folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Sosyal Etkinlikler
linefolder Sosyal Sorumluluk İçin Kapak Toplayalım

Sosyal Sorumluluk İçin Kapak Toplayalım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    plastner
    plastner's avatar
    Erkek

up
    bu projeye destek için bizde bayağı toplamıştıkkk

Busiest men find the most time....
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mycity
    Mycity's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

valla benim dükkanda da bi poşet yaptım askıya çocuklara söylüyorum su aldıklarında kapaklarını buraya atın diye :d

Bazıları sadece konuşur bazıları ise hayalleri ile dünya'ya yön verir.. Mycity
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

2 3 kilo civarında da ben topladım.

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    _PesimisT_
    _PesimisT_'s avatar
    Erkek

Okulda çocuklara uygulatıyoruz bizlerde... Yanlız bir arkadaşın "geri dönüşüm işlemini gerçekleştiren fabrikalarından" aldığı bilgiye göre kampanya dışında o kadar kapak gönderilse çok daha fazla bir değeri varmış...

Bunun yanında mevlana evleri projesi de güzel.

http://www.geridonusumculerbirligi.com/FileUpload/ds169038/File/mevlana_evleri_brosur.pdf

Bu dahil; tüm genellemeler yanlıştır! Yolcu; Kendi Yolunda.... Şükür biz Allahtan başka sahibi olmayanlarız!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

_PesimisT_ bunu yazdı:
    -----------------------------

Okulda çocuklara uygulatıyoruz bizlerde... Yanlız bir arkadaşın "geri dönüşüm işlemini gerçekleştiren fabrikalarından" aldığı bilgiye göre kampanya dışında o kadar kapak gönderilse çok daha fazla bir değeri varmış...

Bunun yanında mevlana evleri projesi de güzel.

http://www.geridonusumculerbirligi.com/FileUpload/ds169038/File/mevlana_evleri_brosur.pdf

-----------------------------

Evet aslında bu kapakları satıp tekerlekli sandalye almak daha mantıklı ama kim yapacak ki bu işi ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ben de biriktiriyordum her türlü kapak oluyor mu ? Umarım bu tarz projeler artar, bu da bize ön ayak olur geridönüşüm konusunda

Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

arklar bu kapak olayını internetten araştırmanıızı öneririm, zira çevredeki insanlar 3-5-100-1000 kapakla bişey olduğunu sanıyor. tamam biriktirmekten kuvvet doğar, geri dönüşüm vs. çevreye de katkı ama zaten onları çöpten toplayanlar geri dönüştürüyor. 

örn: 1 ton plastiği fabrikasına veriyorlar onlar da bir tane bildiğim kadarıyla aküsüz yani 200-300 tl. değerinde bir araba veriyorlar. sen bir kamyon plastik yolluyorsun sana bir tane sandalye veriyorlar. 

kampanyanın adı kapak toplama olmasındaki amaç, şişenin çok yer kaplayacağından , kapak az yer kaplar diye imiş. insanlar soruyor şu renk olsa olur mu diye biri de açıklama yapmıyor her renk olur, hatta plastik olsun nasıl olursa olsun. 

bunları toplarken harcanan emek masraf, nakliye vs. yerine 5 tl. yardım yapılsa dha kolay olur bence. 

ha kapağın en iyi toplanacağı yer de askeriyedir yazın haftada bir tır küçük su tüketiyordu bizim tabur :) ot toplayacaklarına kapak toplayabilirler.

///______________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Headhunterz
    Headhunterz's avatar
    Erkek

bende 1 battal boy poşet dolusu var hala birikiyor :D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elcondor
    elcondor's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

mavi kapak toplandı,, tekerlekli sandalye alındı.. sonra o kapaklara ne oluyor.. yani neden mavi kapak da başka bişey değil... bilen varsa yazsın lütfen... gerçekten merak etttim...

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Hocalar mavi kapak adını neden vermişler bilmiyorum ama HER RENK KAPAK oluyor, ayrıca 5 TL yollayın diyen arkadaş kampanyanın amacı geridönüşüm konusunda duyarlılıgı artırmak. 1 Ton değil hocam 250 KG kapaga bir tane veriyorlar.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
Toplam Hit: 3602 Toplam Mesaj: 23