Spor Programım ( 1 Ayda 8 Kilo )
-
MaviGozluDev bunu yazdı
ben kendimi bildim bileli yemeğimi gece yiyorum zaten sorun orda. eskiden zaten hep gece çalıştığım için derse projeye sıkıntı yoktu zaten sabah yatıyoduk, şimdi en kötü 2 de uyumaya çalışıyorum uykumu alayım diye ama gece yemek yeme alışkanlığımı bırakamadım bi türlü :D
bir dönem düzenli gece uyanıp yemek yiyip yatıyordum hacı dayı 115 kilo olduydum :D
-
116 kiloyum 1.78 boyumda var hormonal bi bozukluğum yok fazla hareket edemiyom kendimi bildim birileri kiloyuyum 17 yaşındayım. sağ ayak bileğinde bağ yırtığı oluştu spor yaparken . şimdi ben ne yapıyım sizce
-
Elixiron bunu yazdı
116 kiloyum 1.78 boyumda var hormonal bi bozukluğum yok fazla hareket edemiyom kendimi bildim birileri kiloyuyum 17 yaşındayım. sağ ayak bileğinde bağ yırtığı oluştu spor yaparken . şimdi ben ne yapıyım sizce
Spor hekimine görünmen en doğrusu buradan alacağın tavsiyeler seni daha fazla sakatlayarak oldukca kötü bir duruma düşürür.
-
FOXXLY bunu yazdı
yürüyüş-koşu vs yapmadan mı verdin 1 ayda 8 kilo :|
tam benlikmiş :|
ahahah :D aynen süper bi yöntem deneyeecem :D
-
TeRRoR bunu yazdıMaviGozluDev bunu yazdı
ben kendimi bildim bileli yemeğimi gece yiyorum zaten sorun orda. eskiden zaten hep gece çalıştığım için derse projeye sıkıntı yoktu zaten sabah yatıyoduk, şimdi en kötü 2 de uyumaya çalışıyorum uykumu alayım diye ama gece yemek yeme alışkanlığımı bırakamadım bi türlü :D
bir dönem düzenli gece uyanıp yemek yiyip yatıyordum hacı dayı 115 kilo olduydum :D
maşallah maşallah :) lise üniversite vs hep öyle geçti , ne biliim alışkanlık artık o.. şimdi geceleri uyumaya çalışıyorum gayet uyuyorumd abi işim olmazsa, sabaha kadar oturunc aillaki yeniyo çünkü bi'şeyler. ama şimdide gece 12de 1 de acıkıyorum , yiyip yatıyorum daha kötü oluyo :D
-
beyler saat gece 1 ve ben 3 efes extra ve peynirli doritos yiyorum..hiç spor yapmadım..
ne uğraşıyonuz la :D
-
murdery bunu yazdı
beyler saat gece 1 ve ben 3 efes extra ve peynirli doritos yiyorum..hiç spor yapmadım..
ne uğraşıyonuz la :D
bünye farkı bu müdür :) ben kendimi bildim bileli öküz gibi yiyorum, ama küççükkene spordan sebep sıkıntı yoktu :D şimdi saldık götü göbeği :)
-
Benim boy 1.87 cm kilo 90, acilen zayıflamam diyorum kendi kendime, ama hiçbir şey yapmıyorum zayıflamak için, akşamları yemek yemek çok etki ediyor gerçekten, o alışkanlığımdan bir kurtulabilirsem kilo vereceğimi düşünüyorum bakalım :)
-
Hacılar burda yazanı görünce dedim kondisyon bisikleti alayım dedim nası bişe alayım olan varsa bi yazsın 100 liralıklar çok dandik duruyo dierleride pahalı gibi 2. el satan varmıdır?
-
Elixiron bunu yazdı
Kardeş tanıdığım birisi vardı o da 19 - 20 yaşında şimdi 190 boy 160 kilodan fazlaydı sanırım. Çok doktora falan gitti olmadı şimdi midesini baya bi kestiler iyice küçülttüler adam yarım bardak suyla bile tıkanabiliyor bazen ve sanırım 1 ayda 30 kiloya yakın kilo verdi. Ama artık kilo vermesi yavaşlıyo biraz biraz. Belki bu ay 15 verir sonra ayda 5 -10 a düşer ve 90 kiloya düşmesi için sanırım 9 - 10 aya yakın bir süre geçmesi gerekiyormuş.