Şu Şekil Islık Öttürmek ?
-
mfatihbodur bunu yazdı
1 - Dilinin ucunu alt dişlerinin iç kısmına iyice bastır ve dilini ovalleştir içerde.
2- Alt dudağını iyice içeri çek. dişlerinin üzerinden diline değdir.
3 - dilinin orta kısmını üst damağına değdir.
Bu 3ünü senkronize bir şekilde kullan ve aradan hava çıkacak kadar bir boşluk ayarla. Dikkat et hava diilin ile alt dudağının birleştiği yerden çıkacak. Üst dudağına hava temas etmiyor. Becerebilirsen olur bu iş :)
da niye bu kadar önemli senin için ?
Arkadaşlar sakın dediğini yapmayın! Ben dediğini yaptım, yüz felci geçirdim ameliyat masasından yazıyorum :|
-
çinçine gel 1 günde öğretirler adamlar gülverenden çinçine ıslıkla haberleşiyorlar burada haberleşme aracı
-
zamanında 3-4 günde çalabilmeye başlamıştım bu ıslık tipini
olay basit bu ıslığı calabilen birini bulup dilini nasıl koyman gerektiğini öğreniyorsun. Dilini o şekilde koyup üflüyorsun ilk gün ses çıkmaz uğraş ufak ufak kaba bir ses çıkmaya başladığını fark ediceksin sonra bu adamlar gibi çalabildiğini fark ediceksin. O dil açısını öğrendikten sonra çalabiliyorsun yani
-
kafkafkaf bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
1 - Dilinin ucunu alt dişlerinin iç kısmına iyice bastır ve dilini ovalleştir içerde.
Bu 3ünü senkronize bir şekilde kullan ve aradan hava çıkacak kadar bir boşluk ayarla. Dikkat et hava diilin ile alt dudağının birleştiği yerden çıkacak. Üst dudağına hava temas etmiyor. Becerebilirsen olur bu iş :)
Arkadaşlar sakın dediğini yapmayın! Ben dediğini yaptım, yüz felci geçirdim ameliyat masasından yazıyorum :|
aynen aq ağzım yüzüm yamuldu
-
Senelerdir deniyorum bi türlü olmuyo :)
-
XpertVision bunu yazdıkafkafkaf bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
aynen aq ağzım yüzüm yamuldu
Ya bi sktrn gidin lan çok iyi çok da güzel anlattım taam mı :D Güldürdünüz beni sabah sabah
-
Deneyip yapamıyorsan bu ıslık konusu birazda çene ve diş yapısıylada alaalı,bizim arkadaşın sol köpek dişi yoktu adam ordan bir ıslık çalıyordu sanırsın ihtilalçıktı.
İnternette resimli anlatımı olduğunu hatırlıyorum ben :D
-
epy bir çeşit var bu ıslıkta, merak ettim şimdi acaba bi uzmanlık dalı var mıdır yada dersi vs,
-
tabu oynarken şarkı ve şarkıcıları ıslıkla anlatıyordum :D bu videodaki oldukça basit bana göre. :)
-
şarkı on numaraymış yalnız..