folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Şu İşime Yardımcı Olabilecek Varmı ?

Şu İşime Yardımcı Olabilecek Varmı ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

Merhabalar,

Önceki Konumda Denilenleri Yapmama Rağmen Sorun Halen Devam Ediyor 

Eski Konu;

http://www.tahribat.com/Forum-Deliricem-Arkadas-Noluyor-170183/

Özet;

Her 2 Günde Bir Hotmail,Face Şifrelerim Değişiyor Fakat Hesablara El Konulmuyor. Konuda ki Herkes Kelogger Dedi. Bende Mürit @Darksull

ile Bir Sağlam Format Attık Her Şeyi Temizledik.  ( Bilgisayarımdan Kredi Kartıyla Alışveriş Yaptığım İçin Korkum Vardı Fakat Bu Olaylardan Beri Kartlarımı Her Gün Kontrol Ediyorum Fakat Onlarda Bir Şey Yok Şu ana Kadar )

Şuanki Durum;

Tavsiye Edinilenin Üstüne FB VE Hotmail e Güvenli Girişimlerim İçin Telefon Numaramı Verdim. Bunu FB de Yapamadım Ama Hotmail de Oldu Ve Dün Gece İtibariyle Hotmail Cebime Şu Mesajları Attı Ve Sabah Kalktığımda Şifrem Değişmişti Yeniden. ( Format Attıkdan Sonrada 2 Kez Değişmişti Şifreler Yine)

Mesajlar;

http://b1212.hizliresim.com/14/n/h2x4y.jpg

Resimdeki Mail Adreslerinin sadece enesphone adresi benimdir. oda 2. adresimdir Şuana Kadar Hiç Kullanmadım. Sadece Asıl Mail Adresime Bir Şey Olursa Şifreleme Bilgileri Oraya Gitsin Diye Açtım Diyebilirim.

Ve Resimdeki Numara Benim.

Fakat Şu hasanww ile başlayan ipnetor kim onu bilmiyorum.

Not ;
    Gerek Burdan Gerek Özelden Bir İş Yapılacaksa Ücreti Neyse Öderim Şu Lanet Şeyden Kurtulayım Yeter.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Birisi cookie kaydetmiş ondan tekrar giriş yapabilir de ama şifrelerin değişiyor başka bir bilgisayardan giriyorsun bütün bilgilerini değiştiriyorsun gizli soru alternatif mail adresini telefon numaranı da güvenlik olarak ekliyorsun.Eğer başka bir bilgisayardan da yaptıktan sonra olmuyorsa hotmail de bug vardır .Kablosuz kullanıyorsan sifreyi de değiştir ortak kullanıyorsan firewall kur.

koray tarafından 20/Ara/12 19:36 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Power-Hacker bunu yazdı

Birisi cookie kaydetmiş ondan tekrar giriş yapabilir de ama şifrelerin değişiyor başka bir bilgisayardan giriyorsun bütün bilgilerini değiştiriyorsun gizli soru alternatif mail adresini telefon numaranı da güvenlik olarak ekliyorsun.Eğer başka bir bilgisayardan da yaptıktan sonra olmuyorsa hotmail de bug vardır .

Gerek Başka Laptop dan Gerek Telefonumdan Gerekse Kullandığım Bilgisayardan da Değiştirdim Şifrelerimi Hep Ama Sonuç Yine Buraya Çıkıyor.

Hotmailde bug varsa Facebook hesabım niye değişiyor hocam.

Ve Bilgisayarda Sadece Ben Giriş Yapmıyorum Face ye Ve Maile 3-4 Kişi Giriş Yapıyor

ama Sadece Benim Şifreler Değişiyor Amk.

enes tarafından 20/Ara/12 19:37 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Aynı mailden facebook hesabına giriş yapıyorsan facebook hesabına da girerler ama şifreyi tamamen değiştirirler cookie olarak kaydetmişse facebookunu giriş yapar ama zaman asımı vardır onun dısında karışık dondur hesabını ya da yeni aç.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roark
    Roark's avatar
    Erkek

Facebook e-mail bölümüne baktınmı ? oraya 2. bir e-mail girilmis ise , sen yeni sifre talep ettiğinde o adamada gider mail bir bak tek senin e-mail adresin bulunsun eğer tek senin mail adresin varsa mail adresin calınmıs olabilir , yeni bir hotmail aç facebook kullanıcı mail adresini yeni mail ile değiştir.Bunların hepsinide git kalabalık bir internet cafeden yap.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Maddox hocaya katılıyorum eğer mail olarak birden fazla yazdıysan sifre hepsine de gider ama şifreyi tamamen değiştirmiyor giren kişi ilginç

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    Maddox bunu yazdı

Facebook e-mail bölümüne baktınmı ? oraya 2. bir e-mail girilmis ise , sen yeni sifre talep ettiğinde o adamada gider mail bir bak tek senin e-mail adresin bulunsun eğer tek senin mail adresin varsa mail adresin calınmıs olabilir , yeni bir hotmail aç facebook kullanıcı mail adresini yeni mail ile değiştir.Bunların hepsinide git kalabalık bir internet cafeden yap.

FB mail bölümünde sadece benim mail adresim var. Mail Adresim Çalınsa Niye  El Koymuyorlar Hocam ? Yeni Bir Hotmail Ve FB Açmak İstemiyorum.

Yok Mu bunun bir çözümü başka amk

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

Ağ gözetleme,sniff olayı olabilir demiştim o ihtimale dikkatlice baktınızmı? Wireless'mi kullanıyorsun.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

pcdoctor un dediği aklıma geldi sniffer arp olayları direk cookie görebilir ve giriş yapabilir ona da dikkat et 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    pcdoktor636 bunu yazdı

Ağ gözetleme,sniff olayı olabilir demiştim o ihtimale dikkatlice baktınızmı? Wireless'mi kullanıyorsun.

Bilgisayarımın Yanında Modem Wireles İle Alt Komşum Bağlanıyordu Fakat Onunda İnternetini Keseli Çok Oldu.

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

Sen kablosuz ağ sifresini değiştir comodo firewall kur bi de 

Toplam Hit: 13307 Toplam Mesaj: 24