Suriye’De Savaş Suçu Belgeleri ! Yer Yerinden Oynayacak! (+18)
-
sizin gözünüzde mualifler
benim gözümde mualifler
-
trampfd bunu yazdıhalat bunu yazdı
Bu zulme çıkarlarından dolayı sessiz kalanlar ve hatta sessiz kalmayıp destekleyenler insanız diyerek dolaşmasınlar. Bunlar hayvan dahi olamazlar. İnsanlığını kaybetmiş bu mahlukların vesilesiyle cehennemin yaratılmış olmasına şükrediyorum.
Esad' ın dostları olan CHP ve KK bu programı izlediği zaman BAŞBAKANA ,MİT 'e Suriye üzerinden yaptıkları iftira atmaları ve saldırmalarından utanırlar mı acaba?
#SyriaWarCrimes
İnsanlar birşeyler için ölürken, öldürülürken bunu bilmemkime iftira ya da bilmem kimi aklama aracı olarak kullanmak, hala ve hala böyle konularla boşbakanı aklamaya çalışmak nasıl bir gözü dönmüşlüğün ürünüdür?
"ak vilayet" ya da "çapulcunun dramı" zırvalarınla adam yerine konmayı bekleme, hele de bu sitede.
sakin ol evlat...
-
Esadı bitirmeye çalışıyorlar ama bitiremicekler , Esad akıllı adam kaddafi gibi saddam gibi değil.
-
Suriye’den insanlık dışı görüntüler
http://sozcu.com.tr/2014/gundem/aadan-ilginc-haber-444723/
HeYeT tarafından 20/Oca/14 22:12 tarihinde düzenlenmiştir -
Bu insanlar acılar içinde inim inim inlerken biz neredeydik ne yapıyorduk. Allah' ım sen affet.
-
Muhalifler 3 katını yapıyorlar.Kör bıçakla kesiyorlar yakaladıkları askerleri.Esad gitse yerine insan kasapları gelecek.
-
acaba bu hale kaç kafa kestikleri insan yüreği yedikleri için geldiler merak ediyorum, elinde silah senin ülkene dehşet saçsa senin askerin ne yapardı bana onu söyle...
-
halat elin suriyeline uzulecegine biraz gezi parkionda olenlere uzul .kac yasinda adamsin senin yaptigini ergenler yapmyor hala suriyedeki olayi beyaz siyah catismasi saniyorsun oradaki herkes gri.korede vatan evladi gonderen zihniyet bu sefer suriyeye gondermek istiyor.
-
Bu el nusracı v.b gibi teröristlerin yaptıklarının yanında az bile.
Hem AA verdiyse bu haberi inanmamak daha iyi.
-
insanlar vahşice öldürülürken buna bir dur demek bir lanet olsun demek yerine herkes başka pencereden meşrulaştırmaya çalışır olmuş... Yazık..