Suni Çime Nasıl Zarar Verebilirim?
-
sahaya işe
-
ONEMINUTE bunu yazdı:
-----------------------------
gece benzin dök yak :|
-----------------------------gece dökerse bi aydınlanma olur insanların dikkatini çeker en iyisi gündüz boğaziçi kolonyağnı döküp yakateşi pekdikkatçekmez tabi doğru
-
O çimleri hiç görmemiş bile olan o kadar çok kardeşimiz var ki....
Sahaya zarar vericeğine okula erken gitmeyi denesene...
Hocalarına gelince tipik o.ç ukları işte gayet doğal, babasından kalmıştır o saha bundan sonra...
Sen boşver sahayı okula erken git...
-
bi kere zararı tasvif etmiyom
emma
şöle bişe yap illa göz dağı babında bişe yapıcaksan sahanın stratjejik bi noktasına arkadaşın dediği gibi sentetik tiner dök bu ucuz yollu az pahalı dersen bi teneke vernik al 30kg onuda aynı şekil uygula. Ben senin yerinde olsam hocalara bişe yaparım sahanın ne zararı var en azından size yararı war çocukça bi düşünce olmuş -
ye
-
coLin bunu yazdı:
Suni çimenin özel gübresi var diye biliyorum. O gübreden atarsın, gübreden sonra sulanması gerek. Sende sulamazsın o zaman çimenler yanıyor geberiyor.
-----------------------------suni çim dediği plastik şey değilmi lan ne gübresi?
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------scuderia bunu yazdı:
mazot dök...
-----------------------------mazotu zor yakar :D
hoca benzin :D
-----------------------------yak demedimki ben mazotu veya benzini plastik bişeye dökersen eritir zaten...
-
kramponla gir suni çime bak nasıl yırtılıyor saha halısı :) kayıcan ama biraz
-
perhidrol+tuzruhunu karıstır dök Türkiyede isen hiçbişe yapma !!
-
alicem bunu yazdı:
-----------------------------coLin bunu yazdı:
Suni çimenin özel gübresi var diye biliyorum. O gübreden atarsın, gübreden sonra sulanması gerek. Sende sulamazsın o zaman çimenler yanıyor geberiyor.
-----------------------------suni çim dediği plastik şey değilmi lan ne gübresi?
-----------------------------aynen oyle :D