Superonline İnternet
-
1 aylık denemesı bedava ınternet aldım super online 10mb.
ay sonu uyelımı devam ettırme kararı aldım ve 10 mb ten devam ediyordum az once modem ayarlarını kontrol ederken dıkatımı cektı
benmı yanlış yorunladım yoksa 100 mb mi?
Teknoloji: Ethernet Protokol: Ethernet Bağlantı Hızı: 100 Mbps İndirme / 100 Mbps yükleme İnternet Adresi: ...... -
resme göre 100mbit de bağlantının o olacağına inanmam :)
-
speed test yaptım
oda oyle soyluyo ?
ulen sımdı benden 100mb parası almaya kalkar bunlar?
-
haha olurmu olur. burası türkiye. sen farkında değilmiş gibi devam et. faturada farklı bişey gelirse ses çıkar dicem de. tutarda her halukarda o parayı alırlarsa yaş. para aynı kalcağını bilsem ses etme dicem :)
-
test sonuçlarını buraya koysana bi.
-
http://img291.imageshack.us/img291/8058/adsznp.jpg
-
http://www.superonline.net/bireysel/ucretlendirme/superfiber-double.aspx
-
resmen içim gitti..
-
Başka bir konudada yazdım masanın yanında duryor kablosu bende aldım 1 aylık ücretisizini ama kullanmayı düşünmüyorum...
bi kere ttnet 8 verirken bu 10 mbit veriyor...
ama altyapıları yeni 1 gün net var 1 gün net yok...
sorun olduğu zaman ttnet kadar hızlı değil...
üstelik sınırsızıda sınırlı 50 gb dan sonra gelecek aya kadar 512 k kullanacaksın
ttnet 15 gb sınırı olsa bile düşürmüyor hattı...
ilk bağladıkları gün yapıtm testini 10 mbit bağlantı güya ama aşırı sorunlu idi...
şimdilik sac yolmak istemiyorum 2-3 sonra altyapı düzeldikten sonra geçebilirim...
Senin sorununa gelecek olursak, ücretsiz olduğu ayda 100 mbit bağlantı veriyor... bağladıktan sonraki 1 ay içinde kapattırmazsan arayıp bağlantı hızını seçeceksin...
10 mbiti seç...
-
renegadealien bunu yazdı:
-----------------------------Başka bir konudada yazdım masanın yanında duryor kablosu bende aldım 1 aylık ücretisizini ama kullanmayı düşünmüyorum...
bi kere ttnet 8 verirken bu 10 mbit veriyor...
ama altyapıları yeni 1 gün net var 1 gün net yok...
sorun olduğu zaman ttnet kadar hızlı değil...
üstelik sınırsızıda sınırlı 50 gb dan sonra gelecek aya kadar 512 k kullanacaksın
ttnet 15 gb sınırı olsa bile düşürmüyor hattı...
ilk bağladıkları gün yapıtm testini 10 mbit bağlantı güya ama aşırı sorunlu idi...
şimdilik sac yolmak istemiyorum 2-3 sonra altyapı düzeldikten sonra geçebilirim...
Senin sorununa gelecek olursak, ücretsiz olduğu ayda 100 mbit bağlantı veriyor... bağladıktan sonraki 1 ay içinde kapattırmazsan arayıp bağlantı hızını seçeceksin...
10 mbiti seç...
-----------------------------bu da düşmüyor.
-
şimdi bu fiber internet her tarafta varmı hocam eger varsa biz rezillik cekiyoz demektır