Street Fighter 4 ( 4.38 Gb Tek Link )
-
Yine Tek link :)
İndirme linki: www.Heyeti.com/indir/www.heyeti.com_Street_Fighter_4.rar
Rar şifresi : www.heyeti.com
This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 1280x720. Oyun Hakkında:
Yeni nesil konsol sahipleri başarılı yapım "Street Fighter IV?ü" kapışırken, PC kullanıcıları bu dövüş oyununu hem de duyurusu yapılan tarihten daha da fazla beklemek zorunda kalacaklar. Geçenlerde sitemizde de haberini okuduğunuz üzere, PC sürümünün 2009 yazında yayımlanacağı heberini vermiştik; fakat buna yönelik olarak Capcom?dan Christian Svensson detaylı bir açıklamada bulundu.
Yaz aylarına ertelemenin sebebi ise gayet basit olarak PC sürümünün henüz tamamlanmamış olmasıymış. Diğer bir sebep de "Street Fighter IV" bağlamında henüz duyrulmamış bir 'online servis' ile PC?lerdeki birbirinden farklı donanım konfigürasyonları olarak belirtildi. Svensson, "Street Fighter IV?ün" mümkün olan en çok sayıda farklı kasada ve problemsiz olarak saniyede 60 kare ile çalışmasını istediklerini dile getirdi.
Konsol sürümleri ise PC versiyonu tamamlanana kadar, mali sebeplerden ötürü geride tutulamamış. Hüsrana uğramış PC sahiplerine teselli için iyi bir haber sunan Svensson, PC versiyonunun bunları telafi için bazı extralara sahip olacağını da söyledi, fakat detaylara girmedi.Gereksinimler:
İşlemci: İntel Pentium4 2.0GHz
RAM: 1024 MB
Ekran Kartı: 256 MB
HDD: 1000 MB
DirectX 9.0c/Shader3.0 -
bu nasıl 4.38 gb yaw
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------
bu nasıl 4.38 gb yaw
-----------------------------neden hocam?
-
-
Mx0TBT bunu yazdı:
-----------------------------10 Gb olması gerekiyordu :D
-
Istediginiz sayfa sunucumuzda bulunmamaktadir.
ip adresiniz 88.232. olarak sistemimize kaydedildi.
Baba sayfaya yonlendiriliyorsunuz... -
Henüz heyeti'den birşey indirmedim ama bu arkadaşın yaptığı hizmet büyük.Taktir ediyorum.
Edit// Hacım istek üzerine upload yapıyormusun bilmiyorum ama Microsoft fly similatör (800 mb) uygun bir zaman da upload edersen çok makbule geçer.
-
CyberAngel bunu yazdı:
Henüz heyeti'den birşey indirmedim ama bu arkadaşın yaptığı hizmet büyük.Taktir ediyorum.
Edit// Hacım istek üzerine upload yapıyormusun bilmiyorum ama Microsoft fly similatör (800 mb) uygun bir zaman da upload edersen çok makbule geçer.
-----------------------------teşekkür ederim hocam.
hocam admin@heyeti.com a gönderilen rapid linkli istekler kalıcı olup değerlendiriliyor. bu şekilde ben unutuyorum hocam. :)
-
Bir kaç aydır oynuyorum grafikler arayüz abartı, hemde hiç kan yok oyunda :| Sf2'nin tadını vermiyo :| ama tek link güzel olmuş ben 24 25 part indirmiştim yanlış hatırlamıyosam, zaten hep kazık yedikten sonra çıkıyo böyle şeyler :)
-
Link Mort
-
PsychoDawn bunu yazdı:
Link Mort