Superonline 20 Mb Sorunu
-
2 gece once 10 mb olan superonline ınternet hızı 20 mb e cıkarttım deneme fırsatım olmamıstı bu aksam geldıgımde wırelessten bı turlı 20mb olarak
alamıyorum kablo takıp denedıgımde dalgalı da olsa ortalana sanıyede 2000-3000 kb araası gelmekte benım anlamadıgım bu wırelesslerın bı ayarımı var
benmı bılmıyorum modem pırellı nın prg e4202g modelı bu adsl modem ayarlarından bıse yapılacak olmasın konuda bılgısı olan varmı
-
yokmu fikri olan
-
Ethernet kablosu ile bağlan wireless ten 54 veya yeni cihazların wireless n moduna göre 300 mps yi geçemezsin.
-
Wireless Kartın Desteklemiyor Olabilir Yada Modemin Wireless Sistemi.
-
destekleyıp desteklemedıgıne nasıl bakabılırım sonuç olarak elımdekı modemı superonlıne verdı yanı desteklemesı lazım laptop ıcın sunu soleyebılrıım bazı gunler sanıyede 4mb e kadar cıktıgı oluyor
-
son yaptıgım testlerın sonucu
pardus un sitesinden 1.9 gb boyutundakı dosyayı hem kablo ile hemde wireless ten indirmeyi denedim
sonuç :kablo yani lan : 2500 kb/sn
wireless :1450 kb/sn
bu sorunu cözmem lazım yokmu tavsiyesi olan arada 1000 kb/s oynuyo tt net in en yuksek ınterneti 8 mb oldugunu dusunursek bu buyuk rakam
-
Donanımsal bir sorun olduğunu zannediyorum. Modeminizin 20 mbit veya daha fazla hızda wireless yayın yapabildiğini düşünürsek (ki Superonline'ın kendi modemi, hıza göre modem verirler), bilgisayarınızın wireless kartının ya çekiş gücü düşüktür, ya da yazılımını güncelleştirmeniz gerekiyordur. Başka bir sorun varsa bilemem tabi.
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
2 gece once 10 mb olan superonline ınternet hızı 20 mb e cıkarttım deneme fırsatım olmamıstı bu aksam geldıgımde wırelessten bı turlı 20mb olarak
alamıyorum kablo takıp denedıgımde dalgalı da olsa ortalana sanıyede 2000-3000 kb araası gelmekte benım anlamadıgım bu wırelesslerın bı ayarımı var
benmı bılmıyorum modem pırellı nın prg e4202g modelı bu adsl modem ayarlarından bıse yapılacak olmasın konuda bılgısı olan varmı
-----------------------------eski üyesin sanırım sende ekstra ucret oduyormusun 20 lıkte nasıl yaptn
-
adabınızla oturuon oturduğunuz yerde yüksek kalite 1mbit ttnet ile saatte 25 kb la coşuyorum burda :)
-
MaviGozluDev bunu yazdı:
adabınızla oturuon oturduğunuz yerde yüksek kalite 1mbit ttnet ile saatte 25 kb la coşuyorum burda :)
-----------------------------torrentede 25 kb vermiyodur heralde ? bende de 1 mbit torrenti 102 102 çekiyorum :D
-
PathfindeR00 bunu yazdı:
MaviGozluDev bunu yazdı:
-----------------------------torrentede 25 kb vermiyodur heralde ? bende de 1 mbit torrenti 102 102 çekiyorum :D
-----------------------------genel hızım 90-105 arasıda,
saolsun ttnet bu bölgeyi pek sitlemedğinden heralde,
habre netin gitmesini geçtim bazen 25 e sabitleniyorum :d