Son Dakika Haberler...
-
>> Guitar Hero'da "Akdeniz Akşamları"nı Çalmaya Çalışan Genç Kıskıvrak Yakalandı.
>> Ejderhalar Ateş Püskürdü!
>> "Satıcı Değil Kullanıcıyım" Diyen Üniversiteli Gence Üzerinde Yakalanan 12 Kilo Esrarı Tüketmesi İçin Bir Hafta Süre Verildi.
>> Hincal Uluç Sert Çıktı: "Marty McFly Tam Bir Korkak Tavuk!"
>> Balkan Rus Ruleti Turnuvasında Dereceye Girenlerin Ödüllerini Aileleri Teslim Aldı.
>> David Copperfield İllüzyon Camiasını İkiye Böldü.
>> Hemoroid hastalarının oturma eylemi kanlı bitti.
...
-
Oturarak elminister'in haberlerini okuma eylemi yapan Prometheus'un odasını bi buğu bi sis kapladı =D
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
Oturarak elminister'in haberlerini okuma eylemi yapan Prometheus'un odasını bi buğu bi sis kapladı =D
-----------------------------aha bendede aynısı oldu :D
-
:D :D :)))
-
>> Türkiye'ye Tatile Gelmemiş Son Alman, Bayvera Eyaleti'nin Alp Dağları Eteğindeki Ormanlarda Yakalanarak Türk Büyükelçiliği'ne Teslim Edildi...
-
Bu güzeldi ama =)
-
>> Hız Sınırlarına Uyulması İçin Karşı Yönden Gelen Sürücülere Far Yakıp Sahte Radar İşareti Verecek Ekipler Göreve Başladı...
-
Sene bin dokuz yüz çift sıfır deden bilmez ama baban belki bilir... Salı günü cuma namazından çıktıktan sonra atın üstünde yaya harbe gidiyoruz çölde kar diz boyu. Karşımda düşman askerleri çektim kılıcımı iki el ateş ettim. Adamı bacağından vurdum benim kolumu alçıya aldılar ,hastaneye son sürat hızla gidiyoruz.Arabada bir damla benzin yok. o zamanlar elektrik yoktu mum ışığında televizyon izliyoruz ....
e'benzemis
-
elminster bunu yazdı:
-----------------------------
>> Hemoroid hastalarının oturma eylemi kanlı bitti.
...
-------------------------kalite konuşur.. :D
-
>> FIFA, Futbolun Seyir Zevkini Koruma Programı Kapsamında Galatasaray Kulübünü Uyardı: "Servet Çetin En Kısa Zamanda Sinüzit Ameliyatı Olmalı"
-
Bölüm geçen çocukların akıbeti nihayet ortaya çıktı!!!
90'larda jetonsuz ve parasız akşama kadar atari salonlarında kovulmadan durma başarısını gösteren "bu bölümü geçiyim mi abi"ci çocuklar bağcılar'da karşımıza çıktı.kameramıza yakalanan çocukların artık çocuk olmadığını hepsinin eşşek kadar, bıyıklı, sakallı, tespihli adamlar olduğunu gördük..Sorularımıza samimi şekilde cevap verdikleri röportajı siz okuyucularımzla paylaşmaktan şeref duyarız.
gazteci - merhaba bu bölümü geçiyim mi çocuğu nasılsınız?
(sikini kaşıyarak)
bbgç : ne çocuğu birader.tek çocuk kaldı o da şu an elimde.
gazteci : anlıyorum.şu an ne iş yapıyosunuz?
bbgç : ne iş yapıcam.mahalle mahalle gezip çocuklara gaz veriyorum.
gazteci : na nasıl yani?
bbgç : gel gösteriyim.
çocuklar top oynamaktadır.o sırada ronaldinyo formalı çocuk firikik kullanacaktır ki bbgç yanına yaklaşır veeee.
bbgç : sende iş var genç!
genç : saol abi sizin mesleğiniz nedir?(belki bizi fenere falan sokar umuduyla)
bbgç : ben işsizim böyle sokakları dolaşıp yetenekli gençlere gaz veririm.işim bu.
genç : yüzüne voleyi çakıcam şimdi yürü git dayı işine.