Suçüstü :)
-
KIRKLARELİ-Pınarhisar yolunda, önceki gün bir minibüsten gelen sesleri duyan vatandaşlar polisi aradı.
Polisler, minibüsün içinde evli ve 2 çocuk babası 50 yaşındaki Y.K.’yı çıplak halde bir köpek ile cinsel ilişkide bulunurken yakaladı. "Şeytana uydum, pişmanım" diyen Y.K.’ya, ’hayvanlara cinsel istismarda bulunmak’ suçundan 320 YTL ceza kesildi. ( sondk haberlerden )
köpek şeyetmeye kadar birde çıplak zuhaha. ne abazalar var memlektte yaww D: -
yuhhh artık ya.. gülmekten yerlere yattım a.q:D
-
zuhahaha :D Adam cikarmis aleti kopek zikio :D :D. Adamin isi gucu yok aq!
-
o köpeklerde kitlenme dalgası vardı bide ondan olmamış iyi ki :) lan amk bi de YK kelimesinin benim için farklı bi anlamı var ya.. kafa tarzında arkadaş ortamında ona da bi ayrı koptum :D
-
ulan bi acaip oldm bee üüf aq ne kadar düşmüşsünde iti sikiosn be amınakoduum bide fantezi yapıosn soyunupta çoluğuna çocuuna yazık siktiimin zortapoz u yaa
-
aq. adam azmış olsa evde karısıyla yatar, bunda ki hayvan sevgisinden öte bişi diil:)
-
adam tüm ramazan azmış da olabilr, karısıda bayram geçsin öle veririm falan dediyse uçkuru köpeğe çözmekten başka çaresi kalmamışta olabilir .mına kodumun adamında!!
-
:o dumur oldum amk.
-
o adamı bu köpeğe havale ediyom :) http://www.zaplat.com/video/amator_videolar/46383/Hem_Cinsini_Sasiran_Kopek
-
oha a.g yenge vermedi galiba
-
Soyunmuş bide, yuh aq
Toplam Hit: 4550 Toplam Mesaj: 38