Sonunda Bitti Tasarım (Yorumlar Fikirler Lütfen)
-
Hacim site guzel ama flashtan baska birsey yok gibi. + <html><head> meta tag yok. + Herhangi bir yazi falan yok.
siteye 10 uzerinden en fazla 5 veriyorum.
Ayrica bendemi ariza var yoksa sayfami degisti bilmiyorum ama konuya ekledigin sayfa goruntusu bende yok.
-
çok güzel olmus, fakat üstteki maviyi biraz kıssan ? gözü çok alıyor, yoruyor bakarken :/
-
sniperscope bunu yazdı:
-----------------------------
Hacim site guzel ama flashtan baska birsey yok gibi. + meta tag yok. + Herhangi bir yazi falan yok.
siteye 10 uzerinden en fazla 5 veriyorum.
Ayrica bendemi ariza var yoksa sayfami degisti bilmiyorum ama konuya ekledigin sayfa goruntusu bende yok.
-----------------------------buda yanlış anlamış :D hocam o site deil bak şuradaki script için kullancam
www.mujganmoda.com için deil
www.mujganmoda.com/help bunun için
-
yeşil ve turuncu kısmı şeffaf yap o zaman tek renkten kurtarırsın :D
-
hocam mevzuyu yanlış anlamadım da ilk etapta o gözüme çarpınca belki tanıdıktır söylersin düzeltilir diye söyledim.
-
mstraker bunu yazdı:
hocam mevzuyu yanlış anlamadım da ilk etapta o gözüme çarpınca belki tanıdıktır söylersin düzeltilir diye söyledim.
-----------------------------hea :D onuda yapan benim hocam düzeltirim orayıda ne varki orada ?
-
alt ve ustekı boslukları doldurabılırdın hacı
-
Bilgisayarım ne durumda yazıyo ya mesela ordaki yazı stili güzel diil gibi okuması daha kolay bi stil seçebilirsin.
-
aziz2724 bunu yazdı:
Bilgisayarım ne durumda yazıyo ya mesela ordaki yazı stili güzel diil gibi okuması daha kolay bi stil seçebilirsin.
-----------------------------ewet haklısın oraya bişeler düşünüyorum
-
Hocam biraz gözü yoruyo biraz daha düzenli olsa daha iyi olmazmıyıdı :D