunu da buldum agnosia filminde o filmi çok açtım baktım ama izlemek nasip olmadı.

World War Z bok gibi mantık yoksunu o zombiler duvara tırmandılar filmi kapattım bilim kurgu falan değildi o.

Oblivion güzel filmdi, tom amcayı görünce klişeye boğuluruz dedim ama tolere edilebilir miktarda klişe ile güzel film tavsiye ederim.

Cloverfield, çekimi mükemmel.

Children of Men, A.I., Azınlık raporu, Source Code , Mr. Nobody arada bunları da gömün, izleyin.

The Man from Earth Ana haber bülteni yerine izlenecek bir film zaten.

Prometheus çok daha güzel işlenebilirdi, ben pek beğenmedim o nedenle, hafif keyif yüzü gösterip çekti kısaca film erken boşaldı.

Pek bilinmeyen Immortel filmi var o film de güzel film.

elysum bilim kurgu öğelerini güzel harmanlamıştı ama senaryonun ne kadar çabuk geçtiğini anlayamadım.

Children of Men, A.I., Azınlık raporu, Source Code , Mr. Nobody bu filmler de dünyayı iyi bi yerdense gelecekte kötü bi yer olacağını gösteren bilim kurgu filmleri bunlarda izlenmeli kesinlikle 

izlemediğim çok az   bilim kurgu filmleri var aklımda geldikçe ekliyceiğm

Converse giyen uzaylı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Erkek
    iSo bunu yazdı

Allah allah nasıl atlanmış, The man from earth 
    Bu film devasa bütçeler olmadanda bilim kurgunun dibinin yapılabildiğinin kanıtıdır bana göre

Bi The Man From Earth olmaz ama Vanilla Sky'ı da bu kategoriye koymak lazım.

Metallica Rules
Toplam Hit: 7280 Toplam Mesaj: 76