Sovyetlerin İnsan Robotu
-
uo
-
Abi şu köpek deneyleri ne kadar saçma ve ne kadar ilginç lan
-
yunusdogan bunu yazdı
hamamböceğini uzaktan kumandalı araba gibi sağa sola oynatabildiğini biliyorum.. hamamböceği çok ilkel bi böcek belki onunla bu işlemler yapılır
http://alkislarlayasiyorum.com dakine diyorsan hoca o bence böceğin acı çekip o yöne gitmesiyle alakalı böceği yönetebileceklerini sanmıyorum bugünki teknolojinin bile o ilkel dediğin hamam böceğini üretmesi mümkün değil
-
noname bunu yazdı
Abi şu köpek deneyleri ne kadar saçma ve ne kadar ilginç lan
-
asil naziler teknolojinin hamina koymuslar. rusu almani bilmem nesi hep nazi cakmasi.
uzaya cikma projeleri aya cikmalar ufolar en hassas organ nakilleri vsdir hepsi nazilerin zamaninda yapmaya calistiklari hatta bir kismini da yaptiklari seylerdir.
nazi deyince sunu demeden edemicem, gamali hac tanrinin semboludur, Ilk din olan Mu Dininin tanri sembollerinden birisidir, ayrica masonlarin siyonistlerin kullandigi simgeler, dolardaki ucgen, israil bayragindaki yildiz, Misir tanrisi Ra nin sembolleri de ayni anlam tasir.
-
joe_black bunu yazdı
asil naziler teknolojinin hamina koymuslar. rusu almani bilmem nesi hep nazi cakmasi.
uzaya cikma projeleri aya cikmalar ufolar en hassas organ nakilleri vsdir hepsi nazilerin zamaninda yapmaya calistiklari hatta bir kismini da yaptiklari seylerdir.
nazi deyince sunu demeden edemicem, gamali hac tanrinin semboludur, Ilk din olan Mu Dininin tanri sembollerinden birisidir, ayrica masonlarin siyonistlerin kullandigi simgeler, dolardaki ucgen, israil bayragindaki yildiz, Misir tanrisi Ra nin sembolleri de ayni anlam tasir.
Nazilerin zamanından 20 sene sonra Ruslar uzaya çıktı hacı :|
Ayrıca rusu almanı hepsi nazi çakması derken naziler japon değildi biliyorsundur umarım :|
Hemde bir milletin çakması nasıl olunur o da ayrı bir mesele.İsveçliler bilimsel çalışmalar yapıyorsa Fransızlarda bilimsel çalışmalar yapıyorsa o zaman Fransızlar İsveçlilerin çakması mı oluyor yani :D
Bilgisi olmadan fikri olan en büyük millet bizim millet şekil A da görüldüğü gibi.
u235 tarafından 08/Eyl/13 22:41 tarihinde düzenlenmiştir -
köpek deneyleri doğru da robotu bilmiyorum, o değil de her ne kadar sovyetlerin yaptıkları bu deneyler insanlık dışı, vahşet unsurlar içerse de o bilimadamlarının yanında bulunmak isterdim. Adamlar resmen bilimi, korkusuzca doğanın uç noktalarını tırtıklamakta kullandılar. Manyak manyak deneyler var, resmen bilimadamlarını topladılar bir yerde, sınırsız kaynak verip kafanıza göre takılın hayalgücünüzü zorlayın dediler adamlara.
-
joe_black bunu yazdı
Hmm ben nazileri alman diye biliyordum ama tabi bu da bir bakış açısı.
Biraz götten bakış olmuş ama bu kadarına da şükretmek lazım dimi?
torpedo_XL tarafından 08/Eyl/13 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
torpedo_XL bunu yazdıjoe_black bunu yazdı
Hmm ben nazileri alman diye biliyordum ama tabi bu da bir bakış açısı.
Biraz götten bakış olmuş ama bu kadarına da şükretmek lazım dimi?
güler misin ağlar mısın bide iddaalı bir yorum atmış :D
-
Nazilerin baskısıyla korkularından nazilerin yanında duran bilim adamları almanyanın teslim olmasıyla Amerika ve Sovyetlere kaçmıştır. ABD nin aya giderken kullandığı saturn 5 roketini alman V1 roketi yapan ekibin çalışmaları ile yapıldı. Rusların işimdiki roket ve uzay teknolojisindeki üstünlüğüde Nazi kökenlidir. Ayrıca savaş zamanı nazilerin yaptığı insanlık dışı deneyler günümüzde TIP'ın bu kadar gelişmesinin en önemli sebebidir.