folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Superonline Bağlattım.

Superonline Bağlattım.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bigwave
    bigwave's avatar
    Erkek

ben 8 megabit parası ödeyip 1 megabitle bağlanıyorum her ay 55 lira..bağlantı kopuyor kesiliyor falan. bi de aylık ortalama  20  lira ev telefonuna ödüyorum.1 yılda toplamda;

55  x12=    660

20  x12=    240

+______

900 TL  ... güzel para

Ölüm varsa bir yerde düşündün mü bu hayat niye ?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

1-618-GR bunu yazdı:
    -----------------------------

Hacılar, şuan süperonline türkiyenin her yerinde aktif, net verebiliyormu ?

TTNET'i direk iptal ettireyim hemen... Bizim burdaki şubesinde herkesi tanıyorum artık o kadar sorun yaşadım ki, git gel git gel isimimi biliyorlar...

verebılıyor olabilir ama fiber olayı tam gelişmemiş sanırsam.

arkadaşlarım üsküdardan-kadıköyden filan bağlatmak için herşeyi denedi ama adamlar fiber'i sadece site vb kalabalık yerlere döşüyoruz mu ne demişler (onların yalancısıyım hoca) 

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

TTNET'i direk iptal ettireyim hemen... Bizim burdaki şubesinde herkesi tanıyorum artık o kadar sorun yaşadım ki, git gel git gel isimimi biliyorlar...

arkadaşlarım üsküdardan-kadıköyden filan bağlatmak için herşeyi denedi ama adamlar fiber'i sadece site vb kalabalık yerlere döşüyoruz mu ne demişler (onların yalancısıyım hoca) 

ana caddelerde oluyo kablo geçiyo. ama caddeden evine 15 mt kablo uzatmak için 3 4 kişi başvurman lazım. sokayım tt....e 4 aydır fatura ödüyom net bağlatcam diye tel bağplattım net gelemdi daha iptal ettirdim 105 tl girdi drduk yere :S

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Clostridium
    Clostridium's avatar
    Erkek

joe_black bunu yazdı:

Clostridium bunu yazdı:

1-618-GR bunu yazdı:

ana caddelerde oluyo kablo geçiyo. ama caddeden evine 15 mt kablo uzatmak için 3 4 kişi başvurman lazım. sokayım tt....e 4 aydır fatura ödüyom net bağlatcam diye tel bağplattım net gelemdi daha iptal ettirdim 105 tl girdi drduk yere :S

şaka dimi bu hoca :ı harbi şaka yani ? 

nasıl olur böyle bişi ya artık adam soymak bukadar göz göre göremi yapılıyo yuh amk :s ttnet zıvanadan cıkmış allah tez günde belalarını versin  ya

N'oublie pas d'ou tu viens ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

biz ev telide  süperonline e geçirdik. sabit ücret yok. tavsiye ederim yani. ayda 1 tl tel faturası görmeyeli 23 sene olmuştu :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek

Clostridium bunu yazdı:

şaka dimi bu hoca :ı harbi şaka yani ? 

nasıl olur böyle bişi ya artık adam soymak bukadar göz göre göremi yapılıyo yuh amk :s ttnet zıvanadan cıkmış allah tez günde belalarını versin  ya

Şaşırma buna fazla, benim başıma öyle birşey geldiki sinir krizleri..

Bilmem kaç yıldır ttnet türk telekom, abonesiyim hiç fatura aksatmamışım, neyse geçen aylar bayağı 1 ev telle konuştum, 300 e yakın fatura geldi neyse direk beni aradılar, ( ortalama 20 30 geliyordu ) Neden aşırı geldi falan diye ttelekom genel müdürlüğünden, bana ne diyor, siz bu zamana  kadar böyle böyle konuşmuşsunuz, şimdi bir anda fatura fırladı ödeyebilecekmisiniz ? diyor..

Dedim dalgamı geçiyorsunuz ben konuştum ben ödeyeceğim tabi, şakamı bu dedim.. Baktım adam sert yapmaya çalışıyo yok evladım yavrum falan filan babanla konuştum demezmi birde, benim dünya aklı selim pederovski, yok cahillik etmiş falan filan demiş adama, dahada fıttırdım :| Kodumun salakları benim fatura derdim adamlara düşmüş..

Çileden çıktım birde adam bana senin iyiliğin için ben falan filan demezmi, dedim bırak benim iyiliğimi faturanın daha günü gelmemiş daha gelmeden yatırıcam zaten dedim, neyse yatırdım bu faturayı, önceki aydan biraz daha konuşmuşum bir dahaki ayada gecelek faturada yüklü birşeymiş, bana diyor 700 civarı faturada öbür aya gelecek bunu napıcaksın diyor ?

Dedim ne geliyorsa gelsin, bana geliyor kimseye değil, kıllığına dedi ön avans verebilecekmisin 500 tl, gidere gider misalı çıkarttım verdim direk..

Dedim daha günü gelmeden faturamı yatırdım, bir dahaki aya gelecek faturanın parasını alıyorsunuz benden onunda avansını yatırdım.. Komple kapatıyorum dedim.. 1 de sözleşmem vardı vay.. 115 ordan geçirmasyon..

1 dahaki ayda 305 falan geldi.. Gittim ttnet'e dedim gardaş 500 yatırdık 300 geldi 200 ü çık :) aldım geldim..

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tri
    tri's avatar
    Erkek

yaklasık 1.5 senedır superonlıne kullanıyorum 5-6 aydır 20mb bu sure zarfında nerdeyse hıc kesılmedı 

dün öyleden sonra 2 adet 6.5gb filmi  1saat 10 dk indirdim memnunum mutluyum:)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KaRaKuLe
    KaRaKuLe's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@1-618-GR

Hoca bu ne saçma hikaye ya adam resmen seni evladı gibi sevmiş ya ben olsam siktir git lan der kapatırdım üstüne iyi sabretmiş üstüne bi de 500 yatırmışsın ya :D

Aklın nuru fen kalbin nuru dindir. İkisinin izdivacıyla hakikat tecelli eder.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ste1n
    ste1n's avatar
    Erkek

istanbulun göbeği gayrettepede bile yok bu fiber optik superonline anca yeni siteye kuruyorlar mk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek

Ben ölmeden giresuna gelirmi acaba.

Toplam Hit: 4700 Toplam Mesaj: 37