Sorun Bende Değil, Sende!
-
http://www.erdoganborklu.com/sorun-bende-degil-sende/
tamamen linuxa taşınıyorum gençler :)
uzun süredir yapmak istediğim bi şeydi bu, biraz da komik olsun istedim :)
-
bende geçmeyi düşünüyorum ama ekran kartım gelince yine vazcaydım.
aslında Ubuntu + VirtualBox üzerine windows iyi gider gibime geliyor.
-
Su oyun sevdası olmasa ılk yapacagım ıs o olacak.
-
emreslmn bunu yazdı:
-----------------------------
Su oyun sevdası olmasa ılk yapacagım ıs o olacak.
-----------------------------aynen + olarak bence hala stabil degil linux. findows a çok bok atılıyor da o can bu da can :)
bu arada ubuntu reklamı yapılmasından bıktım artık. bende linuxcuyum gelişmesi taraftarıyım dual os kullanıyorum
-
ben de tam oyunlardan kurtuldum dıyıp tamamen linuxa geçtim 7 8 ay önce crysis 2 çıktı gene kurdum mecburen windows 7 :D
-
iyi yapıyorsun.hayırlı olsun.alışdıktan sonra pişman olmayacaksın
-
win7 32 bit in üstüne linux mint 10 julia kullanıyom epeydir gayet güzel çalışıyor.Nette gezinmek icin julia(epey hızlı) net dışı işler icin win kullanırsın.
-
Çok komik ya!
Linux'a geçiyorsan linux'u benimsemen lazım, Hızlı bir internet istiyorsan opera kur windowsa bak bakalım kim hızlı!
Linux 'a geçiyorsan hakkını vericeksin Konsolun gözüne vurucaksın Mouse nedir unutacaksın en basitinden.
Batch programlamayı öğreniceksin
Konsol komutlarıyla visual ekrandakinden 2 kat hızlı çalışabildigini farkedip Copy/paste'i bile Siyah ekrandan yapıp mutlu olacaksın bir kere.. -
Vistanın üzerine ubuntu kurmayı düşünüyorum ama nasıl kurucam ? HDD 320 gb C: ve D: var. Direk masaüstü kurar gibi indirip kurcam mı ?
-
ShyRain bunu yazdı:
Çok komik ya!
Linux'a geçiyorsan linux'u benimsemen lazım, Hızlı bir internet istiyorsan opera kur windowsa bak bakalım kim hızlı!
Linux 'a geçiyorsan hakkını vericeksin Konsolun gözüne vurucaksın Mouse nedir unutacaksın en basitinden.
Konsol komutlarıyla visual ekrandakinden 2 kat hızlı çalışabildigini farkedip Copy/paste'i bile Siyah ekrandan yapıp mutlu olacaksın bir kere..
-----------------------------abartma hoca, isteyen konsoldan hallader isteyen başka yerden.
örnek mintte firefox bende tıklar tıklamaz açılıyor
windows 7 de xp de vista da firefox 10 sn de açiliyor :)
-
PanxeR bunu yazdı:
ShyRain bunu yazdı:
Çok komik ya!
Konsol komutlarıyla visual ekrandakinden 2 kat hızlı çalışabildigini farkedip Copy/paste'i bile Siyah ekrandan yapıp mutlu olacaksın bir kere..
-----------------------------abartma hoca, isteyen konsoldan hallader isteyen başka yerden.
örnek mintte firefox bende tıklar tıklamaz açılıyor
windows 7 de xp de vista da firefox 10 sn de açiliyor :)
-----------------------------Canım ya sen tıklayınca açma süresini gözle gördügün şekilde mi ölçüyorsun ne kadar hoş?
Peki Windowsta 10 20 30 40 gibi değişen saniyelerde açıldıgı olmadı mı hiç?
Neden acaba ya , Process nedir? Task bardan baktıgında 60 üzeri senin yükledigin saçma sapan
Programlarının gizli process çalıştırdıgını ve senin isteklerini yerine getirmek adına uğraştığı Geç açıldıgını
Açılma süresinin çalışan process ile dogru orantılı oldugunu biliyormuydun?Test ediceksen birşeyleri düzgün test et canım!
Linux gayet başarılı ama bilen bir kişi dogru yorum yapsın
Ben baktım
eee
Çok hızlı bu linux
Nasıl anladın
Yaw geçen tıkladım firefox hemen açıldı
Peki canım sen Windowsta aynı anda 10 tane şeyi açıyorsun hatta önüne ne gelse yüklüyorsun hepsi çalışıyor ama bilmiyorsun
Linuxtede açmayı bilmediginden tek firefox açıp bakıyorsun normal degilmi?