folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Spor'a Baslamak, Oncesi Ve Sonrasi

Spor'a Baslamak, Oncesi Ve Sonrasi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek

hacı davutpaşadaki kapalı havuza yazıl derim hem işinede yakın ( öğrenci dışında alım yapıyormu emin değilim ama alır bence)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

Hocam eğer kondisyonun varsa p90x 'i deneyebilirsin . (https://eksisozluk.com/p90x--2114776)

Torrent linki: http://thepiratebay.sx/torrent/5949862/P90X.Xtreme.Workout.Series.COMPLETE_PACK.DVDrip.Xvid(no_RARs)

never say never...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Altair
    Altair's avatar
    Erkek

Belirtilen konumlarda bende bir spor salonu arıyorum bilen duyan tavsiye eden varsa memnun olurum dostlar.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    smok3 bunu yazdı

kondusyon pek yok, ve dedigim gibi haftada 1 veya 2 gun olabilir musterilere spordayim ben. isim bittimi size donerim diyebilecek bir kisilikte insan degilim (Halbuki sirket benim sonucta patron adamim istedigim gibi response veriyor olmam lazim ama aliskanlik yok iste)

Altair bunu yazdı

Belirtilen konumlarda bende bir spor salonu arıyorum bilen duyan tavsiye eden varsa memnun olurum dostlar.

koordinatlar konusunda daha dar bir cember belirtirsen belki beraber gitmeyi onere bilirim.

body filan da olabilir benim icin fark etmez.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arslan25
    Arslan25's avatar
    Erkek

hocu daha once hıc sporla ugrastınmı(futbol,basketbol gibi) eğer bu tarz sporlarla ugrasmıssan salon sporları hosuna gıtmeyecek emın ol.

bu arada nefes acmak ıcın ılk etapta sahıl kosuları ardından orman koşuları yapabılırsın.

bu arada orman kosularına en tepeden baslama assagıdan  assagıdan zamanla yukarı cık

Asıl Güç Zeka, Sevgi ve Kararlılıktır. Bu Üç Etken İle Yenemeyeceğiniz Kimse Yoktur
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    rakkoc
    rakkoc's avatar
    Homo
    Arslan25 bunu yazdı

hocu daha once hıc sporla ugrastınmı(futbol,basketbol gibi) eğer bu tarz sporlarla ugrasmıssan salon sporları hosuna gıtmeyecek emın ol.

bu arada nefes acmak ıcın ılk etapta sahıl kosuları ardından orman koşuları yapabılırsın.

bu arada orman kosularına en tepeden baslama assagıdan  assagıdan zamanla yukarı cık

basket ile bir sure ugrastim ama sag omuzum da el ve ayak bilegimde disardan ilk baskida belli olmayan ve cok zorlamadigim surecede sorun cikartmayan bir yamukluk var (zorlamaktan kastim sag kolum 90 derece yukari kalkmiyor 86 derecede kaliyor. digerlerinde artik sagdece esneklik var zararsiz.)

omuzdaki yamukluk yuzunden duz top atamiyorum ve 188 boyum ile efesteki oyunculuk kariyerimi birakmak zorunda kaldim bundan yaklasik 9-10 yil once (lise hazirligi 2002-2003 egitim ogretim yili icersinde idi bah 10 yil gecmis.)

rakkoc tarafından 19/Haz/13 20:36 tarihinde düzenlenmiştir

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    watervay
    watervay's avatar
    Erkek

2 sene gittim daha yeni ara verdim. Haftada 3 zamanin varsa 4 gun iyidir. Pazar gunleri kapali olur zaten 1 gun gidip 1 gun dinlenmen iyi olur. Ben hava sicak oldugu icin yazin yuzmeyi tercih ettim kisin devam edicem tekrar body ye. Haftada 2 gun yetersiz haci bence sende yuzmeye git.

Syntax error..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

bisikletle işe gidip gelmeyi düşünüyorum bende 2 gündür.. acep olur mu ki. 15 km yol

.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek
    DevilRullz bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

mastirbasyon amacli kendimi gelistirmek istedim. 

burada ne demek sitedin ?daha iyi 31 çekmek için sporamı başladın 

Zevk almak için spora başladım demek istiyor galiba.

masterbasyon kendini tadmin etmek demek biliyorsun. kendini iyi hissetmek icin yapilan seyede masterbasyon denir. yapmak zorunda degilsin ama yaparsan hosuna gider gibi. turkcem cok iyi degil ama oyle biliyorum yani.

buna mi takildin aga bu arada bunca seyden bahsettim ? 

Hoca bende öyle demedim mi zaten?

Amk adam fight club dan alıntı yapmış. Kendini geliştirmek bir mastürbasyondur diye. 

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aytekinet
    Aytekinet's avatar
    Erkek
    flybatwin bunu yazdı
    rakkoc bunu yazdı
    DevilRullz bunu yazdı
    Wine bunu yazdı

mastirbasyon amacli kendimi gelistirmek istedim. 

burada ne demek sitedin ?daha iyi 31 çekmek için sporamı başladın 

Zevk almak için spora başladım demek istiyor galiba.

masterbasyon kendini tadmin etmek demek biliyorsun. kendini iyi hissetmek icin yapilan seyede masterbasyon denir. yapmak zorunda degilsin ama yaparsan hosuna gider gibi. turkcem cok iyi degil ama oyle biliyorum yani.

buna mi takildin aga bu arada bunca seyden bahsettim ? 

manası çok derin
    tesbihi  bilezik gibi geçiririm demek istiyor

saksıya fesleğen gibi oturturum anlamıda çıkar

Hahaha çok yaratıcısın hocam :D

Kendini bulmak istiyorsan, kendin için düşün.
Toplam Hit: 3686 Toplam Mesaj: 38