Sony Ericsson Xperia X1 Ve Öneri İstek..
-
Öncelikle bu telefonun fiyatını bilen var mı?
Bu telefona benzer dokunmatik ve kaliteli kamerası olan model önerebilir misiniz? Bu telefon aslında güzel ama alttan klavye çıkması hoşuma gitmedi..
Sony Ericsson ya da Nokia, hiç farketmez. Başka model olmasın lütfen :)
Haydi müridler bekliyorum :G
-
Telefona buradan bakabilirsiniz:
http://www.sonyericsson.com/x1/
-
400 Euro filan.
X2 cikacak. Eger acelen yoksa biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Bu telefonun fiyatinda müthis bir düsüs oldu zaten. Ciktigi zaman 650 Euro civarlarindaydi, simdi sifiri 400-420 Euro.
Telefona gelince, klavyesi gercekten cok iyi ama zamanla telefon lackalasiyor. Yani dokumantik ekrana basinda cok hafif sallanma oluyor. Birde ekrani cerceveye sifir degil.
Bence bekle, baska telefon al. -
trk bunu yazdı:
-----------------------------400 Euro filan.
X2 cikacak. Eger acelen yoksa biraz daha beklemeni tavsiye ederim. Bu telefonun fiyatinda müthis bir düsüs oldu zaten. Ciktigi zaman 650 Euro civarlarindaydi, simdi sifiri 400-420 Euro.
Telefona gelince, klavyesi gercekten cok iyi ama zamanla telefon lackalasiyor. Yani dokumantik ekrana basinda cok hafif sallanma oluyor. Birde ekrani cerceveye sifir degil.
Bence bekle, baska telefon al.
-----------------------------Eyvallah bilgiler için. Sony Ericsson'un güzel bir telefonu var ama modelini bilmiyorum. Dokunmatik ekran, tuşlar galiba sürgülü kapağı açınca geliyor ve kırmızı renkli bir şey. Yeni çıktı, modelini biliyor musun?
-
Yok bilmiyorum. Xperia'nin bir diger kötü yani ise G-Sensor olmamasi. iPhone'da GSensor ile bir dünya eglenebiliyorsun.
Bu saydiklarimin disinda X1 karizma bir telefon.Buda muhtemel X2
http://www.engadget.com/2009/06/03/sony-ericsson-x2-spotted/ -
Bu nasıl hocam? Fiyatı nedir tahminen ?
http://www.cellphonedigest.net/images/Sony-Ericsson-W995-Walkman.jpg
-
1 haftadır samsung omnia kullanıyorum, aynen kutusunda yazdığı gibi "A truly all in one phone" güncel teknolojilerin hepsi var alette, 5 mp kamera, geniş ekran, hareket sensoru, gps, wifi falan fıstık, tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsın. wm6.1 pro yüklü geliyor ama wm6.5 çok rahat bi şekilde kurulabiliyor.
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------
1 haftadır samsung omnia kullanıyorum, aynen kutusunda yazdığı gibi "A truly all in one phone" güncel teknolojilerin hepsi var alette, 5 mp kamera, geniş ekran, hareket sensoru, gps, wifi falan fıstık, tavsiye ederim, kesinlikle pişman olmazsın. wm6.1 pro yüklü geliyor ama wm6.5 çok rahat bi şekilde kurulabiliyor.
-----------------------------Asla Samsung almak istemiyorum ama yine de fiyat öğreniyim. Nedir fiyatı hocam ?
-
mamii bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------Asla Samsung almak istemiyorum ama yine de fiyat öğreniyim. Nedir fiyatı hocam ?
-----------------------------bana yurtdışından geldi, burdaki fiyatı tam olarak bilmiyorum ama en son baktığımda teknosa da 1270 liraydı.. 2. eller 800 lira civarı. samsung deyip geçme, bi araştır google da derim ;) youtube da bikaç videosunu seyret. tabuları yıkalım
-
hotboy bunu yazdı:
-----------------------------mamii bunu yazdı:
-----------------------------hotboy bunu yazdı:
-----------------------------bana yurtdışından geldi, burdaki fiyatı tam olarak bilmiyorum ama en son baktığımda teknosa da 1270 liraydı.. 2. eller 800 lira civarı. samsung deyip geçme, bi araştır google da derim ;) youtube da bikaç videosunu seyret. tabuları yıkalım
-----------------------------2.el almayı düşünmüyorum. Samsung'a 1270 tl vermem hocam. Kim, ne zaman Samsung aldıysa her zaman yanıldı. Yine de sağ ol önerilerin için :)
-
ben samsung i550w kulluoanm iphone de vs kullandım ama kamera çekımı zaten fena wifi falan var güzel bir sorun yok sağlamda baya