folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Şu Önlisans Bölümlerinin Hangisini Seçmeliyim

Şu Önlisans Bölümlerinin Hangisini Seçmeliyim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sserkan
    Sserkan's avatar
    Erkek

Kardeşim her işin kendine göre bir zorluğu var. Öyle ben okuyayım ağalar paşalar gibi sikim daşşağım denk çalışayım olayı hiç bir bölümde hiç bir sektörde yok.

Listendeki bölümler hakkında bana soracak olursan devlete en kolay atanacağın bölüm ATT'dir. Benim kan görünce bayılan eski kız arkadaşım alıştıysa sen hayli hayli alışırsın diye düşünüyorum.

1 tam gün çalışıp 2 gün yatıyolarlar diye biliyorum.Araştır çalışma günleri baya esnektir.

2.ci Sivil savunma ve itfayecilik insanlarla en az muhattap olacağın bölümdür. Eski evimiz İtfaiye Müdürlüğünün karşısındaydı yazın çoğu zaman dışarı bile çıkmıyorlardı. 

Kışın biraz sıkıntı malum soba zehirlenmeleri sobadan kaynaklı yangınlar felan.Gerçi büyük şehirdeysen bu oranda düşüyor doğalgazın yaygınlaşmasıyla yangın oranları baya bir azaldı burda. 

Şayet ben seçeçek olsaydım.

1 ATT

2 Sivil savunma ve İtfayecilik

Eğer param varsa ve kendi işimi yapmak istiyorsam odyometri okurdum. 

Karar senin iyi düşün araştır pişman olma. Bizde zamanında geçtik bu yollardan neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek
    Sserkan bunu yazdı

Kardeşim her işin kendine göre bir zorluğu var. Öyle ben okuyayım ağalar paşalar gibi sikim daşşağım denk çalışayım olayı hiç bir bölümde hiç bir sektörde yok.

Listendeki bölümler hakkında bana soracak olursan devlete en kolay atanacağın bölüm ATT'dir. Benim kan görünce bayılan eski kız arkadaşım alıştıysa sen hayli hayli alışırsın diye düşünüyorum.

1 tam gün çalışıp 2 gün yatıyolarlar diye biliyorum.Araştır çalışma günleri baya esnektir.

2.ci Sivil savunma ve itfayecilik insanlarla en az muhattap olacağın bölümdür. Eski evimiz İtfaiye Müdürlüğünün karşısındaydı yazın çoğu zaman dışarı bile çıkmıyorlardı. 

Kışın biraz sıkıntı malum soba zehirlenmeleri sobadan kaynaklı yangınlar felan.Gerçi büyük şehirdeysen bu oranda düşüyor doğalgazın yaygınlaşmasıyla yangın oranları baya bir azaldı burda. 

Şayet ben seçeçek olsaydım.

1 ATT

2 Sivil savunma ve İtfayecilik

Eğer param varsa ve kendi işimi yapmak istiyorsam odyometri okurdum. 

Karar senin iyi düşün araştır pişman olma. Bizde zamanında geçtik bu yollardan neler hissettiğini az çok tahmin edebiliyorum.

teşekkürler hocam.att iyi bir bölüm ama koşşulları  bana göre değil.aklıma geldikçe korkuyorum şu att den ama sivil savunma ve itfayecilik ise bol heyecanlı bir meslek gibi :)) onun bide dgs ile sosyal hizmetlere geçişi var ordan belki dgs kasarım diye düşünüyorum 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

ATT herkesin yapacağı iş değildir. "Alışırsın" tabiri de bana saçma geldi sonuç olarak herkesin psikolojisi, bünyesi bir değil yani kendimizle bir tutup millete direktif vermek saçma. Kaza olmuş, biniyorsun araca gidiyorsun ve bakıyorsun ki adamın bacağı kopmuş, kıvranıyor, müdahale ediyorsun ya da bi gidiyorsun ki herkes paramparça olmuş, etler asfalta yayılmış. Bunun neyine alışacaksın ya? Yok hadi sen alıştın da başkasının alışacağının garantisi nedir?

