Son 30 Yılın En İyi Bilim Kurgu Filmleri
-
Sayfaların tümüne baktım izlemediğim hepi topu 3-4 tane film varmış. Onları da izleyeyim bir ara bari.
-
Çizik akşam gelince bakıcam...
-
bakimda indirim
-
teknik açısından, elysium bence fakat kurgu eksiği vardı, salt bilim kurguydu,
inanılmaz kıl olduğum kubrick bey'in filmi en sağlam bilim kurgu filmi gibi duruyor gerçi çok örneğini de izlemedim bilim kurgu çünkü yok, olsa izlerim en sevdiğim tür.
District 9 elysium aynı yönetmen ikiside güzeldir, star warsta güzeldir ama holywood klişeleri çok aslında çok çaktırmasada. Dizi olarak star trek teknik olarak iyi.
Ama en keyif alarak izlediğimde cloud atlas, karakter analizi sevdiğim için adam şark sofrası kurmuş bana resmen, çok beğendim o filmi.
riddickte bomba gibi filmdi bence az puan vermişler ama imdb emsin zaten saçma sapan puanlar veriyorlar.
Timecrimes izledim, bir hatun için izledim zaten bok gibi işlemiş konuyu, o hatunu da buldum agnosia filminde o filmi çok açtım baktım ama izlemek nasip olmadı.
World War Z bok gibi mantık yoksunu o zombiler duvara tırmandılar filmi kapattım bilim kurgu falan değildi o.
Oblivion güzel filmdi, tom amcayı görünce klişeye boğuluruz dedim ama tolere edilebilir miktarda klişe ile güzel film tavsiye ederim.
Cloverfield, çekimi mükemmel.
Children of Men, A.I., Azınlık raporu, Source Code , Mr. Nobody arada bunları da gömün, izleyin.
The Man from Earth Ana haber bülteni yerine izlenecek bir film zaten.
Prometheus çok daha güzel işlenebilirdi, ben pek beğenmedim o nedenle, hafif keyif yüzü gösterip çekti kısaca film erken boşaldı.
Pek bilinmeyen Immortel filmi var o film de güzel film.
-
paduwan bunu yazdı
Bilim kurgu yakın ya da uzak gelecek ile ilgili öykülerin bugün olası olmayan bilim ve teknoloji unsurlarını kullanarak oluşturulmasıdır. Bilim kurgu bazen geçmişi de kurgulayabilir.Yapısal ve pazarlama bağlamında bilim kurgu güncel gerçeklik içinde bulunmayacak kurgusal ögeler içeren yaratıcı çalışmaları tanımlamak için kullanılabilir. Bu tanımlama fantastik, korku ve ilgili tür[1]leri de içerir. Bana yanlış anladığım kısımları söylermisin. Yazdığım hangi filmde herhangi bir Bilim-Kurgu unsuru yoktur. Bekliyorum. -
iSo bunu yazdı
Allah allah nasıl atlanmış, The man from earth
Bu film devasa bütçeler olmadanda bilim kurgunun dibinin yapılabildiğinin kanıtıdır bana görebiraz araştırıp nettten de biraz izledim hemen kapattım. öyle gelişi güzel izlenecek bi film değil. akşam evde ortamı ayarlayıp izlenmeli.
-
kurtuluş günü
yarından sonra
2012
-
The Lord Of the Rings serisi var ya listede olması gereken
-
VBDream bunu yazdı
teknik açısından, elysium bence fakat kurgu eksiği vardı, salt bilim kurguydu,
inanılmaz kıl olduğum kubrick bey'in filmi en sağlam bilim kurgu filmi gibi duruyor gerçi çok örneğini de izlemedim bilim kurgu çünkü yok, olsa izlerim en sevdiğim tür.
District 9 elysium aynı yönetmen ikiside güzeldir, star warsta güzeldir ama holywood klişeleri çok aslında çok çaktırmasada. Dizi olarak star trek teknik olarak iyi.
Ama en keyif alarak izlediğimde cloud atlas, karakter analizi sevdiğim için adam şark sofrası kurmuş bana resmen, çok beğendim o filmi.
riddickte bomba gibi filmdi bence az puan vermişler ama imdb emsin zaten saçma sapan puanlar veriyorlar.
Timecrimes izledim, bir hatun için izledim zaten bok gibi işlemiş konuyu, o hatunu da buldum agnosia filminde o filmi çok açtım baktım ama izlemek nasip olmadı.
World War Z bok gibi mantık yoksunu o zombiler duvara tırmandılar filmi kapattım bilim kurgu falan değildi o.
Oblivion güzel filmdi, tom amcayı görünce klişeye boğuluruz dedim ama tolere edilebilir miktarda klişe ile güzel film tavsiye ederim.
Cloverfield, çekimi mükemmel.
Children of Men, A.I., Azınlık raporu, Source Code , Mr. Nobody arada bunları da gömün, izleyin.
The Man from Earth Ana haber bülteni yerine izlenecek bir film zaten.
Prometheus çok daha güzel işlenebilirdi, ben pek beğenmedim o nedenle, hafif keyif yüzü gösterip çekti kısaca film erken boşaldı.
Pek bilinmeyen Immortel filmi var o film de güzel film.
elysum bilim kurgu öğelerini güzel harmanlamıştı ama senaryonun ne kadar çabuk geçtiğini anlayamadım.
Children of Men, A.I., Azınlık raporu, Source Code , Mr. Nobody bu filmler de dünyayı iyi bi yerdense gelecekte kötü bi yer olacağını gösteren bilim kurgu filmleri bunlarda izlenmeli kesinlikle
izlemediğim çok az bilim kurgu filmleri var aklımda geldikçe ekliyceiğm
-
iSo bunu yazdı
Allah allah nasıl atlanmış, The man from earth
Bu film devasa bütçeler olmadanda bilim kurgunun dibinin yapılabildiğinin kanıtıdır bana göreBi The Man From Earth olmaz ama Vanilla Sky'ı da bu kategoriye koymak lazım.