Sonisphere Türkiye 2011
-
Evet arkadaşlar sonunda açıklandı.
19 Haziran 2011 // tek gün olucak // küçükçiftlik park
Iron Maiden (Headliner)
Slipknot (Co-Headliner)
Alice Cooper
Mastodon
In Flames
sadece ön açıklama biletixten yapıldı biletler 4 nisan'da satışa çıkıyor. tek gün olması sebebiyle geçen yılki fiyatların altında olucağını düşünüyorum.
http://www.biletix.com/yakinda.htm?id=3
Bilmeyenlere Slipknot'ın yeni bas gitarı Donnie Steele. Eskidende grupta çalıyordu sonradan ayrıldı.
24 yaş sınırı varmış.
gelişmeleri konu altında yazıcam.
-
Adres yenilendi
http://web03.biletix.com/etkinlik/MLSON/TURKIYE/tr
Bilet Fiyatları
Vip Teras - 520.00 TL
Sahne Önü - 295.00 TL
Normal - 148.50 TL
Ekstra
- 18 yaş sınırı yoktur.
- VIP Teras bileti sahipleri Sahne Önü’ne giriş yapabilecektir.
- Sahne Önü ve VIP Teras bileti sahipleri için ayrı giriş kapıları bulunacaktır
- Organizatör firma program ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet ücretini iade etmek kaydı ile içeri almama hakkına sahiptir.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Kapı açılış 12:30Oturma Planı
-
küçükçiftlikpark'a gidenler için şaşırtıcı bir haber olmuştur. gidenler bilir birkaç ay öncesine kadar böyle bir fest'i kaldıracak potansiyel yoktu. 8000 kişilikti. ama son tadilattan sonra lunapark'ı, otoparkı vs..yıktılar. mekan şu an 20.000 kişilik.
-
küçükçiftlik parkta aynı zevki alırmıyız bilmem. 3 gün sonra satışa çıkıcak biletler sahne önü almayı düşünüyorum.
-
16 yaşında 295 lira harçlık haaa. iyiymiş. babana eleman lazım olursa cv'mi bırakayım:)
-
bu sene milletin gözünden düşücek sonisphere
-
metallica niye yok lan. üzüldüm bak.
-
Slipknot harici isimler sağlam, Alice Cooper'da çok uğraştırmış gelip gelmeme konusunda diye duydum. Bir hafta önce 5 kişi birden gelmeyi düşünüyorduk, dün vazgeçtik ne yazıkki. Bir gün için sırf konsere 148 lira vermek biraz koyar şahsen, malum alkole de minimum 50-60TL para gidecek, üzerine yol parası 100TL tutacak kafadan. Günübirlik işleri sevmiyorum, umarım diğer festlerden sağlam isimler duyurulur da yaz berbat geçmez.
-
amk koskoca slipknot iron maideni kücük çiftlik parktamı agırlıcaklar sikicem ya . yapsınlar gene stad gıdelım paşa paşa :d
-
çok masraflı bu şartlarda gitmek baya bi zor :|
-
yuhhhh fiyatlara bak :O bulgaristandakine katılacağım direk vip 150 leva