Suçlusun Başbakanım!
-
suçlusun başbakan cezanıda referandumda halk kesecek sana tokat gibi koca bi HAYIR!!!
-
pcdoktor636 bunu yazdı:
-----------------------------
underzero haricinde kimseyle tartışmayı düşünmüyorum çünkü genelde diğer kişilerin beynine kan gitmeyebiliyor.
bi underzero var olayı mantıklı konuşan
-----------------------------edit. boşver banlanmaya değmez bi gereksiz insan için
-
Yanlız arkadaşlar referandum la akp farklı şeyler :P
Unutmayın referandumda Tayyibe oy vermiycez referandumda ülkemize oy verecez.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------de get :P
alayına HAYIR :P
-
Çok iyi de oldu çoğ güzel iyi oldu tağam mı? Şimdi meselam, türban olayını çoh garıştırdılar.
Ha, aralarında bir fark galdı o farknan çoğ güzel oldu. Meselam herkesin hayatına kimse garışamaz. Ha nasıl garışamaz?
Ben bu şegıl geyinirim, bu bayan şu şegıl geyinir, şu şegıl geyinir. Yani kimsenin kimseye garışmaya hakhı yok özgürlüğü bidir.
Ha, başörtü gurban olduğum ya Resulallah'tan gelebilir amma lakin ki öyle değildir.Eyyorlamam bu kadar hadi hayırlı işler.
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------referanmdum sonucu bence bi bakıma akp nin güven oyu sonucuna eş değer
-
vesselam bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
-----------------------------referanmdum sonucu bence bi bakıma akp nin güven oyu sonucuna eş değer
-----------------------------Hocam işte hata burada.
Bu tayyibin güven oyu değil. Bu ülke için. 12 eylülde referanduma evet 13 eylülde tayyibe hayır ;)
-
Beyler Damadımız Underzero ile Gelinimiz pcdoktor636'yı başbaşa bırakıyoruz. malum ilk geceleri. kızımıda biraz korku var :)
onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine :P
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
Beyler Damadımız Underzero ile Gelinimiz pcdoktor636'yı başbaşa bırakıyoruz. malum ilk geceleri. kızımıda biraz korku var :)
-----------------------------gökten düşer 3 elma 3'ün biride sanaaa :DD
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
-----------------------------banı yicen haa :D