Son Dakika: Bakanlık Açıkladı, Instagram Ve Facebook Çöktü!
-
MuTReFT bunu yazdı
Dünya genelinde, devasa bir siber savaş yaşandı, biz bunu sadece instagrtam ve facebook'a giremeyerek hissettik :)
Anlık saldırıları takip etmek isterseniz;https://threatmap.checkpoint.com/ThreatPortal/livemap.html
şuanda usadan deli gibi saldırımı var banamı öyle geldi , birde bu verileri nerden çekiyorlar nasıl çekiyorlar ?
-
KaptaN bunu yazdıMuTReFT bunu yazdı
Dünya genelinde, devasa bir siber savaş yaşandı, biz bunu sadece instagrtam ve facebook'a giremeyerek hissettik :)
Anlık saldırıları takip etmek isterseniz;https://threatmap.checkpoint.com/ThreatPortal/livemap.html
şuanda usadan deli gibi saldırımı var banamı öyle geldi , birde bu verileri nerden çekiyorlar nasıl çekiyorlar ?
Muhtemelen link dinleme yapıyorlar
Source baktığında hep bi script var.
Trojan.Win32.Virut.G
REP.ilkinu
Trojan.Win32.Virut.G
Trojan.Win32.Occamy.AV
Trojan.Win32.Occamy.BJ
Amerika, Rus'ya ve Çin arasına fena mevzu dönüyor, arada bi israil ve avrupa hareketleniyor. Türkiye sessiz :P
-
Alla alla takip bakalım..
-
haberleri botlara yazdırınca alışkanlık olarak "bakanlıktan açıklama..." diye başlamış olabilir (yani arkadaşın ctrl c-v yaptığı yer)
ama uzun zamandır böyle gülmemiştim teşekkürler tahribat
-
siber saldırı sonrasında ne elde ettiler acaba :S
-
whatsapptaki yazışmaların da okunabilmesi için uğraşıyolar gibime geliyor.
-
Teori: ICS Sistemlere ataklarda arttı bkz: geçenlerde olan venezulla elektrik kesintisi gibi
ICS, endüstriyel kontrol sistemlerinin kısaltmasıdır. ICS’nin temel amacı, endüstriyel proseslerin yönetimini ve kontrolünü sağlamaktır. ICS’ler petrol ve gaz, enerji nakil hatları şebekesi, üretim, akıllı binalar ve şehirler gibi birçok endüstride yaygın olarak kullanılmaktadır.
"ICS Sistemlerinin korkulu rüyası ve en ölümcül malware seçilen Triton'un yeni versiyonları bu sefer daha etkili bir şekilde hayatımıza girmeye başladı. Bilgilenmekte fayda var."
-
MuTReFT bunu yazdıKaptaN bunu yazdıMuTReFT bunu yazdı
Muhtemelen link dinleme yapıyorlar
Source baktığında hep bi script var.
Trojan.Win32.Virut.G
REP.ilkinu
Trojan.Win32.Virut.G
Trojan.Win32.Occamy.AV
Trojan.Win32.Occamy.BJ
Amerika, Rus'ya ve Çin arasına fena mevzu dönüyor, arada bi israil ve avrupa hareketleniyor. Türkiye sessiz :P
Site bu verileri nasıl elde ediyor ? Bilal style anlatabilecek olan var mı :)
-
Cesnist bunu yazdı
Daha az önce twitterin önünden geçtim, gerçekten şansa yaşıyoruz
Kahkaha attim
-
TxT bunu yazdı
Teori: ICS Sistemlere ataklarda arttı bkz: geçenlerde olan venezulla elektrik kesintisi gibi
ICS, endüstriyel kontrol sistemlerinin kısaltmasıdır. ICS’nin temel amacı, endüstriyel proseslerin yönetimini ve kontrolünü sağlamaktır. ICS’ler petrol ve gaz, enerji nakil hatları şebekesi, üretim, akıllı binalar ve şehirler gibi birçok endüstride yaygın olarak kullanılmaktadır.
"ICS Sistemlerinin korkulu rüyası ve en ölümcül malware seçilen Triton'un yeni versiyonları bu sefer daha etkili bir şekilde hayatımıza girmeye başladı. Bilgilenmekte fayda var."
nooldu yani?