Sonradan Zengin Olan Ne Yapar?
-
Thelordmax bunu yazdı:
-----------------------------
helyum_pasha bunu yazdı:
bu kadar zengin oLsam parayı böLe 5 para etmez sanaçcıLarLa yemez . . çok para dağıtma ihtiyacım oLduğundada ihtiyaç sahiplerine yardım kurumLarına verirdim . . o deiLde isyan etmek gibide oLmasın aLLah hep böLeLerine para veriyo zengin ediyo biz nie zengin oLamıyoruz anLamıyorm . .
-----------------------------Hacı eski türk filmlerindeki elemanlar gibi konuştun. Parayı nereye dağıtıyon öyle ya ? (:
Parayı gören çoğu insan nefsine yenik düşer. Karaktersiz altın semerindeki eşşeğe döner..
Eminim bu arap fakir olsa senin gibi düşünürdü. Fakirlere dağıtırım, ağaç dikerim, tuvalet yaptırırm falan derdi..
-----------------------------Tabi ki parayı görünce insan nefsine yenik düşer . . beLkide dediğin gibi yardım faLn yapmazdım . . ama hiç oLmazsa bu gerizekaLı adam gibi yapmıcağma eminim . .
amann bize neyse para onun aşk onun (:
-
vay anasını poşet poşet yeni paralar geliyo hepsi de ne deste ne düzine
hiper düzine hiper deste paralar :)))
-
helyum_pasha bunu yazdı:
bu kadar zengin oLsam parayı böLe 5 para etmez sanaçcıLarLa yemez . . çok para dağıtma ihtiyacım oLduğundada ihtiyaç sahiplerine yardım kurumLarına verirdim . . o deiLde isyan etmek gibide oLmasın aLLah hep böLeLerine para veriyo zengin ediyo biz nie zengin oLamıyoruz anLamıyorm . .
-----------------------------ihtiyacı olanlara yardım edebileceğin için olamıyosun :)
-
harbi sonradan görmeymiş ya.. böylelerinde para var zaten... :@ valla bende hiç şaşırmadım
-
yormayın çenenizi züğürtler :D
-
ultrAsker bunu yazdı:
yormayın çenenizi züğürtler :D
-----------------------------ama kural böyledir :)
-
o değilde hatun çok güzel.
adını bilen var mı ?
-
Şuan gözümde çok aciz bi insan, nasılda paranın esiri olmuş demek istesemde, vay a.q. diyorum arkadaş bu nedir ya. O kadar para sırf ordaki hatun için gitti. Boşuna dememişler dünya kadar malın olacağına findük kadar.....
-
böyle param olsa of of neler yapmam :d
-
Pis eziyo piç :A