Fikrim anlaşıldığı gibi şudur: Atamaya göre meslek seçmeyiniz. Ben bu işi hakkıyla yapar mıyım ya da yapmaya götüm yer mi, ona bakınız.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Wort
    Wort's avatar
    Erkek

Kardeşim bende sağlıkciyim onlisans olarak sağlık alanında paramedik seç. Atama durumu gayet iyi 68 ile atanmış bi arkadaşım. Yaşlı bakımı seçersen okul bittikten sonra özel üniversitede diyetisyenlik ve fizyoterapistlige lisans tamamlayabilirsiniz. Ama ben en kısa yoldan atanayım dersen kesinlikle paramedik. Okulun bittiği dönem kpss sınavı var okul sırasında kpss ye hazırlanırsin.

Karanlıklara sitem edeceğimize hepimiz bir mum yaksak karanlıklar aydınlığa dönerdi…
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek

Bende sağlık alanında çalışıyorum ve eşeklik etmişim bu alanda çalışmakla. En kötü kurum çalışanlar için. Saydıklarının arasında çalışma alanı en iyi olan odyometri özelde iş bulursun ve ilerdede kendi yerini açarsın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek

Gunde 12 saat 2 haftada 1 pazar tatil olarak şantiyede çalısıyorum. Yineda önermezmisiniz sağlık 2 yıllık sağlık okumak

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SENAR1ST
    SENAR1ST's avatar
    Erkek
    Mx0TBT bunu yazdı

Gunde 12 saat 2 haftada 1 pazar tatil olarak şantiyede çalısıyorum. Yineda önermezmisiniz sağlık 2 yıllık sağlık okumak

Hmm. Hocam senin durum için mantıklı aslında. Ben artık bıktığım için okadar kötüledim. Ama iki yıllık okuyup üstüne kpss kazanmakta çok kolay değil. Birde çalışacaksan aynı anda... Kpss kazanamazsanda özele girersin 2 haftada 1 gün tatilin olacağına 1 haftada 1 gün tatilin olur ve + kafa yorgunluğun. Özelde adamı iliklerine kadar sömürürler. Sana tavsiyem para odaklı iş seçme. Azıcık aşım kaygısız başım diye boşa dememişler. Yerinde olsam para biriktirip bi dükkan açarım. Esnafların %90'ı köşeyi dönüp işleri ilerletiyo bence düşün. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mx0TBT
    Mx0TBT's avatar
    Erkek
    SENAR1ST bunu yazdı
    Mx0TBT bunu yazdı

Hmm. Hocam senin durum için mantıklı aslında. Ben artık bıktığım için okadar kötüledim. Ama iki yıllık okuyup üstüne kpss kazanmakta çok kolay değil. Birde çalışacaksan aynı anda... Kpss kazanamazsanda özele girersin 2 haftada 1 gün tatilin olacağına 1 haftada 1 gün tatilin olur ve + kafa yorgunluğun. Özelde adamı iliklerine kadar sömürürler. Sana tavsiyem para odaklı iş seçme. Azıcık aşım kaygısız başım diye boşa dememişler. Yerinde olsam para biriktirip bi dükkan açarım. Esnafların %90'ı köşeyi dönüp işleri ilerletiyo bence düşün. 

Özeldeim insaat muhyim hakkımla devlete girmek için her yolu arastırıyom.

Ölümlü dünya. Yasin 38. Ayet
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Naruto
    Naruto's avatar
    Erkek

son 7 saat hala karasızım 

la geldik bi fırtına gidiyoruz bi fırtına
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    Daha da karistirayim, cocuk gelisimini yaz. Gelecege de yatirim yapmis olursun.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 3698 Toplam Mesaj: 33
üniversite bölüm odyometri att diyaliz fizyoterapi