Sonunda Dövmelerimi Yaptırdım
-
geçicimi kalıcımı :| Atatürk imzası süper yaw :|
-
dövmede neyin nesi ya japonmusun sen hiç begenmedim gereksiz
-
Cia bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ne alakası war :D ying yangı sadece japonlarmı benimsiyo yapma hocam ya :) -
SilenC3 bunu yazdı:
Cia bunu yazdı:
şimdi ne alakası war :D ying yangı sadece japonlarmı benimsiyo yapma hocam ya :)
-----------------------------ayrıca ying yang dediğiniz şeyin anlamı çok güzel " Her iyiliğin içinde bir kötülük varsa her kötüşüğün içinde bir iyilik vardır " yani benim bildiğim kadarıyla :|
-
ying yangı kastetmedim japonlar tüm vucudunu yer kalmayacak şekilde dövdürüyorlar geleneklerinde var.. onları koruduklarına kötü ruhları savurduklarına inanırlar öle yani
-
hayirli olsunda benim anlamadiğim önde atatürk imzası arkada osmanlı turasi burda bi çelişki yokmu?
-
acaba atamız o dövmeyi görse ne derdi merak ediyorum.
bence şöyle buyururdu: beni götünüze başınıza değil değil fikirlerinize kazıyın...
-
fastottoman bunu yazdı:
-----------------------------acaba atamız o dövmeyi görse ne derdi merak ediyorum.
bence şöyle buyururdu: beni götünüze başınıza değil değil fikirlerinize kazıyın...
Hem fikirlere hem vücuda kazınmasına bir mani görmüyorum... -
Benimde yaptırasım geldi yahu:)
-
Dövme yaptıran insanın ABDESTİ kabul olmaz.ABDESTsiz namaz kılınmaz,ABDERSTsiz yediğin şey dahi haram olur.İsteyen yaptırır tabi karışamayız ama biz Müslüman insanlarız.(diye düşünüyorum)Anlık heveslerimize yenilip günaha davetli olmayalım.
Toplam Hit: 11777 Toplam Mesaj: 59