Sorcerer ( Niyazi ) Arkadaşımızı Unutmadık..
-
buradan öldüğünü öğrenmiştim.
bir kaç cümleli msn yazışmamız vardı
bi ara da '' cimbombom.net '' domain satılık falan yazıyordu :)
allah rahmet eylesin.:/ Yeni Nesil Çocuk !
-
Tüm Tanıdıklarına ve Ailesine Sabır Diliyorum ..
-
Allah rahmet eylesin
-
Yazik olmus o gence, butun suruculerin ve yolda yuruyenlerin daha dikkatli olmasi lazim, bu boyle gitmez.
-
tbt ' ye ilk girdiğim günlerdi o zamanlar, üzülmüştüm burdaki arkadaslık bağını anlamıstım ..
10 mayisdada üye olmustum. tam 1 yıl gecti...
ruhu şâd olsun.
-
nur içinde yat kardeşim o kadar özledimki msnden gelip nabıyon lan ibne demelerini :(
tahribat irc deki muhabbetlerimizi . -
Allah Rahmet Eylesin
-
Tek kelime sohbetimiz olmadı rahmetliyle.Ancak sevenlerini gördüğümde üzülüyorum.Gencecik yaş,yaşanmamışlıklar,yaşadığından fazla..
Ailesine sevenlerine sabır diliyorum.O kadar zor ki..
Burada bilmeden-bilerek birbirimizi çok kırmışlığımız olmuştur,birimiz vefat etse,tek yürek olur herkes,birimiz vefat etse üzülür herkes..
Toprak altına girince biri,kalp kırmaların pişmanlığı daha çok koyar adama,o yüzden kırıcı olmayalım.Klavye arkasında dahi olsak,yazılanlar geri alınamıyor.
Yüz yüzeyken söylenemeyecekleri,ortam sanal diye çayıra salmayalım..
3 gün önce bir otopsiye girdim,vefat eden adam,burda yaptığım yaptık,dediğim dedik biriydi,öylecene yatarken,adama baktım,yapılanların ne kadar manasız olduğunu daha iyi anlıyorsun..
Ölüm en sert tokat!
-
hocam geçen sene sorcerer rahmetli olduğunda yanlış hatırlamıyorsam site açılırken onunla alakalı bir index çıkıyordu birkaç saniye bu sorcererin her ölüm gününde yapılırsa tahribatta sorcererdiye bir mürid olduğu ve nekadar sevilen biri olduğu hiç unutulmaz kendisini hiç birebir tanımadım ama youtube tan videolarını izledim forumdan takip ettiğim sevdiğim bir müridti unutmayalımki insanlar unutulunca gerçekten ölür Allah rahmet eylesin
-
valla allah rahmet eylesin çok sevdiğimiz bir abimizdi