Staj Dosyası.
-
Gençler gece gece hiç vaktinizi almicam sadece içimi dökmek için yazıyorum. Ben bu staj'ı çıkartanın taaa amına koyim oruspu çocukları gece gece adamı cinnete getiyolar am bitleri. Ya amk okulda bi sikim anlatmazlar. Kalkın gidin staj yapın der götler sonra ne yaptığımızı isterler ebenizi yaptık göt oğlanları yalan yanlış şeyler yazıyoz işte...
Saygılar iyi geceler..
Mod silebilirsin gülüm -
Ben yazmadim Israil'de. Yurda dondum kafama gore yazdim arkadasa imzalattim ve verdim. Hoca cok begendi.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------Ben yazmadim Israil'de. Yurda dondum kafama gore yazdim arkadasa imzalattim ve verdim. Hoca cok begendi.
-----------------------------TEBRİKLER HOCAM MÜHÜR İŞİNİ ne yaptınız
-
ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Ben yazmadim Israil'de. Yurda dondum kafama gore yazdim arkadasa imzalattim ve verdim. Hoca cok begendi.
-----------------------------Eeee yurtdisiya muhur falan yok. Kuru imzaya tav oldular. Aferin aldik birde.
-
break bunu yazdı:
-----------------------------ucenmi bunu yazdı:
-----------------------------break bunu yazdı:
-----------------------------Eeee yurtdisiya muhur falan yok. Kuru imzaya tav oldular. Aferin aldik birde.
-----------------------------
walla yazıyoz bizde bişiler ama inşallah aferin alırız kafasını değil... -
hocam Allah senden razı olsun beni güldürdün gece gece yaw :D "mod silebilirsin gülüm" :)) bende eylülde başlicam staja bakaym ne yazacam :)
-
Muritcan bunu yazdı:
-----------------------------hocam Allah senden razı olsun beni güldürdün gece gece yaw :D "mod silebilirsin gülüm" :)) bende eylülde başlicam staja bakaym ne yazacam :)
eyw. Allah yardımcın olsun :) -
en güzel staj naylon staj hocam.
-
schwarzseherisch bunu yazdı:
-----------------------------en güzel staj naylon staj hocam.
Mesaj 3 Agustos 2012 (Cuma) Saat: 02:33'da selo-g tarafından düzenlendi.
bizim saygı değer hocamız 3 kişiyi yaktı böyle yapan. gelmiş geçen gülerek anlatıyo.. -
selo-g bunu yazdı:
-----------------------------Saygılar iyi geceler..
Mod silebilirsin gülüm
-----------------------------ajaajahajhaha bak bu süperdi gece gece :D bu arada allah yardımcın olsun bu sene yada seneye aynı naneyi bende yaşayacam du bakalım hayırlısı hoca taktiklerini alırım sene içersinde .)
-
Clostridium bunu yazdı:
-----------------------------selo-g bunu yazdı:
-----------------------------Saygılar iyi geceler..
Mod silebilirsin gülüm
-----------------------------ajaajahajhaha bak bu süperdi gece gece :D bu arada allah yardımcın olsun bu sene yada seneye aynı naneyi bende yaşayacam du bakalım hayırlısı hoca taktiklerini alırım sene içersinde .)
-----------------------------eyw. hocam :)