folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Sony Vaio VPCEH1S1E/B Nasıldır ?

Sony Vaio VPCEH1S1E/B Nasıldır ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SaNaL_AjaN
    SaNaL_AjaN's avatar
    Erkek

http://www.bimeks.com.tr/urun/118698/sony-vaio-vpceh1s1e-b.aspx#specs  bu bilgisayarı almayı planlıyorum Bimeks en uygun fiyatı veriyor diğer yerlerle min. 100 150 tl oynuyor özellikleri bence tatminkar sizde nasıldır yada kullananlar varmı?

Antalya'da Emlakçı parçası :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

onu alacagına ıyı bı asus yada lenovo almanı öneririm.  

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek

bende sony varken kesinlikle diğer markalara bakma bile derim menteşeleri dökülen kendi kendine çatlayan dakika başı res atan bi laptop istemiyosan tabi

Fiat Justica Et Ruat Caelum...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

ekran kartı hakkında pek bi bilgim yok ama özellikleri seni tatmin ediyorsa kacırma, sony varken diğer markaları düşünme zaten, hatta gerekiyorsa 100-150tl koy sony düşün.

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    interfector
    interfector's avatar
    Homo

buna benzer bi konuda bi arkadaşımız packard bell bi laptop öneri bulunmuştu güzeldi özellikleri felan. hatta çok iyiydi. sony iyidir ama laptop yapmayı beceremiyor. çevremdeki tepkiler bu yönde. asus ilk tercihim olur. kurcala biraz daha yarın daha iyi cevaplar gelir. olmadı ben yazarım. :D

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri için gelirler vecde, vaad etmeseydi allah cenneti, ona bile etmezlerdi secde..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

sony mi böğğğ

http://www.bimeks.com.tr/urun/117945/dell-inspiron-5110-b41h45-.aspx

sabit disk alanı sonynin daha fazla yalnız dell in de ekran kartı daha iyi olması lazım.

dell evde servisi gibisi yok. lenovo kullanıyorum mıçtı ağzıma (baya bir süre durdu fakat iyi geldi laptop :P)

ha yok ben kızlara hava yapcam laptopu starbucks'ta açıcam diyosan git sony al.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Madcrazy
    Madcrazy's avatar
    Erkek

kroo bunu yazdı:
    -----------------------------

sony mi böğğğ

sabit disk alanı sonynin daha fazla yalnız dell in de ekran kartı daha iyi olması lazım.

dell evde servisi gibisi yok. lenovo kullanıyorum mıçtı ağzıma (baya bir süre durdu fakat iyi geldi laptop :P)

ne saçmalıyosun sen hacı ya sony nin ne kötü yanını gördün böğğ diyosun. sony ve dell en iyileri bence ama bu kişisel bi fikir ama hiçbi laptoba kötü demem ne kötü yanını gördün yani. bu arada bende vaio kullanıcısıyım rahatlık ve sorunsuz bişey istiosan vaiodan şaşma

Hardcore Gamer - Android Game Developer
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

SaNaL_AjaN bunu yazdı:

http://www.bimeks.com.tr/urun/118698/sony-vaio-vpceh1s1e-b.aspx#specs  bu bilgisayarı almayı planlıyorum Bimeks en uygun fiyatı veriyor diğer yerlerle min. 100 150 tl oynuyor özellikleri bence tatminkar sizde nasıldır yada kullananlar varmı?

ekran karti ise yaramaz. sony istiyosan bile git baska modellerine bak

sony nin 15.6 inch serisine gore pahali 13.3 olsa anlarim ama

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kroo
    kroo's avatar
    Erkek

Madcrazy bunu yazdı:

kroo bunu yazdı:

sony mi böğğğ

ne saçmalıyosun sen hacı ya sony nin ne kötü yanını gördün böğğ diyosun. sony ve dell en iyileri bence ama bu kişisel bi fikir ama hiçbi laptoba kötü demem ne kötü yanını gördün yani. bu arada bende vaio kullanıcısıyım rahatlık ve sorunsuz bişey istiosan vaiodan şaşma

saçmalıkla alakası yok. sen hiç profesyonel bir bilgisayar kullanıcısın sony kullandığını gördün mü.
    sözgelimi ben mimarım. görmedim (o kadar konferansa gittim)
    bilg. mühendisi arklar onlara konferans veren biri sony kullanıyor mu? (ben görmedim)

bu arada kişisel görüşüm kazığı yemişin. vaio benim lügatımda kız bilgisayarıdır. Zaten şu an bak çiçekli böcekli modeller üretiyor. yok cüzdana sığsın yok çantaya sığsın. yedek parçası da pahalı vsvs.

bu dünyada da öbür dünyada da yanmanın yolu plajdan geçer
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musdawdaf
    musdawdaf's avatar
    Erkek

kroo bunu yazdı:

saçmalıkla alakası yok. sen hiç profesyonel bir bilgisayar kullanıcısın sony kullandığını gördün mü.
    sözgelimi ben mimarım. görmedim (o kadar konferansa gittim)
    bilg. mühendisi arklar onlara konferans veren biri sony kullanıyor mu? (ben görmedim)

bu arada kişisel görüşüm kazığı yemişin. vaio benim lügatımda kız bilgisayarıdır. Zaten şu an bak çiçekli böcekli modeller üretiyor. yok cüzdana sığsın yok çantaya sığsın. yedek parçası da pahalı vsvs.

hocam ne sacma bi dusuncedir bu ben de o kadar hoca da gordum.cogunda ya sony ya lenovo falan var. asistanların cogunda sony var nasıl is o zaman bu? yedek parcasi pahali ne demek araba mi bu.cicekli bocekli demissin en cok cicek bocekli bilgisayar ureten dell git bak modellere adamlarin bircok serisinde siyah gri renk bile yok.pembe kirmizi mavi

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Sony Vaio SR serisi 13.3" laptop kullanıyorum az ve öz söyliyeyim ölüsü olsa al kullan. kötü diyen arkadaşlarda asusa hp ye devam :)

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
Toplam Hit: 5091 Toplam Mesaj: 22