Stratejik Boyuttaki Referandum Anketi
-
ankete demin oy werdim ama şoktayım nası ewet önde olabilio tüm millet lafta hayır derken konu oya gelince nası ewete dönüo :S
-
O siteyi okuyanlar akp taraftarıdır belki hocam, bu tip internet anketleri ile ölçülemez bu iş (şahsi fikrim)..Hem daha 1 buçuk aya yakın zaman var, değişir....
Referanduma yakın bir tarihte gerçekten tarafsız bir şirketin yüz yüze anket yapması şeklinde bir istatistik yayınlanırsa ona hmm denilebilir ama bu anketin bir belirleyiciliği olamaz...
-
irwa hayır diyenler sadece tahribattakiler
dışarıda insanlar hep evet diyor
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------:D:D:D.Stv mi izliyon hoca
-
chelishky bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------Ömrümde hiç seyretmedim desem abartı olmaz.
-
seadog bunu yazdı:
chelishky bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------O zaman uyandırayım hocam senin gördüğün evet kadar görmediğin hayır da var :). Tbt'de her kafadan insan var, bak ben hayır diyorum sen evet,tbt hayırcı diye bişey yok :).Yani nasıl bi mantık olabilir ki, rene ankete hayır verenleri siteye üye mi yapıyo?
-
chelishky bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
chelishky bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------O zaman uyandırayım hocam senin gördüğün evet kadar görmediğin hayır da var :). Tbt'de her kafadan insan var, bak ben hayır diyorum sen evet,tbt hayırcı diye bişey yok :).Yani nasıl bi mantık olabilir ki, rene ankete hayır verenleri siteye üye mi yapıyo?
-----------------------------Tabi ki evet te hayırda çok var tabi. Fakat tbt nin geneli sola eğilimli insanlar olduğu için öyle dedim.
-
hocam gördüğünüz çevre türkiye değil tbtnin 20k üyesivar 3 ksı aktif bide bunun üzerine incide saldırıyor ankete hayır ondan o kadar fazla
-
yaşadığın yere de bağlı biraz varoşlarda genelde herkes evet der ama daha saygın-nezih (gelişmiş yani doğru kelimeyi bulamadım) bir yerde genelde herkes hayır der
şimdi bu yazdığım için kızcaksınız ama doğru :)
-
XpertVision bunu yazdı:
yaşadığın yere de bağlı biraz varoşlarda genelde herkes evet der ama daha saygın-nezih (gelişmiş yani doğru kelimeyi bulamadım) bir yerde genelde herkes hayır der
şimdi bu yazdığım için kızcaksınız ama doğru :)
-----------------------------hocam 1. olarak onun oyuyla senin oyun arasında fark yok diğer yandan kaç varoşta internet var ? ayrıca bende evet dedim bendemi varoşta oturuyom
-
@seadog
Anladım. Şu anda ne dersek diyelim belirleyici olamaz. Önümüzdeki 1.5 ayda partiler çalışacak, başkanları demeçler verecek. Takım tutar gibi parti tutanlar içeriği önemsemeyecek, kararsız kesim her 2 tarafı da dinleyerek karar vermeye çalışacak ki sonucu bence belirleyecek olan kararsız kesim.
Malesef ülke olarak ne araştırma ne de okuma yönümüz olmadığı için, halk kararını tv izleyerek verecek yine =).